• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart bebislerinin ilk resimleri

Canım maaşallah :nazar: bebişine ne kadar büyümüş. Bende heyecanlandım kontrole en son gittiğimde 10 haftalıktı çünkü. Daha haftaya cuma gidicem kontrole 14. hafta içinde olucam. Belki cinsiyetini bile görebiliriz.
Gözünaydın canım.

Teşekkür ederim canım ,inşallah görebilirsiniz cinsiyetini..Kocaman olmuştur artık bebişin Allahım inşallah şu zaman hayırlısıyla geçer de kucaklarımıza da alabiliriz..

evet kizlar doktordan geldik.. :CüvCüv:
birde vesikalik aldik..
ohh.. melegimin keyfine diycek yok dogrusu.. uzanmis yerine, almis elini agzina keyif yapiyor.. :emir_bebek:

buyurun bakin bakalim

bild3001mw7.jpg

Son düzenleme:
çerezcimmm keyfe bak..yerim ben onu.yerim yerimm:Şeniz:
Allah nazarlardan saklasın.çok tatlı be güzelim:nazar:
cinsiyet konusunda bişe görebildimi:)

çerezcimmm keyfe bak..yerim ben onu.yerim yerimm:Şeniz:
Allah nazarlardan saklasın.çok tatlı be güzelim:nazar:
cinsiyet konusunda bişe görebildimi:)

sagol bitanem..:1hug:
cinsiyetmi..hmm.. tam orasindan kordon geciyordu.. doktor erkekde olabilir dedi kordonda.. simdi bisey söylemek icin erken dedi.. bidakine insallah ..
aslinda bi tahmini varmisda.. erkenmis, tam eminde degilmis, o yüzden akliniza bisey sokmak istemem dedi, ve demedi
benneyaptımki

evet kizlar doktordan geldik.. :CüvCüv:
birde vesikalik aldik..
ohh.. melegimin keyfine diycek yok dogrusu.. uzanmis yerine, almis elini agzina keyif yapiyor.. :emir_bebek:

buyurun bakin bakalim

bild3001mw7.jpg

gözünaydın arkadaşım maşallah bebişine insan yer o parmakları yaaa:) inş sağ salim kucağına alırsın

ay canim doktor söyledi ama heycandan unuttum..
egerki yanlsi hatirlamiyorsam 11cm.. yaniliyorda olabilirim ama
fisfisfis

ayy maşallah benimkide o kadar olmuştur...iki hafta önce 5 cm di....artık eylül 20 gibi gidicem 3 lü test zamanı inşallah o zaman cinsiyetinide öğrenebilirm...

ay canim doktor söyledi ama heycandan unuttum..
egerki yanlsi hatirlamiyorsam 11cm.. yaniliyorda olabilirim ama
fisfisfis

Canım ultrosan çıktısının sol atında mm cinsinden yazıyor boyu uzaktan olduğu için seçemedim :) maşallah bu arada bizim ultrason görüntümüz bu kadar net değil o yüzden koymuyorum.Allah nazardan saklasın onu ve seni :nazar:

Canım ultrosan çıktısının sol atında mm cinsinden yazıyor boyu uzaktan olduğu için seçemedim :) maşallah bu arada bizim ultrason görüntümüz bu kadar net değil o yüzden koymuyorum.Allah nazardan saklasın onu ve seni :nazar:

sen koy yinede canim..
biz severiz onu
:nazar:

:nazar::nazar::nazar: maşallah maşallah allah nazarlardan korusun canım benim ne kadar güzel bir duygu değil mi cumartesi benim de randevum var iple çekiyorum inşallah hepimiz sağlığıyla görürüz bebişlerimizi

cerezcim maaşallah bebişine. Ne güzel bulmuş rahat yeri ense yapıyo. Kocaman olmuş annesi Allah sağlık sıhhat versinde büyüsünler. Gözünaydın tatlım. Darısı başımıza.

Çerezitommmm aşkitom canımm çokk tatlı maşallah bebişinnn :))rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

:nazar::nazar::nazar: maşallah maşallah allah nazarlardan korusun canım benim ne kadar güzel bir duygu değil mi cumartesi benim de randevum var iple çekiyorum inşallah hepimiz sağlığıyla görürüz bebişlerimizi
hadi bi de senin ufakligi görelim bakalim.. o kadar güzeloluyorki onlari orda öylece izlemek ..

çerezcim maşaallah :nazar: cok tatlı :nazar: allahım nazarlardan korusunnn a.s.
amin canim amin, cümlemizinkini insallah

cerezcim maaşallah bebişine. Ne güzel bulmuş rahat yeri ense yapıyo. Kocaman olmuş annesi Allah sağlık sıhhat versinde büyüsünler. Gözünaydın tatlım. Darısı başımıza.

hakikaten görmeyeli 4 hafta olunca gözüme kocaman geldi.. epey yol katetmis bizimki 4 haftada..
bidaki randevumda 4 hafta sonra.. bakalim o zaman nasil karsilicak bizi

Çerezitommmm aşkitom canımm çokk tatlı maşallah bebişinnn :))rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

arim balim petegim :asigim:
en kisa zamanda seninde melegini vesikaliklarini görcez.. masallah yazmaktan parmaklarim yorulcak..
:içelim:

Back