Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

kızlar bişi sorcam
dosya eklemeden resimleri nasıl koyuyorsunuz
hani açınca direk çıkıyor ya

lavinaaaaaa sen 10 kilo aldım deyip üzülüyordun galiba o senmiydin:uhm:
kızım hamile halinle harika bir fiziğin var...vaşşşşş maşallah sana tü tü tüüüüü..diğerleri kırılmasın ama bu güne kadar gördüğüm en formda hamiş sensin aramızda:lepi::lepi:

kızlar bişi sorcam
dosya eklemeden resimleri nasıl koyuyorsunuz
hani açınca direk çıkıyor ya

Yukarıda anlattığım gibi... küçükresim stesinden yükleyince sana verdiği linklerden adına önizleme olanı kopyalayıp mesajının içine yapıştırdığında, resim mesajınla birlikte görüntüleniyor.

teşk butun hamişler zaten harika....
şekercim 47 kiloyla hamile kaldım ve şimdi kilomu sulemek istemiyorum dr 6-7 kilo daha alırsın diyo :jeyyar: bakalım ne olcak daha acayip gelişledim :CüvCüv: CADIARZU

lavinia maşallah canım göbişine. Hakikaten ne kadar zayıfsın, ne hoş... Ben hiç böle değilim, maşallah diyeyim de nazarım değmesin canım.

teşk butun hamişler zaten harika....
şekercim 47 kiloyla hamile kaldım ve şimdi kilomu sulemek istemiyorum dr 6-7 kilo daha alırsın diyo :jeyyar: bakalım ne olcak daha acayip gelişledim :CüvCüv: CADIARZU

aman hiç dert etme süper ötesi görünüyorsun....
dediğin gibi bütün hamişler harika...ayy ne mübarek insanlarız biz kadınlar olarak değerimizi bilsinler dimi kızlarkaydirigubbakcemile3

ya ben yapamadım galiba
istiyorumki linke tıklamadan hemen açınca görünsün.olmuyooooooo senağlama sağdan ikinci ne onu anlamadım.sanırım beyin hücrelerim genetik olarak bebişe aktarıldı :roflol:

sheylaa cım çok güzelmiş ciciniz.maşallah sağlıkla giydirmek nasip olsun inşallah. Bu arada ben de hep kırmızı alıyorum ya da beğeniyorum ama yenidoğanlara kırmızı giydirilmez diye kızıyor annem, nazara gelirmiş... Ben de sana söyleyeyim dedim.... Ama kırmızı olanlar çok güzel duruyor yaa!!

sheylacım benim verdiğim linkten gir rahat yapacaksın.
www.kucukresim.com.

sonra da çıkan linklerde mesajda önizlemeli göstermek için bir link verecek sana. alttan 2. olan olması lazım. onu mesaj yazdığın alana yapıştır, mesajınla birlikte çıkıyor resim. gerçekten kolay bir dene bakQ

sheylaa rengine bayıldım canım...banada diyorlar nazara gelir diye ama ben kırmızı hastasıyım valla..anam küçükten çok giydirdi herhalde ondan...
bende alacağım kırmızı yaa.fesat insanların nazarı bembeyaz içinde yatırsanda değer..allah korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…