• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

Bu hırkayı sevdiğim bir komşum hediye etti..O zaman daha 2 aylık hamileydim cinsiyeti belli değildi ama içine doğmuş olacak heralde kız olacağı...

s6300556if3.jpg

Bu yelek de yine aynı komşumdan hediye..Düğmeleri henüz yok..Cinsiyetine göre alır dikersin demişti..Pembiş bişiler almak lazım....

s6300558ri1.jpg

Bu tatlı mı tatlı çoraplar apartmanda çok sevdiğim bir komşumdan hediye...Hamile olduğumu öğrendiğinde almıştı....Poşetin içindeki kağıtta da şu not yazılıydı:

"Güzel annenin güzel bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşması dileğiyle..Teyzesinden küçücük bir hediye..Canım Allah yanında ve yardımcın olsun..."

s6300560fx5.jpg

Bu oyuncağı geçen hafta Bimden aldım...Acaba bunlarlar oynadığı zamanları da görür müyüm?

s6300563zs2.jpg

Bu küçük hastane çıkışı da babamızdan hediye..Ramazan bayramının arefesinde babamızı pazara göndermiştik..O da kızına bayramlık almış....

s6300564uc9.jpg

Bu tulumu bi tanıdığımızın kızına almıştık hediye...Ama biz çocuk gömeye gidene kadar bebiş kocaman olmuş..Biz de altınımızı takıp bu hediyeyi kendi bebişimize saklamıştık...Yine pembiş...

s6300565il9.jpg

s6300566qj4.jpg

Bu takımı da pazardan almıştım..Ucuz gelmişti..Dedim evde bulunsun bir yere hediye götürürüm..Ama yine kendi bebişime kısmetmiş..Pijama olarak kullanırım artık...

s6300567xc4.jpg

Bunu da komşum verdi..O belki kızım olur diye pembe yapmış bu mendili ama oğlu olunca bunu bana hediye etti sağolsun...

s6300570yo9.jpg

Bizim oralarda hamile kalınca çocuğa ilk don almak gerekir derler..Bunları o nedenle pazardan 50 şer kuruşa almıştım...

s6300572ie2.jpg

Bu yeleği yine daha çocuk planları ortada yokken örmüştüm..Henüz dikilmedi ve düğmeleri eksik...Ve içime doğmuş gibi yine pembiş...

s6300573gk7.jpg

Son olarak bu da Avon dan bez çantası olarak kullanmak için aldığım çantamız...Klasik bez çantalarını pek sevmiyorum..Bu çok hoşuma gitmişti kaçırmayayım dedim...

s6300574na2.jpg

MTS Hepsi çok güzeller. Bende bugün pazara uğradm hastaneden gelirken çok güzel şeyler var hemde çok uyguna.. Ama biraz daha sabır dedim. Çünkü hediyeler gelmeye başladı aynı şeylerden almayayım. İhtiyacı olan şeyleri alırım dedim. zor tuttum ama kendimi. 1 ay sonra başlıcam bende ufaktan hazırlıklara...

Hepsini sağlıklı güzel günlerde giysin prensesin..:nazar:

selam arkadaslar MTS hepsi cok güzel seyler ufacık corap bıle almak insanı mutlu edıyor :1hug: sağlıklı sıhhatli giydirmeyi nasip etsin hepsını ınsallah Rabbim bende tam bişi almadım 1 ay sonra baslarım sanırım almaya babası bornoz takımıyla ilk adım ayakkabısını almıs dayanamamıs kuzum kaydirigubbakcemile3 bıkac bişi daha aldıgım zamn resimlerini eklemeye calısırım a.s.

ay ne tatlı şeyler kızlar:))
benim başıma gelenler ise komedi filmi gibi oğlum olacak diye aldım bir sürü şey kızım olursa değişecek hepsi:(((((

Hepinize teşekkürler kızlar..Evet insan gerçekten de kendini tutamıyor hemen almak istiyor..Ama ben şuan maddi açıdan sıkıntı olduğu için bi bir ay daha bekleyeyim diyorum..Bayramda memlkete gideceğim..Eee artık harçlıkları çifter çifter toplarız kızımla...Dönüşte de cicişler alırız...

MTS canım cicileriniz çok güzeller. Allah üzerinde görmeyide nasip etsin inşallah. Sağlıkla gelsin bebişin.

Bende bugün bişeyler aldım. Örgülerimdende bitenler oldu. Birara çekip koyayım resimleri.

Back