2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

buketim valla çok istiyorum dur bakiyim emreyle akşama bi konuşiyim tatlı tatlı kocişimle bi yem atayım bakalım :78: kabul etmez büyük ihtimalle ama bi denicem dua edin bana :KK16:

selam kızlar nasılsınız? Ben ortalık toplamaya calısıyorum kızımda pencereye tırmanmıs bakınıyo. Dus almam lazım ama kızımla zor gorunuyor. Bu kız hep tepelerde bende cok severdım tırmanmayı yukseklerı:) esimde oyleymis kucukken anlıyoruzkı genetık kızımın hareketlerı. Damlacım ınsallah alırsın face den bi adres. Dualarım seninle:)

selam kızlar hepinize...

gülcüm hayırlı olsun canım, konya soğuktur evet alışırsın umarım, bende konyadayım biliyorsun görüşürüz inşallah...

füsuncum hoşgeldin canım...

damlacım hadi inşallah ikna edersin....

buketcim esmacım........hepinizi öpüyorum

fatmacım valla meriçte öle canım... koltuğun en tepesine çıkıyor anneee bakkk diyor pis pis sırıtoyor sonra:))) fırsatını bulursada kendini atıyor aşağı:)))

oy oy mart şekerleri burdaymış kızlar diyet topiğinde geziniyom bikaçgündür:92: sizden ne haberr???kuzularınız nasıl deyiverin bakem:))?:89:

günaydın kızlar

dün Adanın yanında uyuyakalmışım 12 ye doğru uyandım ama yinede kocişle konuştum şimdilik hayırcı ama sanırım ikna olacak sert değil ben onu yumuşatırım gibime geliyor :KK9: bugün antalyaya gidiyor pazar günü gelecek oyuzden biraz zamana kalacak benim iş ama işallah facedede aranızda olacam emda adıyla alıcam ve sizlerle konuşucam :KK16:

aslıcım cancanım hoşgeldin nasılsın bizler iyiyiz Ada nasıl valla dün sizleri sorduydum bende nezamandır gelmiyorsunuz diye

slm fıstıklar nasılsınız
amanda aman kimler gelmiş aslımmm nasılsın canım adacık nasıl
damlacığım canım bende zor ikna etmişdim kocişi ama batunun adına olunca bişey demedi erkek evladı yaaa:KK33:
fatmacım bende gec yatıp erken kalkmaya isyan ediyorum hemde hergün sıpa uyumak bilmiyo çen çen çenesi hiç susmuyo masallah hergün uyumamız 1i buluyo ve ben sabah 6da kalkıyoorum ve bunların yanında hafta en az 3 gün gelen giden oluyo yada biz gidiyoruz istemediğim halde mecburen batu sıpası yüzünden evde sıkıyor diye ne derlerse okey diyorum inan işden eve gidip ayaklarımı uzatıp yatmayalı aylar olmusdur.
Pazartesi annemin doğum günüydü batuhan üfledi mumları biz yaktık o üfledi pek hosuna gitti gecen sene kendi doğum gününde korkmusdu bu sene yaktırıp yaktırıp üfler sıpam
dün yatakda sohbet ettik batuyla işe neden gittiğimi anlattım sana dada alacağım dedim benim küçük erkeğim bana gitme anne dedi dada alma dedi sonra anne gidecek ekmek alacak süt alacak bide keke alacak dedi keki çok seviyo danam elimde olsa bir an ayrılamasam ondan ama onun için çalısıyorum bende

slm kızlar ben geldimmmmm nasılsınız köydeydim 10 gündür annemlerde şimdi kayınvalideme geldim hemen girdim henüz geçmişi okuyamadım hepinizi öpüyorum

slm fıstıklar nasılsınız
amanda aman kimler gelmiş aslımmm nasılsın canım adacık nasıl
damlacığım canım bende zor ikna etmişdim kocişi ama batunun adına olunca bişey demedi erkek evladı yaaa:KK33:
fatmacım bende gec yatıp erken kalkmaya isyan ediyorum hemde hergün sıpa uyumak bilmiyo çen çen çenesi hiç susmuyo masallah hergün uyumamız 1i buluyo ve ben sabah 6da kalkıyoorum ve bunların yanında hafta en az 3 gün gelen giden oluyo yada biz gidiyoruz istemediğim halde mecburen batu sıpası yüzünden evde sıkıyor diye ne derlerse okey diyorum inan işden eve gidip ayaklarımı uzatıp yatmayalı aylar olmusdur.
Pazartesi annemin doğum günüydü batuhan üfledi mumları biz yaktık o üfledi pek hosuna gitti gecen sene kendi doğum gününde korkmusdu bu sene yaktırıp yaktırıp üfler sıpam
dün yatakda sohbet ettik batuyla işe neden gittiğimi anlattım sana dada alacağım dedim benim küçük erkeğim bana gitme anne dedi dada alma dedi sonra anne gidecek ekmek alacak süt alacak bide keke alacak dedi keki çok seviyo danam elimde olsa bir an ayrılamasam ondan ama onun için çalısıyorum bende

cnm ya kıyamam keşke herkesin imkanı olsada bebişler annelerinden ayrı kalmasa şimdi daha ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum 2 yaş daha önemli sanki herşeyi anlamaya çalışıolar bi anlam verimiyolar ben çalışmıyorum ama asyam babasının bile işe gitmesini olay haline getirmiş durumda anlatıyoruz para kazıyo sonra marketten mama alıyoruz sonra sayıyo çikota kakız şeker aloz dimi anne diyo ama ertesi gün yine aynı gitmesin çabuk gelsin bu ara biraz takmış durumda bizim ailelerimizde yanımızda yok asya bi anne bi babayla ondanda belki böyle davranıyo birde paraya kafayı bozdu bütün gün kumbara elinde geziyo bnm çk param var kitap alıcam boya kalemi alıcam diye

