• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

canım yaaa insan nerden ne kadara aldığını da yazar :)

aaa ayıpsın hemen yazayım...hepsini nar-bebe den aldım.öncelikle park yataktan başlayayım...bir sürü site gezdim..170 ten 240 ytl ye kadar değişiyordu aynı bu yatağın fiyatı..ama ben 105 ytl ye aldımhihoyyyt(çok indirime girmişti)
sonracıma bebek arabasını arkadaşım geçen sene dükkandan 200 küsüre almıştı tam hatırlamıyorum küsüratını ama 250 ye yakındı...ben 132 ytl ye aldım(buda indrime girmiş)
dalinin bebek yağını (500ml) 12 ytl ye aldım..çünkü bende kullanacağım ondan 500ml aldım..
bebedor un mendilini eczanede sormuştum 5 ytl idi..ben 2.5 ytl ye aldım...
bide sütlü ve papatyalı sabun aldım 1.5 liradan...
hepsine peşin fiyatına 6 taksit yapıyorlar..ve ayda 44 ytl taksit oluyor...
ayrıca aldıklarım 250 ytl üstü olduğu için hediye olarak chicco nun anneler için çatlak önleyici kremini gönderecekler..oda 45 ytl normaldekaydirigubbakcemile4
valla bana çok çok uygun geldi kızlar..normalde ben 260 a yada daha fazlaya arabasını alacaktım...ama bu kadar indirimde görmüşken kaçırmayalım dedik eşimle..niyetimiz yoktu normalde ocakta alacaktık hepsini...allahım kucağımıza alıp büyüttüğümüz günleride gösterir inşallah

yaa Eminönü'ne gidecek arkadaşlar ne zaman gideceksiniz.. bende gideyim diyorum ama haftaiçi bir gün işten kaçıp :)

kızlar park yataklar hakkında bi sürü şikayet yazısı okudum moralim bozuldu ya:çok üzgünüm:
şimdi sizin moralinizide bozmak istemiyorum ama aldığım bilgiler ilk bi kaç ay içinde plastik aksamları kırılan dökülen ,yatağın çocuğu uyutmak için sallama titreşim özelliği şöyle dursun gıcırtıdan çoçuğu uyutmayan uykudan uyandıran,her bir fonksiyonu sürekli bozulup bebeğin içinde yatmasına engel teşkil edecek kadar kötü durumlara giren sonra tamir yada iade için firmaya gönderince de bebeği aylarca madur olup yatağında yatamayan kullanım hatası denilip bir türlü iade alınmayan (türkiyede gerçek müşteri memnuniyeti sağlayacak teknik servis firma çok az olduğu için -en iyi markaların bile adını yerlerde süründüren teknik servisler var-)
daha neler duydum neler,en kaliteli sanılan hatta diğerlerine göre pahalı sayılabilecek markalardan en çok şikayetin olmasıda güvenimi inanılmaz sarstı.birde sayısız chicco şikayeti var ki sormayın.bebefondan çok şikayetciler mesela,bebeğin sesi hariç her türlü ses geliyormuş alt kat üst kat komşuların konuşmaları bile,polis telsizi gibi bi sürü sinyal karışıyormuş tamire gönderince de olduğu gibi geri geliormuş.
bana şikayet okumak yaramıyor,yatağa takıldım kaldım ,eskiden park yatakmı varmış dedim kendi kendime acaba klasik ahşap beşik karyola filanmı düşünsem ben yukarıdaki şikayetleri yaşasam kafayı yerim uğraşamam heralde birde kucamda minik bebekle yok servise gönder yok cevap bekle yok kargoyla yolla sinir küpü olurum heralde
sökülüp monte edilebilen hafif portatif bir ahşap karyola varmıdır başımı ağrıtmıycak
ikea nın bebe karyolaları var 100-200 arası satılıyor 60-120 ölçülerinde parmaklıklı iki farklı kademe yatak yüksekliği var ,çocuk bütüyünce ön taraftaki kenarı çıkarılabiliyor diyor.
ama sallanmıyor sabir bir karyola
off park yatak tamda ihtiyacımı karşılayacak cinsten di ,nerden okudum ki bu şikayetleri ben şimdi :1no2:

ya bebek telsizi ile ilgili bende duydum cok yakın bir arkadasimdan bu yorumlari.
en ufak biseyde bile cizir cizi otuyor uyutmuyordu bizi kullanamadik hic dedi öff ne zor o kadar para verip aliyorsun benneyaptımki

