2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nermincim hoşgeldin uzuuunnnnn bir aradan sonra seni burda görmek çok güzel... nida nur nasıl iyidir umarım :KK16:

günaydın kızlar nasılsınız
bizler iyiyiz çok şükür bi yaramazlık yok tatilimizi yaptık ve geldik ama bu seferki tatilden ben hiçbirşey anlamadım biranda bitiverdi yapılacak birçok şeyi yapamadan geri geldik
muhteremcim canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm yaşadıklarına hele bunları yalnız yaşaman daha bi zor ama neyseki efe bu kadarla atlatmış canım umarım kışında öyle bi hastalık ateş yaşamazsınız
esmacım batuşumada çok geçmiş olsun canım

damlacım adanın ii haberlerini veriyorsun :)) peki ya karnındaki minik nasılll:KK16: sen nasılsın

günaydın kızlar
huriyecim canım valla dün doktora gidebildim ayyy okadar güzeldiki anlatamam kıpır kıpırdı içimde taklalar atıyordu sürekli hareket ediyordu gözlerimi ekrandan alamadım herşeyi iyi şimdilik çok şükür bi yaramazlık yok 4. ayıma girmek üzereyim :nazar:
ada da iyi maşallah kabaca kardeşinden haberi var ve şimdilik çok mutlu gözüküyor 'bazen altını değiştiricem bazen karnını doyurucam bazen oyunlar oynucaz ama ne olursun anneceim benim yatağımda yatsın ona sarılıpta uyumak istiyorum' diyor ama doğunca ne olur bilmiyorum büyük ihtimalle bizim sevmemizi istemez kendisi sahiplenir ve sever bizde ancak Ada yatınca sevebiliriz :KK31:

rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin ne güzel adanın bi kardeşi olacakyaş aralığıda çok iyi... Allah bizlerede nasip eder inşallah:21::21: ( her ne kadar Buğrahan beni çıldırtsada:KK36: )

merhaba kızlar
nasılsınız?
bizler iyiyiz çok şükür
adayı dün kreşe başlattım haftada 3 gün yarım gün olarak anlaştım ama alışana kadar hergün yarım gün olarak gidecek severse ve isterse hergün yarım gün olarak devam ettirebilirim
normalde kreşi çok sevdi ama ilk kez ev dışına çıkması bizden ayrılması tanıdık kimsenin olmayışı onu biraz korkuttu dün öğlene kadar kahh ağladı kahh sustu ben müdüriyet odasından kameradan izledim o orda ağladı ben müdüriyette ağladım gidersen bidaha gelmez dediler ki iyikide gitmemişim öğle saati geldiğinde yanıma getirdiler sanki o ağlayan sızlanan benim sıpa değilmiş gibi ben gitmicem demeye başladı ben okulumda kalıcam arkadaşlarımla oynucam demeye başladı tabiiki aldım eve geldik bu sabah bakıcımız servise bindirdi gene çok ağlamış binerken ama sonra bidaha hiç ağlamamış sabah kahvaltısını yapmış oyunlar oynamış öğle yamağini yemiş sonrada servisiyle gelmiş eve telefondada bana okulda yaptıklarını anlattı uzun uzun çok mutlu geliyordu sesi sanırım alışacak
kardeşi olmadan başlatmak istedim çünkü kardeşi olduktan sonra kendini dışlanmış hissedicekti yada bidahaki eylülde tam oyun çağına geleceği için bu seferde kardeşinden ayrılmak istemicekti ama eninde sonunda kreşe gitmesi gerekecekti
ayyyy daha bıraksanız çok şey yazarım ama başınızıda çok şişirmek istemiyorum kusura bakmayın şimdiden çok yazdım

ayyy hayırlı olsun kreş hayatınız bence çok doğru bir karar vermişsiniz biz artık yetemiyoruz onlara bu rada adanın kardeşi kızmı erkek mi daha belli değilmi cinsiyeti..

ayyy hayırlı olsun kreş hayatınız bence çok doğru bir karar vermişsiniz biz artık yetemiyoruz onlara bu rada adanın kardeşi kızmı erkek mi daha belli değilmi cinsiyeti..

sağol canım gerçekten yetemiyoruz
daha henüz cinsiyeti belli değil ama çok hareketli maşallah

yalnız değilim demek...:)) Doğayada kardeş geliyo kızlar..... şaşkınım
Hiç düşünmüyo ve beklemiyordum ama hayırlısı buymuş demekki die düşünüyorum...Doğa bu arada kreşe başladı emdacım hayırlı olsun derkeen aynen bizimkide ada gbi 1 ay olucak ve daha hala mızırdanıyo sabahları çok normal die düşünüyprum.Çok özlemişim burayı bennn

Son düzenleme:
günaydın kızlar
meltemcim hoşgeldin canım vede hayırlı olsun arkadaşım sağlıklıca kucağına alırsın işallah aslında tam 3 yaş olacak sıpaların arası güzel bi yaş farkı
dün eve gittim ve Adaya bugün neler yaptım anlatayım mı sana dedim ve başladım anlatmaya bi noktadan sonra susturdu beni ve kendi gününü okulunu servisini anlatmaya başladı :) yeni şarkılar öğrenmiş yemekler yemiş oyunlar oynamış ama bu sabah servise binerken gene ağlamış umarım kısa sürede bu ağlamalarıda geçer

kızlar ya sizi okuyunca hevesleniyom ama sonra çalıştığımdan bunu bile daha çok zor büyütürken içimde kala kala bekliyorum

selamlar arkadaşlar...

