• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

SİBSERcim çok güzeller canım. İyi günlerde giysin kuzucuğun inşallah.

Cumartesi Günü Dayanamayıp Aldıklarm

Ağız Slme Bezleri

Alt-üst Takımı

Çıtçıtlı bodysi

sibrer ve buket meleklerinizin cicileri çok güzel allah sağlıkla giydirmeyi nasip eder inşallah

sibrer ve buket çok güzeller.üstterine bol bol mama döküp eskitsinler:)

buketcim maşallah nekadar beceriklisin öyle sen ellerine sağlık minik kuzuna giymek nasip olr inşallah
bu arada ağız belerini ben kendim yapcam ağız bezi ni metrelik alacam istediğim renkte milliyecem kenarını hem daha uygun hemde zevkli olur

tsk ederim buketcim insallah canim senin bebisinde öyle tabiki...

ne beceriklisin ya ben bi patik basladim bir türlü yapamadim icinden cikamadim...
Zaten hic öyle seyleri yapamam böyle eski seyleri yeni hale getirebilirim fln filan ama örgü isleri asla...

cingene pembesi ip aldim battaniye yapiyim dedim ama nerden basliyacagimi blmiyorum ne beceriksizim ya insallah annelikte beceriksiz olmam...

Buketciğim ve sibser çok güzeller aldıklarınız ve buket ördüğün yelekler..

Ben niye öğrenememişim zamanında yaa :(

Kızlar bende alışveriş için sabırsızlanıyorum yaa.. Şöyle bi kaç hafta daha geçsinde bakalım

buket, sibser güle güle giysin minişleriniz inşallah, Allah sağ salim içlerinde görmeyi nasip etsin. hepsi çok güzel.

bunlarda oglusumun cicileri

patik ve sapkalarimiz

1000289sh3.jpg

[

cok guzel nazancim gule gule giydir..
tulumlari kac aylik aliyorsunuz?benim haftasonu gozume gecti ama hangi araliga uygun alacagima karar veremedim.
:1no2:

elifcim turkiyedeki bedenlerle burdakiler ayniysa, 50-56 aldim ben, dogdugunda 50 beden giyiyor genelde 2 tane alsaniz yeter ama bebis 50 cmden uzun dogarsa 56 beden giyer, ben 50 beden 2 tane aldim her ihtimale karsi 2-3 tanede 56 alirim gerisini 62

Son düzenleme:
nazancığım üzerinde eskitsin canım cicileri sağlıkla inş
elifciğim ay aralığına göre satılıyo türkiyede canım ben 0-3 ayda aldım 3-6da aldım canım

elifcim turkiyedeki bedenlerle burdakiler ayniysa, 50-56 aldim ben, dogdugunda 50 beden giyiyor genelde 2 tane alsaniz yeter ama bebis 50 cmden uzun dogarsa 56 beden giyer, ben 50 beden 2 tane aldim her ihtimale karsi 2-3 tanede 56 alirim gerisini 62

tamam nazancim..bedenler burada da aynı. Ok. soylediklerini yazdim aklima.
tecrubeli anne olarak sen bizi yonlendir valla ben sasiriyorum ne alacagimi.

Back