kızlar park yataklar hakkında bi sürü şikayet yazısı okudum moralim bozuldu ya:çok üzgünüm:
şimdi sizin moralinizide bozmak istemiyorum ama aldığım bilgiler ilk bi kaç ay içinde plastik aksamları kırılan dökülen ,yatağın çocuğu uyutmak için sallama titreşim özelliği şöyle dursun gıcırtıdan çoçuğu uyutmayan uykudan uyandıran,her bir fonksiyonu sürekli bozulup bebeğin içinde yatmasına engel teşkil edecek kadar kötü durumlara giren sonra tamir yada iade için firmaya gönderince de bebeği aylarca madur olup yatağında yatamayan kullanım hatası denilip bir türlü iade alınmayan (türkiyede gerçek müşteri memnuniyeti sağlayacak teknik servis firma çok az olduğu için -en iyi markaların bile adını yerlerde süründüren teknik servisler var-)
daha neler duydum neler,en kaliteli sanılan hatta diğerlerine göre pahalı sayılabilecek markalardan en çok şikayetin olmasıda güvenimi inanılmaz sarstı.birde sayısız chicco şikayeti var ki sormayın.bebefondan çok şikayetciler mesela,bebeğin sesi hariç her türlü ses geliyormuş alt kat üst kat komşuların konuşmaları bile,polis telsizi gibi bi sürü sinyal karışıyormuş tamire gönderince de olduğu gibi geri geliormuş.
bana şikayet okumak yaramıyor,yatağa takıldım kaldım ,eskiden park yatakmı varmış dedim kendi kendime acaba klasik ahşap beşik karyola filanmı düşünsem ben yukarıdaki şikayetleri yaşasam kafayı yerim uğraşamam heralde birde kucamda minik bebekle yok servise gönder yok cevap bekle yok kargoyla yolla sinir küpü olurum heralde
sökülüp monte edilebilen hafif portatif bir ahşap karyola varmıdır başımı ağrıtmıycak
ikea nın bebe karyolaları var 100-200 arası satılıyor 60-120 ölçülerinde parmaklıklı iki farklı kademe yatak yüksekliği var ,çocuk bütüyünce ön taraftaki kenarı çıkarılabiliyor diyor.
off park yatak tamda ihtiyacımı karşılayacak cinsten di ,nerden okudum ki bu şikayetleri ben şimdi :1no2:

bence kafanı hiç takma..bende karyolalar hakkında iyi şeyler duymadım..genelde dar küçük oluyorlarmış...bir odaya taşımak istesen taşıyamıyorsun..ama çevremde o kadar çok park yatak kullanan varki..hepsi çok memnun ve şiddetle tavsiye ettiler...zaten tam benim ihtiyacımı karşılayacak şekilde...almadan önce bir sürü site forum gezdim bende çok yorum okudum..ama aksine çok memnun yorumlar okudum..en yakınımdakiler memnunken başkası çokta ilgilendirmez aslında beni...sende kafaya takma derim..abartmışlar..hemde fazlasıyla abartmışlar...hiç o kadar kötü yorum okumadım ben hiçte duymadım...

kız ikeadaki yataklara ben de baktım ne o öyle yetimhane yatağı gibi soğuk hiçbir albenisi olmayan objeler !!!yok tatlım sakın bebişini o nemrut yataklara yatırma ille de yatırmak istiyorsan belis markasını arat google da herşey dahil 200 ytlye beşikleri var iki çekmeceli yataklı uyku setli ve sallanır hiç değilse uygun ve belis mobilya anlamında bu işte iyiymiş araştırdım ben biraz

kız ikeadaki yataklara ben de baktım ne o öyle yetimhane yatağı gibi soğuk hiçbir albenisi olmayan objeler !!!yok tatlım sakın bebişini o nemrut yataklara yatırma ille de yatırmak istiyorsan belis markasını arat google da herşey dahil 200 ytlye beşikleri var iki çekmeceli yataklı uyku setli ve sallanır hiç değilse uygun ve belis mobilya anlamında bu işte iyiymiş araştırdım ben biraz

ayyy catlicam gulmekten asli yaaa alem kadinn.
nihayet biri hislerime tercuman olmus, benim gibi dusunen biri daha cikti cok sukur yarebbimm
hakkaten yetimhane yatagi gibi yani bende hic sevmedim ikeadaki yataklari.