yeni bebek haberlerimiz var inşalllah sağlıcakla kucaklarsınız ikinnci bebişlerinizi... ben hızlıydım sizlerden biraz ikinci kızım 5 ayı bitirdi çok şükür... ama zorlanıyorum memlekette annemin ve kayynanamın yanındayım 4 aydır eşim buraya geliyo kendi evimde olsaydım kafayı yerdim heralde çünkü ist.da hic akrabam yok... ücretsiz izne de ayrıldım okula da baslamadım... ikisinin de bana çok ihtiyacı var...

bugünlerde oyuncak paylaşmama durumlarımız başladı... ama elifnaz kardesini cok seviyo... ela bir yasına bi gelseydi biraz rahatlarım diyorum cünkü gündüz hiç uyumuyo ve devamlı kucakta...

hepinize kolaylıklar diliyorum...:KK55:

Merhaba kızlar. uzun bir süre sonra girebildim buraya..son haberlere bakarsak çok sevindim yeni bıcırıklar geliyormuş hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bizler iyiyiz hareketli ve yaramazlıkla geçiyor günlerimiz. Ne oldu bu çocuklarada bu kadar haşarılaştılar. Allah sabır versin biz annelere..Herkesi çok öpüyoruz.
Ve herkese çok selam gönderiyoruz..

bebişler hayırlı olsun Allah herkese nasip etsin anne baba olmayı... bizlerede ikincileri nasip eder inşallah sağlıklı hayırlı ömürlü olsunlar:KK16::KK16:

ay ne güzel ya yeni bebek haberleri doğanlar doğacaklar hayırlı uğurlu olsun hayırlısıyla vaktinde bizlerede nasip olur inşallah uzun zamn olmuştu görüşmeyeli asyada haftada 2gün kreşee başladı ama devam ettiremedik kabusları oldu kıızımn o çok istediği için gönderdim çalışmıyorumda zaten ama çok ağlayan yerlerde bağıra bağıra ağlayan çocuklardan sanırım korktuğu için gitmek istemiyorum nolur göndermeyin diye bütün gün ağladı geceleri korkarak uyanmalar falan biraz ara verdik ilerde isterse bi daha deneriz artık ama okulda iş öğrenir işte güzel yemek yemeyi öğrenir diye konunuşuoduk kendi aramızda sırf gitmemek için çişini öğrendi 3 günde şoktayım resmen çünkü bütün yaz uğraştım inatla söylemiyodu birde masallah bir yemek yiyo doymak bilmio ve her seferinde gerek okula gitmeme diyo işte bu kadar korkmasını anlamadım neyse sonuç olrak artık bütün gün çişim var diye dolanan bi kızım bu durumdan cok mutluyum

maşallah asyaya... çocuklar istedikleri zaman öğreniyorlar bizim istediğimiz zaman değil.. kreşte onu korkutacak bişeyler olmuş demek ki yoksa nie o kadar korksun yavrucak... belki çocukların hırçınlığındanda korkmuştur... inşallah zamanı gelince bizde alırız 2. bebişleri kucağımıza:)))

slm kızlar;
hatırlayanlar belki olur bende 2009 mart annesiyim.
buraya yazmıştım önceden hamile olduğumu şimdi 2. çocuğum kızım 6 aylık olmak üzere. oğlumla çok tatlı bi iletişimleri var. kızım oğlumu görür görmez gülmeye başlıyor. oğlumda sürekli ne yapsa "bebek bak" deyip duruyor. iki çocuklu olmanın zorlukları var ama güzel yönleri ağır basıyor. oğlum kardeşini çok güzel benimsedi asla bırakmıyor. ara sıra komşuya filan bırakıp dışarı çıksak eve gelene kadar onu soruyor mesela. ikinci bebekleri bekleyenlere hayırlı olsun diyorum. gerçekten güzel günler yaşayacaksınız. ben yorgun ama mutluyum mesela :)

kızlar kızım çok hasta ishal kusma üşütme halsizlik gece altına kaçırma anlatamam 1 haftadır yaşadıklarımı dünde doktor kan testi yaptı şekeri çok düşük dedi ben çok şaşgınımya acaba açlığından mı yoksa bir problem mi var lütfen bana akıl verin.

Günaydınnn tekrar dönün buralara ya noluuur:KK5:
Facede görüşüyoruz ama buranın tılsımı başka:KK5:
Faceden bilenler var,ama buraya da yazıyım.Bende hamileyim minnakıma.İkinci minnak geliyor kızlar:nazar:
1.5 aylıkmış.Geçende bir tahlil yapmıştım ancak olumlu çıkmasına rağmen genede oralı olmamıştım.10 gün üzerine bir sonuç çıkmayınca cuma tekrar tahlil yaptım gene çift çizgi bu sefer doktora gittim.Minnak orda duruyordu:)
Henüz bir heyecan yok aksine korku durumları fena.İğne kullanıcam salıdan tibaren o biraz zor olucak.
Alyaya söylediğimizde yaşaşıııın dedi tepki olarak.
Bakalım bizden haberler bu şekilde.

X