Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

bu bebişin 15 parça takımı,ikinci bornozumuz,üçüncü foto tulum ve battaniyemiz :ecrin_bebek:

Eklentiler

• $DSCN2288.jpg
    108,4 KB · Görüntüleme: 16
  • $DSCN2290.jpg
    107 KB · Görüntüleme: 18
  • $DSCN2291.jpg
    115,2 KB · Görüntüleme: 15
bunlarda velilerimin ördükleri örtmenler gününde verdiler,sağolsunlar :)

Eklentiler

• $DSCN2293.jpg
    121 KB · Görüntüleme: 15
  • $DSCN2294.jpg
    124,2 KB · Görüntüleme: 19
bu arada nazarmı değermiş ben bunu hiç bilmiyodum ya fisfisfis Allah'a emanet olsunlar.ayyyy umarım kimsenin nazarı falan değmez ama rehavet dediğin gibi içi fesat olan varsa yine de değer.hatta çok seveninde değermiş diyolar.yaaaaaaaaaa değmesin ya

hızlı resimle bir deneme yapayım dedim sheylaa nın cicişleri no 1 :)

bu arada resim boyutlarında (640x480) birde (320x240) iyi forum için daha büyükleri çok büyük küçükleride çok küçük olur .mesela yanında (küçük resim) yazanı değilde 320 yada 640 ı seçelim.
ben bu siteyi kullanmıyordum ,güzelmiş.
canım cicileriniz çok tatlı,güle güle giysin bebişin inş.bende dayanmayıp birşeyler aldım ,koyarım yakında ama battaniye örüyorum rengarenk onunla birliktemi koysam,çok güzel olucak :dance:

Son düzenleme:
rehavet-lavinia-sheylaa-ADACYO aldıklarınızı güle güle kullanın. Hepsi çok güzeller. Allah üzerinde görmeyide nasip etsin inşallah.

yok kıs bi önceki sayfada benim gönderdiğim fotoyu kullanmış bişeyler yapmışta onu diyorum :)

haa tamam o zaman, ben de dedim; o kadar seçeneğin arasından nasıl pişti olmayı başardınız diye. Ben bu gece hakikaten iyi değilim, delirdim galiba. Az evvel de çok sevdiğim ama baya uğraştıran bir yiyecek türü vardı, üşenmedim kalktım onu yaptım. Sonra da oturup 2,5 tabak yedim. Şimdi acıdan ve mide yanmasından kıvranıyorum.

Sheylaa; sen Ankara'da neredesin? ben Ankaralıyım doğma büyüme, evlilik nedeniyle burda yaşıyorum 5 yıldır... Ankara burnumda tütüyor bazen... Anlatsana biraz. Bir de yarın sabah simit ve peynir yer misin? Ama sokak simidi, Ankara simidi... Simitevi ya da pastane simidi değil... cokacimcoook

yiyebilemem çünkü 7 de yoldayım dersim var sabah.ama hafta sonu yiyim senin için cokacimcoook Ankara bildiğin gibi,ben bu sene tadını çıkaramıyorum malum.ama yaşanacak yer .gelde gezdiriim seni kaydirigubbakcemile5 bu arada benimde midem berbat reflü var bende zaten üstüne bide hamişlik,boğazım yanıyor resmen.neyse ben yatsam iyi olacak.bu arada renie şurup kullanıyorum mide yanması için.artarsa şikayetlerin sende kullan herhangi bir zararı yok.öptümmm herkesi...

iyi geceler canım. Tamam simidi hafta sonu ye, yanında da iyi demlenmiş bir çay, ohhh!!! Olsa da yesem valla... -tatlicadiarzu-

rehavet-sheylaa-ADACYO kızlar çok güzeller güle güle kahkahalar içinde kullansınlar inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…