ayyy catlicam gulmekten asli yaaa alem kadinn.
nihayet biri hislerime tercuman olmus, benim gibi dusunen biri daha cikti cok sukur yarebbimm
hakkaten yetimhane yatagi gibi yani bende hic sevmedim ikeadaki yataklari.

ben görmedim ama benim bir arkadaşım görmüş ikea yı gezmişler...oda beğenmemiş...ya park yatak yada adam akıllı koca bir karyola al dedi...ama onunla uğraşamam ben şimdi...annem en büyük boyundan sallanan cibinliklisinden alacaktı zor vazgeçirdim...zaten evimizin ne zaman soğuk ne zaman sıcak olacağı belli olmuyor..saçma sapan petekleri var...istediğim zaman yanımıza taşırım,soğuk olursa hepimiz salonda yatarız..göçebe olacağız biraz...sonra zaten taşınacağız 6 aylıkken...

Oda ve Mobilya almayı düşünen arkadaşlara duyurulur.

28 Ocak ile 1 Şubat tarihleri arasında CNR da mobilya fuarı var.

bu fuarlar bizler için biraz geç kalıyor gibi zaten mobilya siparişleri 15 günden önce gelmiyor hemen teslim etmiyorlar ama diğer ihtiyaçlar için uygun şeyler olabiliyor hem gezmesi de çok zevkli

teşekkürler kızlar biraz olsun rahatladım,park yatak alacaksamda güvenilir bir siteden ve firmadan alayım bari inş beni bulmaz en belalısı :)
mobilya hiç uygun değil aslında bana ,eşyalı bir evde oturuyorum yani kendimize henüz bir ev düzmedik ,geçici olarak buradayız e haliyle taşınırken mobilya taşımayacağız karyola almak o nedenle mantıklı değil,yani ihtiyaç açısından eşyası mobilyasıyla kirada oturanlardan bile daha çok ihtiyacım var aslında park yatak gibi bir çözüme.bebeğim kısmetli olurda yatağı onu hiç üzmez ağlatmaz inş
sonra şikayetleri okumaya devam ettimde hemen her firmada her bebek ürününde var şikayet az çok,kraft bebek arabalarından çok şikayet var örneğin, chicconun her ürünü illallah dedirtmiş.
en iyisi şikayet olsada müşteriye dönüş yapan sorunu memnuniyetle çözen bir firma olmasına dikkat etmek sanırım.
birde çinde yapıldığından mıdıır nedir,pusetler arabalar park yataklar bebeklerin üstüne kapanıyor kırılıyor dökülüyor,pahalı satılması bişi değiştirmiyor enteresan olan
ikea cidden soğuk çıplak iskelet görünümünde,çözüm ararken aklıma geldi işte napim
yorumlarınız için çok teşekkürler tekrar

ImageShack - Image Hosting :: spa0346lt6.jpg
ImageShack - Image Hosting :: spa0347vm0.jpg
kızıma aldığım ufak tefek şeyler bunlar..anneannesinin aldıklarıyla birlikte koyacaktım ama dayanamadım.oda bayramdan sonraya artık

ImageShack - Image Hosting :: spa0346lt6.jpg
ImageShack - Image Hosting :: spa0347vm0.jpg
kızıma aldığım ufak tefek şeyler bunlar..anneannesinin aldıklarıyla birlikte koyacaktım ama dayanamadım.oda bayramdan sonraya artık

Cicileriniz pek güzelmiş, maşallah.:nazar::nazar::nazar: Allah sağlıkla, iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah. :) Ben de dün tırnak makasından, saç fırçasına; bebek arabasından yatağına kadar herşeyi aldım. gerçekten dünyanın en zevkli alışverişiymiş.sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey Kendim için bişey alırken bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum.

Cicileriniz pek güzelmiş, maşallah.:nazar::nazar::nazar: Allah sağlıkla, iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah. :) Ben de dün tırnak makasından, saç fırçasına; bebek arabasından yatağına kadar herşeyi aldım. gerçekten dünyanın en zevkli alışverişiymiş.sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey Kendim için bişey alırken bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum.

gule gule kullanin iyi gunlerde.

mahsuru yoksa toplam ne kadar tuttu ogrenebilirmiyim?
:utangac:

gule gule kullanin iyi gunlerde.

mahsuru yoksa toplam ne kadar tuttu ogrenebilirmiyim?
:utangac:

