- 4 Haziran 2008
- 4.187
- 4
- 43
kızlar selam topikte problem oluyomu sizinde takvimler falan gidiyomu kendiliğinden yoksa sadecew bizimkindemi oluyo
selam canımm evet malesef bizede oluyorrr bi kaç saattir sapıttı site toparlar herhalde kendiniii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar selam topikte problem oluyomu sizinde takvimler falan gidiyomu kendiliğinden yoksa sadecew bizimkindemi oluyo
saol canım tesekkür ederimmmmmselam canımm evet malesef bizede oluyorrr bi kaç saattir sapıttı site toparlar herhalde kendiniii
genc kadınlar kulubunde cınsıyetını hesaplayan bırı var ama uzulmeyın ben galıba o formulu cozdum :))))
günaydin hanimlar a.s.
dün aksam sapitmişti gene site :) yazdiklarim hep geri gitti :)
dün sonuclari aldim ve doktora gösterdim..hamdolsun iyimiş sonuclar :) hepimizinki iyi cikar inşaAllah
bugun 2.evlilik yildönümümüz :) 3.seneye giriyoruz :) ne cabuk gecti zaman..seneye inşaAllah bebişimizde bizimle olcak..
hepinize hayirli günler diliyorum hanimlar a.s. öptüm hepinizi Şeniz
merhaba kızlaaarr! bugün bende çok mutluyum, çok rahatladım! bebişimin kafatası kemiklerinin gelişmediğini söylemişti burdaki doktor. biz de bugün diğer yakın bir ilçeye gittik kontrol için. onların makinası daha gelişimiş,renkli dopler mi diyolar ne,ondan galiba. iyicene baktı. oluşmaya başlamış bir problem yok dedi:dance::dance: eğer öyle olsaydı almak zorunda kalacaktık bebeği dedi! Allah'ım hepimizi korusun:Saruboceq: ense kalınlığına da baktı, 1.1 mm çıktı. oda iyi dedi. ikili test yapılıyormuş ama,Ankara'ya gönderiyorlarmış, 15 güne sonuç geliyormuş. gerek yok dedi. zaten o zamanlarda nerdeyse 3lü test vakti gelecek.
yani canlarım içim çok rahatladı. minnoşumun boyu da 51.3mm çıktı. birascık kısa sanki. bide hep uyuyor yaa! annesi gibi uykucu olacak diyor babasıkaydirigubbakcemile3 geçen hafta gittiğimizde doktor dürttü uyandırdı,bugün gene uyuyordu.mirmirmirmir
daha cok emın degılım meslek sırrı sen sımdı kendı dogum tarıhınle esının dogum tarıhını ay gun yıl olarak ver bırde muhtemel dogum tarıhınıde sole ben bı bakım :))))
daha cok emın degılım meslek sırrı sen sımdı kendı dogum tarıhınle esının dogum tarıhını ay gun yıl olarak ver bırde muhtemel dogum tarıhınıde sole ben bı bakım :))))
senınkı erkek galıba :) benımkı kız cıkıyor daha cınsıyetını ogrenemedım ...
ya bu işte bri iş var ama du bakalım benim doğum tarihim 26.06.1981 eşiminki 23.04.1978 sat 01.08.2008 muhtemel doğum tarihim 08.05.2009 hadibak canım ne çıkacak sen kendine baktınmı nedir sonuç
sırrını soylıyemem canım benım ama doktora gıdıp cınsıyetını ogrenen arkadaslar bana dogum tarıhlerını soylerlerse belkı dogrulugundan emın olduktan sonra anlatırım hepınıze