elif bende anne bebek fuarını cok ısterdım ama herhalde dogururum o zamana :).. dogurmasamda hazırlıklar bıtmıs olur artık :)
senin tickerin nereye gitti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elif bende anne bebek fuarını cok ısterdım ama herhalde dogururum o zamana :).. dogurmasamda hazırlıklar bıtmıs olur artık :)
Tabii ki, ne masuru olacak...
Önce neler aldım onları yazayım ki, tutar da sana bişey ifade etsin...
3 X İçli dışlı zıbın ve patikli alt
1 X Pijama Takımı ve yeleği (Chicco)
3 X Dış Giyim tulum
3 X Uzun kollu çıtçıtlı body
8 X Kısa kollu çıtçıtlı body (Chicco)
1 X Polar battaniye (Chicco)
2 X Külot (Chicco)
6 X Çorap
1 X park yatak sallanbilir ve tekerlekli (Kraft)
1 X bebek arabası- ana kucağı 2 li set (Stork)
1 X Emzirme pompası (Kraft)
1 X Göğüs Pedi
1 X Emzirme yastığı
1 X Uyku seti
1 X yatak şiltesi
1 X kaz tüyü yastık
1 X tırnak makası
1 X saç fırça seti
1 X nuk cam biberon
1 X nuk emzik ve kutusu
1 X biberon fırçası
1 X göğüs çatlak kremi
1 X emzirme örtüsü
1 X sırt destek yastığı
1 X göğüs temizleme mendili (chicco)
1 X bakım çantası + bebe yağı (Chicco)
2 X emzirme sütyeni
1 X yatak koruyucu çarşaf
1 X su beberonu
6 X bebek mendili
1 X Kulak çubuğu
1 X çıngıraklı patik
1 X burun aspiratörü
1 X peluş giydrilmiş sıcak su torbası
1 X kulaktan dijital ateş ölçer
1 X banyo termometresi
1 X Oda termometresi
Bunların hepsi için nakit 1050 YTL verdik. Eksiksiz yazmaya çalıştım vallahi... Biraz uzun oldu kusura bakmayın.
aynen daha cumartesi bir arkadasim bana da bu lafi etti.Bana sen 0-3 ay olanları sen al, hediye gelse de 3 ayda sonrası için gelir dediler... (
aynen daha cumartesi bir arkadasim bana da bu lafi etti.
hediyelik gelenler genelde 3 aydan sonrasi oluyor dendi.
zaten bende mevlut okutmayi dusunmuyorum evde. benim butun arkadaslarim calisiyor.
iki ailede burada degil
onun yerine kendimiz yasinimizi okur, mevlut parasiyla da bagis yapariz dedik.
çok iyi almışsınız adayco yalnız buradan şu sonuç çıkıyor ıvır zıvır birsürü para:))))ben mevlütte yapmayacam hediye çok gelir ama hastaneye gelir ayrıca mevlüt niye yapılıyor yani sünnet mi var böyle merak ettim ???
yok canım yaa kendi kendilerine adet çıkartıyorlar inan..saçma sapan işler...zorunlu kılıyorlar başkalarınıda...mesela bizim orası gösterişe falan çok dükündür ondan sever böyle şeyleri..erkek çocuklarına sünnet yapılıyor bir sürü hediye götürülüyor,takı takılıyor diye son yıllarda da kızlar hatim ettiğinde hatim cemiyeti yapılıyor:1closedeyes:saçmalığa bak....hatta işler iyice abartıldı davetiye bastıran bile var..bebek mevlütününde suyu çıkar yakında..davet falan bastırırlar belli mi olur...ben hiç taraftarı değilim annemde değil..ama sürekli annemi çağırıyorlar...ne zmana yapacaksınız diye bizede sorup duruyorlar..yapmasak laf edecekler..iyisimi..pilav ayran tatlıyla bu işi bitirmek alemin alfını dinlemektense
yok canım yaa kendi kendilerine adet çıkartıyorlar inan..saçma sapan işler...zorunlu kılıyorlar başkalarınıda...mesela bizim orası gösterişe falan çok dükündür ondan sever böyle şeyleri..erkek çocuklarına sünnet yapılıyor bir sürü hediye götürülüyor,takı takılıyor diye son yıllarda da kızlar hatim ettiğinde hatim cemiyeti yapılıyor:1closedeyes:saçmalığa bak....hatta işler iyice abartıldı davetiye bastıran bile var..bebek mevlütününde suyu çıkar yakında..davet falan bastırırlar belli mi olur...ben hiç taraftarı değilim annemde değil..ama sürekli annemi çağırıyorlar...ne zmana yapacaksınız diye bizede sorup duruyorlar..yapmasak laf edecekler..iyisimi..pilav ayran tatlıyla bu işi bitirmek alemin alfını dinlemektense
Aslında insanlar bebek hayırlamaya gelmek için bunu da fırsat biliyorlarsa iyi oluyordur bence. Çünkü onca kişi hayırlı olsun demek için teke tek geleceklerse özellikle 40 günden önce olduğunda çok kötü oluıyor. Yok hayırlı olsuna ayrı bu mevlüde de gezme gibi ayrı geliyorlarsa o pek iyi fikir değil gerçektren de. Çünkü hakikaten ne için olursda olsun insan özellikle ilk 1-2 ay kalabalık edecek kimseyi görmek istemiyor etrafında