Tabii ki, ne masuru olacak...
Önce neler aldım onları yazayım ki, tutar da sana bişey ifade etsin...
3 X İçli dışlı zıbın ve patikli alt
1 X Pijama Takımı ve yeleği (Chicco)
3 X Dış Giyim tulum
3 X Uzun kollu çıtçıtlı body
8 X Kısa kollu çıtçıtlı body (Chicco)
1 X Polar battaniye (Chicco)
2 X Külot (Chicco)
6 X Çorap
1 X park yatak sallanbilir ve tekerlekli (Kraft)
1 X bebek arabası- ana kucağı 2 li set (Stork)
1 X Emzirme pompası (Kraft)
1 X Göğüs Pedi
1 X Emzirme yastığı
1 X Uyku seti
1 X yatak şiltesi
1 X kaz tüyü yastık
1 X tırnak makası
1 X saç fırça seti
1 X nuk cam biberon
1 X nuk emzik ve kutusu
1 X biberon fırçası
1 X göğüs çatlak kremi
1 X emzirme örtüsü
1 X sırt destek yastığı
1 X göğüs temizleme mendili (chicco)
1 X bakım çantası + bebe yağı (Chicco)
2 X emzirme sütyeni
1 X yatak koruyucu çarşaf
1 X su beberonu
6 X bebek mendili
1 X Kulak çubuğu
1 X çıngıraklı patik
1 X burun aspiratörü
1 X peluş giydrilmiş sıcak su torbası
1 X kulaktan dijital ateş ölçer
1 X banyo termometresi
1 X Oda termometresi

Bunların hepsi için nakit 1050 YTL verdik. Eksiksiz yazmaya çalıştım vallahi... Biraz uzun oldu kusura bakmayın. :utangac::utangac::utangac:

aaa cok iyi ama, hepsi markali ve baya da bisey almissiniz.
park yatak ana kucagi filan.
guzel guzel cok sevindim hihoyyyt

tekrar iyi gunlerde kullanin

aaa cok iyi ama, hepsi markali ve baya da bisey almissiniz.
park yatak ana kucagi filan.
guzel guzel cok sevindim hihoyyyt

tekrar iyi gunlerde kullanin

Canım teşekkürler. Detaylı yazdım ki, hem ihtiyaç listesi anlamında hem de almayı düşünüp de benim gibi fiyatlardan gözü korkanlar için destek olsun. Hala da eksik var sanırım, küvet gibi... ama almakla bitmiyor vallahi. Bir de şey sorucam, şu biberon sterilize eden makineler var ya, onlar olmazsa olmaz mı? Kaynatsak olmuyor mu yani? Ya da biberon ısıtıcı? Cezvede suyun içinde kaynatsak bozuluoyor mu bizim sütümüz? Bunlar bana biraz lüksmüş gibi geliyor ve her biri de çok pahalı işin doğrusu... Haa haksızlık etmeyin, pahalılar içinde bir de soğuk buhar makinesi vardı... Hakkı kalmasın üstümde, onu da sayayım... :roflol:

elif bende anne bebek fuarını cok ısterdım ama herhalde dogururum o zamana :).. dogurmasamda hazırlıklar bıtmıs olur artık :)

Canım teşekkürler. Detaylı yazdım ki, hem ihtiyaç listesi anlamında hem de almayı düşünüp de benim gibi fiyatlardan gözü korkanlar için destek olsun. Hala da eksik var sanırım, küvet gibi... ama almakla bitmiyor vallahi. Bir de şey sorucam, şu biberon sterilize eden makineler var ya, onlar olmazsa olmaz mı? Kaynatsak olmuyor mu yani? Ya da biberon ısıtıcı? Cezvede suyun içinde kaynatsak bozuluoyor mu bizim sütümüz? Bunlar bana biraz lüksmüş gibi geliyor ve her biri de çok pahalı işin doğrusu... Haa haksızlık etmeyin, pahalılar içinde bir de soğuk buhar makinesi vardı... Hakkı kalmasın üstümde, onu da sayayım... :roflol:
cok iyi yapmissin uzunuzun yazmakla bence.benim cok isime yaradi.tesekkurler.
o sterilizörlere hiiiccc gerek yokmus canım.
iki tane daha 1 yasini doldurmamis bebegi olan arkadasim var, ikisi de tencerede kaynatiyormus.
ben almicam.
melekcim yok beee martin basinda yapiliyor bildigim kadariyla gene gideriz bi :emir_bebek:

Back