2009 Mayıs Anneleri

genc kadınlar kulubunde cınsıyetını hesaplayan bırı var ama uzulmeyın ben galıba o formulu cozdum :))))

Günaydın kızlarrrrrrrrrrr,bugün nasılsınız bakalım?bugün uyku tutmadı erken kalktım bebiş acıkmış galiba,hemen kahvaltı ettim.kızlar ikili test için 11-14 haftalar arası yazıyor,ben haftaya dr.a gidicem bugün 12+1 im,dr.a gitiiğim gün ise 13 haftalık olacağım ,geç sayılır mı diye merak ettim yoksa daha moı erken gitmeliyim?dr.um bu tarihi vermişti ama randevu alıp muayenehaneye gidicem nasılsa,kafam karıltı ya?bana yardım lütfen,öpüyorum hepinizi

daha cok emın degılım meslek sırrı sen sımdı kendı dogum tarıhınle esının dogum tarıhını ay gun yıl olarak ver bırde muhtemel dogum tarıhınıde sole ben bı bakım :))))

günaydin hanimlar a.s.

dün aksam sapitmişti gene site :) yazdiklarim hep geri gitti :)

dün sonuclari aldim ve doktora gösterdim..hamdolsun iyimiş sonuclar :) hepimizinki iyi cikar inşaAllah

bugun 2.evlilik yildönümümüz :) 3.seneye giriyoruz :) ne cabuk gecti zaman..seneye inşaAllah bebişimizde bizimle olcak..

hepinize hayirli günler diliyorum hanimlar a.s. öptüm hepinizi Şeniz

canım çok sevindim senin adına darısı tüm anne adaylarına diyelim inşallah
bu arada eşinle ve bebişinle daha nice mutlu yıllar geçirmeni dilerim

çok güzel bir haber:) gözünüz aydın:)

daha cok emın degılım meslek sırrı sen sımdı kendı dogum tarıhınle esının dogum tarıhını ay gun yıl olarak ver bırde muhtemel dogum tarıhınıde sole ben bı bakım :))))

ben söyleyebilir miyim lütfeeeeeeeennnnnn::)))) sırnaşık şey

benim 29.09.1978
eşimin 17.12.1979
bebişin 31.05.2009

ya bu işte bri iş var ama du bakalım benim doğum tarihim 26.06.1981 eşiminki 23.04.1978 sat 01.08.2008 muhtemel doğum tarihim 08.05.2009 hadibak canım ne çıkacak sen kendine baktınmı nedir sonuç

arkadaşlar bizde dün kontrolümüzü yaptırdık.1,7 mm çıktı ense kalınlığı boyu da 10 cm olmuş gayet sağlıklıklı ve iyi gidiyorsunuz dedi doktorumuz.ikili test sonuçlarımızda yarın akşama çıkıcak inşalllah oda iyidir.allah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin.ama cinsiyetini göremedik doktor ne yaptıysa poposunu bir türlü çekmedi:):) artık 3 hafta sonraya kısmet:):)

senınkı erkek galıba :) benımkı kız cıkıyor daha cınsıyetını ogrenemedım ...

ece yoksa daha önceki yazılarımı mı okudun çünkü doktorda emin olmamakla birlikte erkeğe benziyor dedi bide şu işin sırıını söylesen canım ya ::))

bak ınanmıyuorsun nıye eskı yazılarını okuyup atayım oyle dedıgın ıcın kızda dıyorum ozaman

sırrını soylıyemem canım benım ama doktora gıdıp cınsıyetını ogrenen arkadaslar bana dogum tarıhlerını soylerlerse belkı dogrulugundan emın olduktan sonra anlatırım hepınıze

sırrını soylıyemem canım benım ama doktora gıdıp cınsıyetını ogrenen arkadaslar bana dogum tarıhlerını soylerlerse belkı dogrulugundan emın olduktan sonra anlatırım hepınıze

arkadaşaım benimkinede bakarmısın.

eşimin 22.03.1973
benim21.09.1976
bebiş 13.05.2009

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…