Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şehnazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz neredisin sen yaaa bugun hiç giymedin a... satayım almanyaya güneş açtı bizim kanki daha dışardan girmez içeri pöfff
geldim kujumm geldim..
canom burada havalar cok sicak akilli damadin eve gelmek istemiyo eve girince micini yirtarak agliyo ne edim sokaklardayiz onun yüzündn opuyorumnanaktan
bu arada herkese ii geceler diyeyim nbrsiniz görüsmeyeli bakalimzemuszemus
slm guzeller nabersiniz gecmisi okuyup geldim ya isimleri aklimda tutamiyorumki off offf bunadim-tatlicadiarzu-
cok gerginim bu aksam elti geldi oglusum durmuyor zaten agliyor neyse oyun filan durduruyordzm sonra bizim bi pozusyonumuz var oglusum cok seviyor o sekilde ayaklarima yatirdim yan koltukdada ooo oturuyor ne yapiyor dedi uyumak uzere dedim sen gel cocun kafasini bi op ama anlatamam sasirdim gozlerim atladi disarikafamçokkarıştıderken bida bida ayy oglusum basladi aglamaya icim gitti ya dogali oyle aglamamisti bir iste hastaneye yattimizda basina igne takarken aglamisti gozunden ilk defa yas gelmisti bide simdi kötükedihüso
anlata nasil kalktimi anlamadim bide ver bana diyor cocuk catlicak yok dedim ne yaptin sen orda bingildak var ciktim balkona demezmi ben dokundum sadece hafifklava:
klava:kendimi zor tuttum yani hala sinirliyim baktiki ben bozuldum 1 saat daha oturup ben gidim dedi yaa ne insanlar var dunyada ben bakmaya kiyamiyorum
iste oyle guzel gun gecirdik bugun benim dogum gunum:kedi:
oglusumla ciktik ciciler aldik banada hediyeler aldilaropuyorumnanaktanbaba ogul dolastik yemek yiyip geldikkaydirigubbakcemile5 off sonrada ooo geldi iste
yapıyolar canm yapıyolar,sonra bide hiçbişey yapmamış gbi çocğu istiolar kucaklarına...slm guzeller nabersiniz gecmisi okuyup geldim ya isimleri aklimda tutamiyorumki off offf bunadim-tatlicadiarzu-
cok gerginim bu aksam elti geldi oglusum durmuyor zaten agliyor neyse oyun filan durduruyordzm sonra bizim bi pozusyonumuz var oglusum cok seviyor o sekilde ayaklarima yatirdim yan koltukdada ooo oturuyor ne yapiyor dedi uyumak uzere dedim sen gel cocun kafasini bi op ama anlatamam sasirdim gozlerim atladi disarikafamçokkarıştıderken bida bida ayy oglusum basladi aglamaya icim gitti ya dogali oyle aglamamisti bir iste hastaneye yattimizda basina igne takarken aglamisti gozunden ilk defa yas gelmisti bide simdi kötükedihüso
anlata nasil kalktimi anlamadim bide ver bana diyor cocuk catlicak yok dedim ne yaptin sen orda bingildak var ciktim balkona demezmi ben dokundum sadece hafifklava:
klava:kendimi zor tuttum yani hala sinirliyim baktiki ben bozuldum 1 saat daha oturup ben gidim dedi yaa ne insanlar var dunyada ben bakmaya kiyamiyorum
iste oyle guzel gun gecirdik bugun benim dogum gunum:kedi:
oglusumla ciktik ciciler aldik banada hediyeler aldilaropuyorumnanaktanbaba ogul dolastik yemek yiyip geldikkaydirigubbakcemile5 off sonrada ooo geldi iste
dogum günün kutlu olsun cnm nice nice ailenle mutlu huzurlu senlere ins.ayy eltinde tam soplaikmis yani iyiki ne eltim nede görümcem var cok sükür yaa bide onlarla ugras pöff..arda kaan her agladiginda gözünden yas geliyo sen dedinya bi hastaneye yattiginda bide bugun geldi diye bizimkinde her agladiginda geliyo sasirdmm
tesekkur ederim canim
cok sanslisin piyongo vurmus sana ne guzel
bilmemki valla hic goz yasi gelmiyor ama normalmiki bak simdi tattim ben buna niye acabakii
benımkındende gleıyor eger goz yası gelmıyorsa goz pınarları tıkalıdır canım dr soyle bunu yazıcı
Yazıcı eğer bebiş gerçekten problemi varda ağlıyorsa gözünden yaş gelir. Bizimki arada mutsuz olup zıvıklanırken yaş falan gelmiyor. Eğer canı yanıcak bişey olursa yaşlar süzülüyor yanaklarından. Korkmana gerek yok yani.