Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah yardımcın olsun cnm masalah varmış tırmanmadık yer bırakmamış asyam ında çenesi hiç durmuyo bende cevap vermekten yorulluyorum cırcır böceğim benimbırılerı hareketten mi bahsediyo aman aman anlatmayada yazmayada sıkıldım. O kadar hareketli o kadar uc noktalardaki kızım sureklı gum gum kafa ustu yere cakılıw tekrar aynı yere cıkan cocuk, ayagının altına sandalye koyup buz dolabının kapagının kulbunda tarzan gibi sallanan cocuk tum gun pencerelere tırmanıp asla pencereden indiremedigim cocuk klozetin icindeki jeli parmaklayıp yanaklarına makyaj yapan cocuk. Ben neremi nerelere vurayım neler yapayım. Anlatmayada izlemeyede yazmaya da yoruldum anlatılmaz yasanır. Kızımı cok sevıyorum her annenin evladını sevdigi gibi dogum yaptıgımdan beri annem teyzem vb. Buyukler yaza rahatsın kısa rahatsın dıyolar yaz geciyo kıs bitiyo durum aynı gunler gectıkce dahada zorlasıyo kızımın yetenegı artıyo daha yukseklere cikmayi acamadıgı dolapları da acmayı basarıyo... Bu yazı uzarrr gider!..
çok geçmiş olsun cnm gezmek yaramadı sanırım sana kendine iyi bak ihmal etme git bi doktoradaslm kızlar grip oldum başımı kaldırasım yok yarın doktora gideyim diyorum boğazlarım falan felaket... herkese güzel bi pazar diliyorum....
doğumgünü çekiliş listemiz hazır kızlar katılan arkadaşlar listeyi koydum 2009 bebişlerinin 2011 doğumgünü listesi topiğine
2 gündür Efe hasta , burun akıntısı, gözlerde sulanma, haifif öksürük ve sürekli hapşurma.
Teşhis : nezle
Tedavi: malesef hiç bir ilaç önerilmiyor , kendiliğinden geçecekmiş , zaten ateş yok genel durumu hareketi yerinde ama öksürük ve burun akıntısı var. Olmayan iştah şimdi hiç yok (
Anne : napacağını şaşırmış durumda bal limon , ılık su ve hergün sıcak banyo ...
başka ne yapabilirim diye sordum aynı zamanda arkadaşım olan çocuk doktoruna , yok dedi (
sadece için rahat ederse umca al dene istersen dedi, zararı yokmuş. ama KAdir tuğcu hiçde iyi değil diyor umca için aranızda kullanan var mı ?
Doktorumuzun dediğine göre ateşli başlayan nezleler daha erken iyileşiyormuş bizde hiç ateş yok 2 haftayı bulurmuş iyileşmesini...
Hafta sonu tatlimde böyle geçti , yarın yine nöbetçiyim .Annem ve Selçuk ilgileniyorlar ama akıl hep evde olacak ...
selam kızlar hepinize muhteremcım demiştim ya benımkıde konusmuyor hatta seslenınce pek bakmıyordu dıger hareketlerı normaldı ama doktorum otizmden süphelendı sonra psikologa gıtık oda otizm degıldır ama davranıs bozuklugu var dedı hep agladı hep benım kucagıma gelmek ıstedı dedıbirde tembek alısmıs dedı isteedıdıgı bıseyı bıle benım almamı ıstıyo 1 hafta boyunca agladım nasıl ama içim şişti sonra bızım hastaede beyın cerrahı var onun ogluda böyle sorunluymustu ona gıttım onunkıde aynı benım oglnan gıbıymıstı hatta göz teması bıle yokmustu Allahtan benımkınde var kresle düzelmiş bana krese ver 1 ay daha düzelmezse nörologa gıtcem bugun kresle konustum haftada 2 gun tam kalacak bakalım ögretmenlerıne bişey demedımn sorunlu dıye almayan oluyormus onlara nasıl davrancak kesın teshıs kreste bellı olacak inşaallah düzelır ve konusur bıran önce gercekten oglum bı baslasa konusmnaya hiç susturmıycam kafam cok karısık martta baslıycak 2 yasını beklıyoruz sıpanınKızlar böyle çocuklarınızla konuştuğunuzu duyunca imreniyorum maşallah kuzulara, benimkinde hala tık yok.
Bir de Efe hiç oturmuyor , oturarark yapılan hiçbir aktivite yapamıyoruz. mesela , kitaplardaki resimlere bakmak, lego yada kağıtlarla oynamak ... varsa yok sa evin içinde araba sürüyor hızlı hızlı arabaların arkasından imekleyerek sürüyor ya da , mutfak ve salon arası koşturuyor . Tek oturduğu vakit yemek yerken mama sandalyesinde geçirdiği zaman , bazen biraz dinlensin diye mama sandalyesine koyup eline araba verip bile oyalıyorum :))
İki dk kucağıma alıp seveyim diyorum ona bile izin yok , hemen kayıp gidiyor ( Bu yüzden tedirgin değilim belki Efe 'nin karekteri böyle olacak diyorum ama aklıma da takılıyor . Biizim gibi olan var mı aranızda ?
selam kızlar hepinize muhteremcım demiştim ya benımkıde konusmuyor hatta seslenınce pek bakmıyordu dıger hareketlerı normaldı ama doktorum otizmden süphelendı sonra psikologa gıtık oda otizm degıldır ama davranıs bozuklugu var dedı hep agladı hep benım kucagıma gelmek ıstedı dedıbirde tembek alısmıs dedı isteedıdıgı bıseyı bıle benım almamı ıstıyo 1 hafta boyunca agladım nasıl ama içim şişti sonra bızım hastaede beyın cerrahı var onun ogluda böyle sorunluymustu ona gıttım onunkıde aynı benım oglnan gıbıymıstı hatta göz teması bıle yokmustu Allahtan benımkınde var kresle düzelmiş bana krese ver 1 ay daha düzelmezse nörologa gıtcem bugun kresle konustum haftada 2 gun tam kalacak bakalım ögretmenlerıne bişey demedımn sorunlu dıye almayan oluyormus onlara nasıl davrancak kesın teshıs kreste bellı olacak inşaallah düzelır ve konusur bıran önce gercekten oglum bı baslasa konusmnaya hiç susturmıycam kafam cok karısık martta baslıycak 2 yasını beklıyoruz sıpanın