2009 mayıs anneleri bebişlerimizin hareketini hissedenler varmı

Rkadaslar bu hareketleri bende hissetmiyorum daha ama benim sorunum şu sağ kasıgımda acayip ağrı var bu sizdede varmı
 
Rkadaslar bu hareketleri bende hissetmiyorum daha ama benim sorunum şu sağ kasıgımda acayip ağrı var bu sizdede varmı

Evet bende de var.Yalnız bugün biraz yüz üstü gibi yatmışım rahmimin gerildiğini ve hareket ettiğini sanki hissettim.Sanırım bizim ki doğru dürüst yat dedi.:nazar:
 
ben daha hiç hissetmedim ve 14+4 haftada da hissetmeyi ummuyordum zaten. hele bu hafta hiiç ağrı sızı yok yani ben 20. haftaya kadar umutlu değilim. neyse sağlıklı olsunlarda beklemeye razıyız değilmi?
 
herkeze merhabalar 18 haftalığım bende bu hafta karnımın içten sankı bı tuyle hafıf hafıf gıdıklandıgını hıssedıyorum kaşıyorum göbeğimi diğer taraftan devam edıyo:)acaba karnımmı geriliyo yoksa bebişmi hareketlendi anlayamıyorum fikri olan varmı acaba????
 
arkadaşlar benim ikinci gebeliğim şuanda 17+1iz cuma günü serklaj yapıldı ameliyat sonrası ilk defa göbek deliğime yakın hizada elime ardarda tekmeleri savurdu belkide dönüyordu.narkoz bizimkinide sarhoş etti dediğimde çok güldük:)bu sabah günaydın dedi.çok nadir dışardan hissediliyo sürekli dinlemem lazım.ama dediğiniz seyirmeleri ben 10. haftamda hissetmeye başlamıştım.solda çok seyiriyodu kasıklarımda herkez erkek dedi ama ikinci kez kızzzzz annesi olucam sanırım çünkü doktorumuz 14.haftada o bölgede bişey görünmüyor demişti.o haftadan sonrada bişey görülmesini bekleyemem heralde bian yoksa cinsiyetsizmi dedim:)hehehe sonra muhtemelen kız dedi doktorumuz kızıma kız kardeş geliyor:)bi kaç hafta sonra burada ne çok hareketli uyuyamıyorum kaburgamı acıtıyor falan diye muhabbet edicez:)))inşallaaahhh.sağlıklı olsunlarda içimizdeler illaki hissedicez:)hepinize kucak dolusu sevgilerrrr
 
Benim ikinci hamileliğim olduğu için 15. haftadan itibaren hareketlerini çok rahat hissediyorum. Birinci hamileliğimde 20. haftada hissetmeye başlamıştım.
 
ben hissediyorum oğlumu çok şükür tam 20. haftaya girdim o gün çok net hissettim hatta o gün eşim hissetti ilk defa 3 defa tekme attı dedi yani tekme değilde işte yani elini koyduğu yre vurmuş galiba bizim sıpa çok heyecanlandı çok mutlu oldu.çok güzel bi duygu kıslar yaa.ama işin gariba o günden itibaren zaten sürekli eli karnım ama o bi kere olur dedim artık hissetmiyo eşim hefesi kursağında kaldı adamcağızın
 
kıslar ya ne gusel...ben ara ara hıssedıorum...basen sureklı hareket edıo basende yerınden hiç kıpırdamıo:1no2:eek: hiç kıpırdamadagı gunler meraklanıp telaslanmamak için kendımı zor tutuorum falla...bıkac hafta sonra net hıssedersın dıolar,hatta tekmelerden uyuyamıycaksın bıle dıolar ...olsun oglusum ıı olsunda warsın tekmelerıyle uyutmasın demi amasırnaşık şey
 
Rkadaslar bu hareketleri bende hissetmiyorum daha ama benim sorunum şu sağ kasıgımda acayip ağrı var bu sizdede varmı

efet canım oluo benımde oldu...ben gecen cuma daha bu yusden dr aa gıttım.ıdrar testı ıstedı dr.yaptırdım bişi cıkmadı.oda rahımde ıltıhap warmı dıyeymiş..sonrada bebiş buyuyo o yusden dedii,rahım temız bebiş saglıklı demişti.sende de oledır canım.bebişin buyuyordur annesi:CüvCüv::nazar:
 
17.haftada kapl atışı gibi pıt pıt bişeyler hissetmeye başladım şimdi bazri tekmeliyo benim kız,bazen ard arda baya sert oluyo,diyorum yine niye kızdı bu kız:))
 
Ay benim kız atağa geçti bugün. Öğlen yemek yediğimden beri hiç durmuyor. Oyun oynuyor heralde kuzum. Sürekli hareket halinde. Bide sağlam tekmeliyor yani :)
 
ya arkadaslar ben hissetmiyorum tekme olayı nasıl bir şey yada hareketi bazen bişeyler oluyo ama onlar hareketmi bazen korkuyorum bebegim öldü karnımda diye hissetmiyorum çünkü:KK43: birde yüzüstü yattıgımda karnımda agırlık hissediyorum o hiseettigim bebegimi?
 
canım ben bile 20. haftaya girdiğim gün çok net hissettim sen daha 17. haftadasın biraz daha sabret çok az kaldı belki 20. haftaya bile varmadan hissedebilirsin sadce sabırla bekle bide öle aklına kötü şeyler getirme kötüyü düşünürsen daha çok yaklaştırısın kendine iyi düşün
 
ay bu bebeğin hareketi nasıl oluyor anlamadım kiiii bazen hissediyorum ama gaz mı bebek mi anlamadım yaffff
 
günaydın arkadaşlar!
2 gündür bende hissediyorum. çok güzel bir duyguymuş. bende meraktan ölüyordum yazıları okuyunca nasıl bişey acaba diye. umarım tüm mayıs anneleri en kısa zamanda hissedersiniz kuzucuklarınızın hareketlerini
 
merhaba arkadaşlar biz 18+6. Haftadayız.
Ama hala bebişini hissedemeyen lerdenim...
Dünden bu yana ısrarla karnımı izliyorum
bugun izlerken göbek deliğimin içeri gidip geldigini gördüm
hareket ettigi anlamına geliyor demi
demekki izleyince yanı daha dogrusu farkında oldugunu hissettirince bebege
o da size işaret veriyor
dünden beri hep gözüm ve ruhum karnımda bi şey olucak mı diye bakınıyom
bugun iyice karnımıniçinden aşagı dogru bi şey aktıgını hissettim sanırım etkiye tepki başladı inş. Hep devam eder
sürekli masa başı işinde oldugumdan yayılmamı istiyor galiba
biraz dik oturunca rahatsız oluyorum ...
Umarım hareketleri devam eder :)) insan huzur buluyor çünkü...:emir_bebek:

:nazar:

Sevgiler
 
Son düzenleme:
X