• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart bebislerinin ilk resimleri

Nazancığım maşallah. Bu hafta sonu giidince bende ekleyeceğim artıkın. Ne kadar net ve güzel görüntüler bunlar:nazar:kaydirigubbakcemile5

kizlar , bebislerimizin ultrasyon goruntulerini bu topicde paylasmaya ne dersiniz?
kac haftalik oldugunu, boyunun kac cm oldugunu , goruntulerini paylasalim hem ayni haftada olanlar icin, hemde daha sonraki haftalarda bebislerimizin gelisimini takip etmek icin fikir olur diye dusundum

bugun ben ultrasyona girdim suan 11+2 haftaligiz ,boyumuz 5cm olmus buda ilk resimi minik kusumun:nazar:

1000189xs6.jpg

1000189xs6.33cf3e7180.jpg

sizlerde ekleyin hadi:CüvCüv:

ah canum benim gelinimmi desem damadımmı ,,,benimde belli oluo artık teyzesi.. kalbinin atıslarını duydum dün bende ama ben mayıs annesiyim hihoyyytnasip olursa bana erkekmiş gibi geldi sankimsengözlerimebaksanab

ah canum benim gelinimmi desem damadımmı ,,,benimde belli oluo artık teyzesi.. kalbinin atıslarını duydum dün bende ama ben mayıs annesiyim hihoyyytnasip olursa bana erkekmiş gibi geldi sankimsengözlerimebaksanab

bir onceki sayfada damadinin yeni resmi var sirinecim cinsiyeti kesinlesti erkekgamyoncuiremsu

nazancım oğlüşü gördüm..
ah maşallah maşallah:nazar:
çok da güzel ya...nazar değmesin.
bu arada oğlun hayırlı olsun bitanem..

nazancım maşallah maşallah 41 kere nazar deymesin.rabbim ne güzel yaratıyor.sağlıkla gelsin inşallah.gözün aydın annesini üzmedi oğluşu ne güzel.

nazancım maşallah. çok tatlııı maşallah benimki bi öyle görüntü veremedi. durmuyo ki yerinde
adamcağız sırttan çekti.

nazancım maaşallah bebişine. Çok tatlı o tombiş yanaklar,ayy hele fındık burun çok şeker tekrar maaşallah.
Allah sağlıkla kavuştursun canım oğluna. Abisine ortakçı geliyor desene.

nazancım maşallahhh. çok çok çok tatlı o yanaklar varya tam ısırmaklık olmuş annesi... :)kucağınada almayı nasıp eder inş allah.

dsc00638xa5.jpg

existhunder saol canım.ben bebişlerimin ilk ultrasonlarını verdim.Çünkü gittikçe daha karmaşık görünüyo.sadece keseler var.Hepimizin bebişlerini Allahım esirgesin.

mehlika maaşallah bebişlerine. Allah üçünüde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

Aminnnnnnnnnnnnnn buketcim.Allah hepimizin bebişlerini korusun, inşallah vakitlice doğumlar yapmayı nasip etsin.

nazancığım maşallah barekallah ne tatlı yerin ben onun mibik burnunu dudaklarını

Back