Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

kızlar muhteşem şeyler güe güle kullansın bebişleriniz sağlıkla kullansın.iyi günlerde kullansın.

hiç birini ben almadım biliyormusunuz kızlar.hesini babanne ve teyze aldı.
benim yeminim hala devam..
Allahım hepsini üzerinde görmeyi nasip etsin:Saruboceq:
hepimizinkilere kocaman bir maşallah

canım hepsi çok güzel allah güle güle eskitmeyi nasip etsin inşallah bizde birgün hamile kalırızda böyle hazırlanırız...

ah canım benim:1hug:
inşallah inşallah..:Saruboceq:
Allahım o günleri her isteyen arkadaşıma göstersin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

böceğim alya derinimiz sağlıklı günlerde giysin cicilerini babannenin ve teyzeninde ellerine sağlık

valla allahdan 7 aylık değilim gülşah yoksa ne yapardım bilmiyorum bide kayınvalidemle beraberim ben oda çok sabırsız hadi erken doğarsa diye yıkadık ütüledik çantamıda hazırladım benim her işim böle eksiklerimiz var tabi daha bezimiz felan kaydirigubbakcemile3 aman hazır olsun yıkandı ütülendi nasıl olsa ne yapayım ya :lepi:

Saruboceq cim maşallah jnm onlar nakadar şeker şeyler oyle maşallah. alya derine de pek yakışırrrrr güle kule kullansın bebişin.

arkadaşlar benim annem yıllar önce örmeye başlamıştı zaten. biçok yelek, patik, hırkası var, ayrıca teyzesi de battaniye ördü, battaniye aldı, tulum aldı, hç boş durmuyolar, dün de annem bi sürü şey aldı. eşim de ilk defa bişeyler aldı. bu arada 3 tane battaniyemiz oldu ama 2 tane daha alıcam sanırım. çünkü en çabuk alıştıkları şeymiş ve sık sık değiştirmek lazımmış.

prensesimin babannesi o kadar heyecanlı değil sanırım

canım babanemiz de pek meraklı değil ama babamız onun yerine de meraklı herkesin çocuğuna örüyor dantel yapıyor bebek söz konusu oldu mu yapamam diyor

kayın validem alıyor demeyin sinir oluyorum yaaaaaaaaaaklava:kötükedihüso
(size deil kayınvalideme tabi)
ne kadar güzel yaaa herşey almış...bizimkide anneanneis alır nasılsa diyor yüzüme.ellerini bağladı oturuyor:mymeka:
çoraplarına ve kot lara bayıldım çok tatlı hepsi..zevkliymiş

gülşahcığım sağlıklı günlerde giysin kızın.. Valla sizler baya baya başlamışsınız.. bana etraftan gelenler olmasa hiçbişey almadım daha.. sadece chiccodan badiler aldım o kadar.

Ama bu hafta sonu yavaş yavaş almayı düşünüyorum

gülşahcımm ne kadar güzel şeyler bunlar böyle kocaman maşallah
sağlıkla güzel günlerde güle güle giysin de üzerinde eskisin inşallah yerim ben onları giyecek miniği yerim hatta ısırırım valla :))

demin bir arkadaşım da diyor bu kadar şeyden tek bir şey almadın mı diye.
inanın ben daha hiç bir şey almadım.
diğerlerinide koymuştum ya topice.
bir sürü şeyi oldu ama benim bir çorabım yoktur.şubata kadar da almıcam Allahın izniyle.

gülşahcım iyi günlerde giysin Alya Derin inşallah, hepsi çok güzel. ama o kot şorta bayıldım :) Allah üstünde görmeyi de nasip etsin. bizim yaza kadar kıyafet eksiğimiz neredeyse kalmadı. babaanne ve dede sağolsun çok hevesliler. ablamla bende örgü kısmını hallediyoruz. babası çok hevesli serdirdi bütün kıyafetleri salona girip çıkıp onları seviyordu dün akşam topladım. bi ara ben de çeker koyarım fotoları. Allah hepimize sağ salim sağlıklı kuzularımızın üstünde görmeyi nasip etsin.

Benim kaynanada cekildi kenari hec ne soruyor ne dokunuyor nede düsünüyor :)

Ben alincada alma diyor alirsin getiren cok olur diyor nasil almam ya icim gidiyor ... Annem bile simdiden pampersini, islak mendillerini, kremlerini aldi ben giyim annemde bakim / güzellik isleriyle ugrasiyor Prensesimizin ...

Ama ben alarak ve annemde bana yardim ederek ve esimde kaynanama laf sokarak Kaynanama ihtiyacimizin olmadigini gösteriyoruz.. Ihtiyacimiz yokta insanin ici gidiyor ici aciyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…