2009 Mayıs Anneleri

Hoşbuldum teşekkür ederim.
tarihlerimi yazarsam egeece banada sölermisin cinsiyet tahminini?
benim: 22.06.1981
eşimin: 15.10.1974
bebiş: 28.05.2009

kızlar karnınız çatlamasın göğüs uçlarınızda şimdiden bakım yapılsın diye kullanılan kremler varmış bunlar hakkında bilginiz var mı?

dırımkızı sen ne burcusun yaww balık olmayasınnsenağlamaHamişlik hormonlarından kaynaklanıyodur muhtemelen...Bende biraz alıngan ve duygusal oldum hamişliğimde

cnm ben başak burcuyum yükselenim akrep
çok duygusalım ya şimdi tv izliyorum bu özürlüleri yaşlıları olanları anlatıyolar ağlıyorum valla .....

rabbim insanlardan marhamet duygusunu almasın herkes anasına babasına baksa huzur evi ....düşkünler evi olmaz ...biz evlatlarımız için herşey yapıyoruz rabbim onlara inaç merhametten yoksun etmesin....

kızlar karnınız çatlamasın göğüs uçlarınızda şimdiden bakım yapılsın diye kullanılan kremler varmış bunlar hakkında bilginiz var mı?

doktoruma sormadan çatlak kremi almadım ama karnım çok çatladı ama bebek yağı kullanıyorum

Hoşbuldum teşekkür ederim.
tarihlerimi yazarsam egeece banada sölermisin cinsiyet tahminini?
benim: 22.06.1981
eşimin: 15.10.1974
bebiş: 28.05.2009

soylerım tabı canım nıye soylemıyım de yanı bu eglencesıne bı sey yanı bılıyorsunuz dımıhihoyyyt
fisfisfis kız dıyorum bakalım....

valla ben basladım bıle yaglar kremler hepsını gun asırı kullanmaya calısıyorum bıraz daha buyunce sabah aksam surmek gerekıyormus
kullandıgım lıerac jel yaglarda kakao yagı susam yagı gul yagı kayısı yagı hepsını bı sısede karıstırdım kullanıyorum bıraz kotu kokuyo ama napıyım... bence sızlerde bır an once baslayın

Sorma cnm yaa.Aminn...Devir kötü maalesefff...Kadın çocuğu düşmesin diye 7 ay yatarak onu doğuruyo..Aynı cocuk büyüyüce annesini öldürüyo..Böle bi haber vardı geçenlerde..
Ama çok karamsar ya bunlar...Eminim bizim evlatlarımız hayırlı olacaklar...Doğru yetiştireceğiz inş...İİ yöndendireceğiz..Tam tersi zor zamanlarımızda bize yardımcı olacaklar inş..İi düşünelim ii olsun:))

Tringo kakao yağı tavsiye ediliyo cnmm...bende henüz başlamadım..Öle çatlayacak gibi büyük görünmüyo..Accık daha büyüsün onu düşünüyorum....

evet cnm aminnn ...rabbim hayırlı evlat büyütmek nasip eder inş...

cnm karnın daha çatlamadıysa başla hemen sürmeye çünkii birden çatlıyor sen göremiyorsun ben şimdi yetişemiyorum bebek yağı sürüyorum ama yinede çok kaşınıyıorr

kızlar hiç canım istemiyo ama temizlik yapmam gerekiyo birazz..sonra grşrz inş..Öpüyorum epinizi...

hmm öle dime cnmm..Bende biran önce başlıyım dime..Senin ki çatladı mı yoksa...

arkadaşlar benimkide son 2 gündür çok kaşınıyordu doktor tavsiyesi ile dün mustelanın kremini aldım çok iyi geldi bana kaşıntı falan yok çatlaklar içinde çok iyi bir kremm

hmm öle dime cnmm..Bende biran önce başlıyım dime..Senin ki çatladı mı yoksa...

evet cnm çatır çatırrr çatladımmm

mrb arkadaşlar,
bebek yağını göbeğinize mi sürüyorsunuz biraz kaçırdım galiba

evet göbeğe sürünüyorrr

arkadaşlar benimkide son 2 gündür çok kaşınıyordu doktor tavsiyesi ile dün mustelanın kremini aldım çok iyi geldi bana kaşıntı falan yok çatlaklar içinde çok iyi bir kremm

bende konuşacağım doktorlaa

canım ya dr.kullanabilirsin dedi yani iyi bende alayım mustelayı aldığının rengi mavimiydi? bende bebek yağı aldım 1 haftadır onu kullanıyorum kaşıntı falan yapmıyor onuda alınca bir gün onu, bir gün diğerini sürerim artık:))

yaw bwnim karnımda hiçbir şey yokkkk ben de mi sorun var yoksa :)))sadece göğssüm kaşınıyor o kadar

YOK CANIM AÇIK YAVRUAĞZI GİBİ ŞU AN ZATEN 3 AL 2 ÖDE KAMPANYASI VAR

zaten eczaneden söylüyorlar hamileler için olanını.inşallah iyi gelir.bende arada bir kakao yağıda yapıcam.özellikle basen ve bacaklarıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…