2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar
okadar yoğunum ki anlatamam hasat başladı artık 1 ay boyunca ctesi pazar hergün işe gelicez dinlenme yok :KK43: herşeyi geçtimde kuzumla ilgilenemicem zaman geçiremicem ona çok üzülüyorum
buketim kayınvaldemler oradalar ama biz ağustosun son haftası gelicez bayramda filanda orada olucaz canım gelmeden önce ararım seni :KK34:

diğer mart annelerindende gelicekler var inşallah denkgelirsiniz de tanışırız hep beraber.. tamam canım görüşürüz

kızlar merhaba nerelerdesiniz yaaa özledim sizleri ve kuzularımı umarım sağlığınız yerindedir
bizler iyiyiz çok şükür Ada artık bezi bıraktı gibi bişey geceleri yatarken mecburen bağlıyorum çünkü gece çok süt içiyor bi türlü kesemiyorum gece sütünü bende çok yoğun çalışıyorum oyüzden geceleri pek kalkamıyorum temmuz ayı boyunca hafta içi ve hft sonu hep çalışıyorum ve çalışıcamda bildiğiniz gb değil çok yoğunum valla akşamdan akşama kuzumu görebiliyorum
valla tatili denizi iple çekiyorum çok özledim kankim gelecem ama yanına şurda 1,5 ay kaldı :KK52:

merhabalarrrr... çokkk uzun zamandan sonra benim gibi mart annesi (2012)olacak arkaaşım sayesinde yine girdim bakayım dedim:KK70: kimler var bakayım bi!

bu arada kızım da bıraktı bezini... çok mutluyum. en doğru zaman yaz mevsimi:)

merhaba kızlar
okadar yoğunum ki anlatamam hasat başladı artık 1 ay boyunca ctesi pazar hergün işe gelicez dinlenme yok :KK43: herşeyi geçtimde kuzumla ilgilenemicem zaman geçiremicem ona çok üzülüyorum
buketim kayınvaldemler oradalar ama biz ağustosun son haftası gelicez bayramda filanda orada olucaz canım gelmeden önce ararım seni :KK34:

diğer mart annelerindende gelicekler var inşallah denkgelirsiniz de tanışırız hep beraber.. tamam canım görüşürüz

bayramda aksilik olmazsa biz de ordayız...face den telefonunu yollarsın buketcim...

merhabalarrrr... çokkk uzun zamandan sonra benim gibi mart annesi (2012)olacak arkaaşım sayesinde yine girdim bakayım dedim:KK70: kimler var bakayım bi!

bu arada kızım da bıraktı bezini... çok mutluyum. en doğru zaman yaz mevsimi:)

merhaba canım epeydir yoktun sende nasılsın ela nasıl işallah didimde görüşürüz canım

Evet Ayşincim geçen sene buluşamadık inşallah bu sene buluşuruz. Damla (Ozan'ın annesi) burada ben daha onunla görüşemedim. Anıl boğaz enfeksiyonu oldu,peşinden yine antibiyotik alerjisi :KK43:( inşallah tatili bitmeden yakalayacam :))
Sonra Sibel gelicek,sonra sen ve Damla,aslında Verda da burada olmalı ama telefon alamadım :KK43:(

slm kızlar nasılsınız benim işler çook yoğun giremiyorum gerçi kimseciklerde yok damlam ve buketim dışında bide ayşin gelmiş hoşgelmiş kuzucukalr nasıl batuhan geçen hafta biraz rahatsızlandı ama 1 gün sürdü allaha şükür su bile durmadı kuzumun midesinde ama şimdi o 1 günün acısını çıkarıyoı sağolsun:))

günaydın kızlar nasılsınız bizler çok şükür iyiyiz
size bir haberim var sanırım ben hamileyim dün test yaptım 2 kere pozitif çıktı reglm de yaklaşık 8- 9 gün geçikti bugün yada yarın doktoruma gidicem ama kızlar çok korkuyorum ya gene bişey olursada kaybedersem diye çok endişeliyim geçen sene bu zamanlarda hamile olduğumu öğrenmiştim gene ve 13 ağustostada kaybetmiştim umarım herşey yolunda gider ve sağlıklıca kucağıma alırım

meraba kızlar bende tatildeydim bugün işe başladım kuzum sabah beni göremeyince ne yapacak acaba öle alışmışızki damlacım bu sefer tutunur inşallah yavrun sana şu mübarek günler yüzüsuyu hürmetine sağlıkla alırsın inşallah kuzunu kucağına.bu arada kızlar artık bebiş değiller çocuklarınızın zeka gelişimi için neler yapıyorsunuz paylaşırmısınız.ben hep yetemiyomuşum gibi hissediyorum ya.kreş başlayan varmı.allah esirgesin kuzularımızı bu arada hayırlı ramazanlar.

bu defa güzel olacak annesi inşallah sana sıkı sıkı tutunacak... bak ne güzel ramazana girerken öğrenmişsin.. inşallah güzel haberlerini bekliyoruz damlacım..

kızlar bizde çok şükür çişi öğrendik.. arada oyuna dalıp kaçırdığı oluyosada genel olarak tuvalete gidiyoruz artık dışarı çıkarkende bağlamıyorum çok şükür maşallah oğluşuma:nazar::nazar: sizde ne alemde durumlar???? bu arada sizlerede hayırlı ramazanlar....

damlacım inşallah tutunur hayırlı bir evladın olur..bizim tuvalet işi iyice sarpasardı aslında uğraşsam reyyan istemiyor bezi ama ramazanda çok zor ondan öncede dayımın düğün telaşıyla uğraşamadım.inşallah bizde kurtuluruz aferim buğrahana :))

darısı başımızaaaaaa zor geliyor kerataya. hadi koş tuvalete diyorum kafayı sallayıp ıı ıııh diyor tualete gidilmiycek :KK1: zaten bu aralar herşeye bir itiraz....
birde bu günlerde bana çok düştü gelip gelip sarılıyor "annecim sana bi keye sayılabiliymiyiiim" "annecim seni çok seviyom" "senin yanağından bi keye öpebiliymiyiiimmm" "annecim senin göbişine bi keye pub yapabiliymiyiiiimmm".............................
:KK66: tabi ben mesttt:21:

merhaba kızlar hepinizede teşekkür ederim umarım dediğiniz gb tutunur ve sağlıklıca kucağıma alırım haftaya gene dr gidicez bakalım kalp atışlarını duymaya işallah bi aksilik cıkmaz
Ada artık tuvaletini yapmaya başladı gündüzleri hiç bez bağlamıyorum yatmadan yatmaya bağlıyorum aslında doğum olmadan onuda bırakmak istiyorum ama 1 aydır ctesi pazar demeden hep çalıştım çok yorgunum akşamları 2 saatte bir kalkacak hiç halim yok oyuzden biraz askıya aldım bakalım

Herkese merhabalarrr
Damlacım çok sevindim canım inş. sağlıkla kucağına aldığının haberlerinide okuruz burda:KK64:
Biz de iyiyiz bu yaz leyleği havada gördük sanırım gezdik durduk ramazan olduğu için eve döndük yoksa geleceğimiz falan yoktu :KK9:
Bu arada Liya da çişini söylüyor artık gecede bağlamıyorum kupkuru kalkıyor maşallah:nazar:

ya kızlar ayranmı içtikte ayrı düştük yoksa ramazana mı takıldık özledik ya sizlerden haber almayı yazın biraz lütfen.

X