Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

kızlar biliyorsunuz ben 7. aya kadar birşey almayacağım ama anneannemizi durduramadık bazı şeyler almış küçücük minnacık şeyler :) resmini çekip koyarım buraya

merhabalar herkes hazırlıklara başlamış bile ne güzel. bu aralar bende bebek arabalarına bakıyorum. ama bir türlü karar veremedim. hafif ve kullanışlı olsun isityorum bunun içinde maxi cosinin iyi olduğunu duydum bir fikri olan var mı?
albaniancım sen galiba maxi cosinin arabasını aldın
nerden ve ne kadara aldın yazar mızsın canım

kızlar arabamızın sürmesi o kadar rahatki anlatamam.tekerleride amatsörlü yay gibi gidiyo valla.üstelik dümesini çekince kapanıyo

ben büyük kızımda 4 tekerlek kullandım.küçük kızıma 3 tekerlekli aldım.aralarında çok fark yok.fakat 3 tekerlekliyi tek elinde dahi kullanabiliyorsun.4 tekerde bu şansın yok .denge 3 tekerleklide daha iyi.aklını karıştırma hiç.en hafif olanını seçin bence

ben sakaryadan aldım arkadaşım.buzz3 ve ana kucağını 1200 ytl ye 8 taksit olarak aldım.içinde araba çantası,yağmurluk,kışlık örtüsüde vardı.

canım hepine bayıldımmm.. güzel sağlıklı günlerde giyer inşallah

kızlar ben hamile kıyafeti olarak çok bakındım hamile kıyafeti satan yerlere ama beğenemedim.çoğu çok klasik geldi. Bu arada geçen haftaya kadar kendi kotumu giyiyordum düşük bel diye ama bu sefer belimi üşütürüm diye15 gün önce

C&A diye bir markadan kot bahçıvan pantolon şeklinde 60 ytl
Defacto dan Siyah bir koton pantolon aldım spor ve bol. 40 ytl
ve bol bir de elbisem var kot bazen onu giyiyorum birazdan foto çekip eklerim.

ayyyyyyyyy ne şeker şeyler bunlar böyle.yerim ben onlarıda onun içine girecek minişide.ya benimkinin hiçbişeyi yok daha teyzesi.yazık gariban benimki :)

ayyyyyyyyy ne şeker şeyler bunlar böyle.yerim ben onlarıda onun içine girecek minişide.ya benimkinin hiçbişeyi yok daha teyzesi.yazık gariban benimki :)

öyle deme o nasıl kısmetiyle gelir görürsün benimkininde 2 gün önceye kadar çoraptan başka birşeyi yoktu almıyorum da ama anneanneyi durduramıyoruz kikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…