Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buradayım melıncım nhıc bıyere kacmadım da bı yandan da calısmaya calısıyorum o yuzden....
kızlar ya herşeye ağlıyorum tv bişey görsem ağlıyorum çok duygusalımm
dırımkızı sen ne burcusun yaww balık olmayasınnsenağlamaHamişlik hormonlarından kaynaklanıyodur muhtemelen...Bende biraz alıngan ve duygusal oldum hamişliğimde
kızlar karnınız çatlamasın göğüs uçlarınızda şimdiden bakım yapılsın diye kullanılan kremler varmış bunlar hakkında bilginiz var mı?
Hoşbuldum teşekkür ederim.
tarihlerimi yazarsam egeece banada sölermisin cinsiyet tahminini?
benim: 22.06.1981
eşimin: 15.10.1974
bebiş: 28.05.2009
kızlar karnınız çatlamasın göğüs uçlarınızda şimdiden bakım yapılsın diye kullanılan kremler varmış bunlar hakkında bilginiz var mı?
cnm ben başak burcuyum yükselenim akrep
çok duygusalım ya şimdi tv izliyorum bu özürlüleri yaşlıları olanları anlatıyolar ağlıyorum valla .....
rabbim insanlardan marhamet duygusunu almasın herkes anasına babasına baksa huzur evi ....düşkünler evi olmaz ...biz evlatlarımız için herşey yapıyoruz rabbim onlara inaç merhametten yoksun etmesin....
Sorma cnm yaa.Aminn...Devir kötü maalesefff...Kadın çocuğu düşmesin diye 7 ay yatarak onu doğuruyo..Aynı cocuk büyüyüce annesini öldürüyo..Böle bi haber vardı geçenlerde..
Ama çok karamsar ya bunlar...Eminim bizim evlatlarımız hayırlı olacaklar...Doğru yetiştireceğiz inş...İİ yöndendireceğiz..Tam tersi zor zamanlarımızda bize yardımcı olacaklar inş..İi düşünelim ii olsun:))
Tringo kakao yağı tavsiye ediliyo cnmm...bende henüz başlamadım..Öle çatlayacak gibi büyük görünmüyo..Accık daha büyüsün onu düşünüyorum....
evet cnm aminnn ...rabbim hayırlı evlat büyütmek nasip eder inş...
cnm karnın daha çatlamadıysa başla hemen sürmeye çünkii birden çatlıyor sen göremiyorsun ben şimdi yetişemiyorum bebek yağı sürüyorum ama yinede çok kaşınıyıorr
hmm öle dime cnmm..Bende biran önce başlıyım dime..Senin ki çatladı mı yoksa...
mrb arkadaşlar,
bebek yağını göbeğinize mi sürüyorsunuz biraz kaçırdım galiba
arkadaşlar benimkide son 2 gündür çok kaşınıyordu doktor tavsiyesi ile dün mustelanın kremini aldım çok iyi geldi bana kaşıntı falan yok çatlaklar içinde çok iyi bir kremm
arkadaşlar benimkide son 2 gündür çok kaşınıyordu doktor tavsiyesi ile dün mustelanın kremini aldım çok iyi geldi bana kaşıntı falan yok çatlaklar içinde çok iyi bir kremm
mrb arkadaşlar,
bebek yağını göbeğinize mi sürüyorsunuz biraz kaçırdım galiba
canım ya dr.kullanabilirsin dedi yani iyi bende alayım mustelayı aldığının rengi mavimiydi? bende bebek yağı aldım 1 haftadır onu kullanıyorum kaşıntı falan yapmıyor onuda alınca bir gün onu, bir gün diğerini sürerim artık:))
yaw bwnim karnımda hiçbir şey yokkkk ben de mi sorun var yoksa :)))sadece göğssüm kaşınıyor o kadar