2009 Mayıs Anneleri

Selam kızlar napıyosunuz bakim nasıl mayıs bebişlerinin anneleri iştahlar ne durumda

günaydın canım valla iştahım acayip yerinde benim 2 saatte bir acıkıyorum bu gidişle 25 kiloyla bitirirmiyim hamileliği acaba:))))
sen nasılsın

Merhaba arkadaşlarrr.....
Herkes kötü kötü ruyalar görmüş..Hayırdır inş..Hayra yoralım hayr çıksın..Ruyayı nasıl yorarsan öle çıkarmış zaten.Aman kötü yormayalım..

Bende dr umun yemekten çıkmasını bekliyorum.Aradım sonuçlarım çıkmışş..Dr um gelince tekrar arayacağım inş..Açıkçası bende çok heyecanlıyım ..Sabahtan beri stres ypıyorum...

Allahım hepimizin sonuçları güsel çıksın inşşşş...

kızlar doktorum bana mide için renni verdi mide şurubu ama bana o fayda etmedi bende gaviskon içtim oda gebelikde kullanılabiliyor herhengi bir durum olmaz dimi?

canım seninde mikroydu. benimde. ama senin ikiz olmasına rağmen doktorun arayı biraz fazla tuttu valla bence 1 ay uzun bir süre. benimki 15 te bir gördü. yine 15 günsonra gel dedi. en son c. tesi gittim. valla sabır küpüsün maşallah.. benim 12+5 ama bulantı hala devam bu arada. gavisconun hiç bir zararı yok canım. rahatlıkla kullanabilirsin.

di mi bana da öyle geldi arası çok uzun ben dayanamazdım herhalde o kadar

birsencim ya bakırköy dedin de bir özledim bir özledim ki sorma dr um artık gezebilirsin desin ortaköye gidip boğaz turu yapacam inşallah

SELAM KIZLARR HERKEZZ İYİDİR İNŞALLAH.....

EFELİNNCANIMM SEN GÜÇLÜ BİR İNSANSIN EMİNİM Kİ BU ZORLUĞUDA TEKRAR YENİPP HAMİLEYİM DİYE ARAMIZA DÖNECEKSİN...HERŞEYİ GERİDE BIRAK EN BAŞTAN BAŞLIYORMUŞSUN GİBİ DÜŞÜN CANIMM...RABBİM İNŞ AYNI ACILARI TEKRAR YAŞATMAZZ.DUALARIMIZ SENİNLEE...

SONUÇ ALAN ARKADAŞLARR HEPİNİZİN GÖZÜ AYDINNN...

BEKLEMEDEKİLER DE SABIR DİLİYORUM AMA UMARIM HERKEZİN SONUÇ İYİ ÇIKAR ALLAHIN İZNİYLEE :lepi:

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız sıze bır haberım varrrr
doktor bana ıkı kızın olcak demıştı bugun bır gıttık bızımkının pıpısı gorundu şuan bırı erkek dıgerı kız dedı bakalım haftaya ne dıycek :)))))))

hepinizi tebrik ederim kızlar bende inş. haziran annesi olucam bizi neler bekliyor bir bakmak içn uğramıştımm....kendinize ve bebişlere ii bakın hoşça kalınn...

hepinizi tebrik ederim kızlar bende inş. haziran annesi olucam bizi neler bekliyor bir bakmak içn uğramıştımm....kendinize ve bebişlere ii bakın hoşça kalınn...

canım seninde hamişliğin hayırlı olsunn umarım sende sorunsuz bi hamilelik geçirirsinnŞeniz

Çokk şkr arkadaşlarrr Benim sonuçlarım da normal çıkmışşş...
2 sattir bekliyorum sonucu öğrenmek için.Dr um telefonunu meşgulde bırakmışş.Ulaşamadım bir süre...Ama sonuç ok yaaa bu bana yeter.. Rahat bi nefes aldım sonundA...Darısı başınızaaa arkadaşlarrr..İnş sizinkilerde normal çıkar...
a.s.a.s.

merhaba kızlaaarr! bugün bende çok mutluyum, çok rahatladım! bebişimin kafatası kemiklerinin gelişmediğini söylemişti burdaki doktor. biz de bugün diğer yakın bir ilçeye gittik kontrol için. onların makinası daha gelişimiş,renkli dopler mi diyolar ne,ondan galiba. iyicene baktı. oluşmaya başlamış bir problem yok dedi:dance::dance: eğer öyle olsaydı almak zorunda kalacaktık bebeği dedi! Allah'ım hepimizi korusun:Saruboceq: ense kalınlığına da baktı, 1.1 mm çıktı. oda iyi dedi. ikili test yapılıyormuş ama,Ankara'ya gönderiyorlarmış, 15 güne sonuç geliyormuş. gerek yok dedi. zaten o zamanlarda nerdeyse 3lü test vakti gelecek.
yani canlarım içim çok rahatladı. minnoşumun boyu da 51.3mm çıktı. birascık kısa sanki. bide hep uyuyor yaa! annesi gibi uykucu olacak diyor babasıkaydirigubbakcemile3 geçen hafta gittiğimizde doktor dürttü uyandırdı,bugün gene uyuyordu.mirmirmirmir

süper bir haber bu Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

canımm benimm hadi gözünn aydınnn:lepi::lepi:
bak okadar stres yapman boşunaymışş...
rabbim hepimizin bebeişlerini, sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah kaydirigubbakcemile5

Aman ne mutlu sana cerencimm...
Böle sevinçli haberler duyalım hep inş:dance:

Bu forum biraz sapıttı mı ne bu arada...Yazılanlar silinmiş..Bi girebiliyoruz..Bi giremiyoruzz..

Noluyo yafff burda:bbo:

çok sevindim allah tüm bebişlere ve annelerine sağlık sıhhat versin
hem bırak annesi mışıl mışıl uyusun daha çabuk büyüsün inş

merhaba arkadaşlar bende 11+4 haftalık hamileyim.cumartesi günü kontrolümüz var sabırsızlıkla bekliyorum. benim bulantılarım azaldı her sabah kusma oluyodu şimdi 2 günde 1 e geriledi halsizliğimde azaldı.rabbim sağlıklı sıhhatli hamilelikler geçirmeyi nasip etsin.

evet canımm ya bende nereye gittii diyordumm yazılanlarrr kafamçokkarıştı

aramızda casus mu varrrr klava:klava:klava:

h.g canımm seninde hamişliğin hayırlı uğurluuu olsunnn sağlıcakla bebişini kucağına all kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

kızlar selam topikte problem oluyomu sizinde takvimler falan gidiyomu kendiliğinden yoksa sadecew bizimkindemi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…