oy oy mart şekerleri burdaymış kızlar diyet topiğinde geziniyom bikaçgündür:92: sizden ne haberr???kuzularınız nasıl deyiverin bakem:))?:89:

hoşgeldin aslıcım adada büyümüştür kokulu öpücükler gönderiyorum ne çabuk geçti zaman burda ne çok şey paylaştık bende eskisi gibi yazmıyorum ama bırakmadım hep takip ediyorum burda kmiselerden öğrenmediğimi öğrendim kimseyle paylaşamadıklarımı paylaşmıştım bu topiğin sizlerin güzel bebişlerimin ayrı yeri vardır bende:KK71:

slm kızlar ben geldimmmmm nasılsınız köydeydim 10 gündür annemlerde şimdi kayınvalideme geldim hemen girdim henüz geçmişi okuyamadım hepinizi öpüyorum

hoşgeldin güzelim oh geziyosun ne güzel aile ziyaretleri bende 1 haftadır istanbuldaydım diş tedavisi görüyoruz eşimle beraber haftaya tekrar gidicez bakalım artık bitecek inşallah maddi manevi çökertti bizi dişlerimiz ve 26 şubaatta antalyaya annemlerin yanına gidiyoruz kısmettse çok özledim burnumda tütüyorlar 3 hafta kalıcam ordan da ankaraya memleketime gidicem allahtan bişey çıkmassa tabi orda da düğünümüz var mart sonu dönerim artık .....

günaydın süpper anneler nasılsınız canavarlarınız nasıl bakalım
kızlar batuhanın uyku düzeni çok şasmışdı sabah 10 11 kadar uyuyor öğlen uykusuna 2de yatıp 5de kalkıyordu eee tabi gecede uymak bilmiyordu dün saat 11de evi aradığımda yeni kalkıtı kahvaltı yaptırıyorum dedi bende bu saatten sonra öğlen uykusu olmaz uyutma dedim gece 1e kadar uyumuyo yatakda çen çen konusuyo benle uyutmamış kayganamda
gittim oynadık saatlerce emişdik ve hergünki dava banyoya girdlik .ıkınca karnını doyurdum uyumam diye direndi ama ayağıma yatar yatmaz gitti gözler yine cok erken değil 10.30 geçmişdi ama gece 1de uyumasından iyidir azgın sıpanın
kızlar ben doğum gününe takvim yaptırdım haftaya hazır olacak ayrıca kendim B harfi ve 2 rakamıyla kurabiye yapacağım şeker hamuruyla pastamız kırmızı araba olacak o yüzden kurabiyeleride kırmızı beyaz yapayım diyorum siz ne dersiniz mavimi yapsam renkde karar veremedim henüz
süslemede hazır değil henüz ve haftaya cumartesi doğum günümüz evde kutlayacağız menü hazır
yaprak sarma, içli köfte, su böreği , prefiterol , tuzlu ve tatlı kurabiye, puaça, havuclu ve çikolatalı top, bide pastamız tabiki

teşekkürler huriyeciğim
kızlar yarın bize karakuzu ve damla geliyorlar damla 2 haftalığına kayseriye gelmişdi yarın görüşeceğiz insallah bakalım batu ve ozan nasıl oynayacaklar:KK24:

Kankim tayinin nereye çıkacak merak ediyorum. Eskişehir içi mi yoksa hani izmir falan diyodun öyle başka şehire mi??
Esmacım maaşallah daha ne olsun birsürü şey saydın. Hamarat arkadaşım benim. Sabırsızlıkla bekliyorum resimlerini. Damlayada selam söyle benden. Ay ne güzel yaz gelse de ben de sizlerle buluşabilsem. Nasıl olsa tatile yolu buraya düşen olur :)))

selam kızlar nasılsınız, hepinizi öpüyorum....

ohh ne güzel doğumgünleri yaklaştıkça heyecanlanıyorum... çok şükür bu günleri yaşıyoruz... niceleride yaşatsın allahım hepimize...

esmacım ellerine sağlık canım şimdiden, kolay gelsin....

doğumgünü hediye çekilişine katılan arkadaşlar diğer sayfaya bakar mısınız...

Kızlar böyle çocuklarınızla konuştuğunuzu duyunca imreniyorum maşallah kuzulara, benimkinde hala tık yok.
Bir de Efe hiç oturmuyor , oturarark yapılan hiçbir aktivite yapamıyoruz. mesela , kitaplardaki resimlere bakmak, lego yada kağıtlarla oynamak ... varsa yok sa evin içinde araba sürüyor hızlı hızlı arabaların arkasından imekleyerek sürüyor ya da , mutfak ve salon arası koşturuyor . Tek oturduğu vakit yemek yerken mama sandalyesinde geçirdiği zaman , bazen biraz dinlensin diye mama sandalyesine koyup eline araba verip bile oyalıyorum :))
İki dk kucağıma alıp seveyim diyorum ona bile izin yok , hemen kayıp gidiyor :KK43:( Bu yüzden tedirgin değilim belki Efe 'nin karekteri böyle olacak diyorum ama aklıma da takılıyor . Biizim gibi olan var mı aranızda ?

X