kızlarrrrrrrrrrrrr girmeyeli ne kadar çok olduuuuuuuuuuu hepinizi çok özlemişimmmmmmmm.
Nasılsınız? Fatmacım bende bıraktırdım 1 ay oluyor.Dünya varmış,Esmacım tavsiye ederim.
aa fusuncum hosgeldin nasılsın? Bende cok rahatladım artık bunyem kaldırmıyodu cok sukur bıttı hıc ıstemıyo artık. Bende kesınlıkle tavsıye edıyorum ınanın kendıme geldım bi emiyodu ayaga kalkınca basım donuyodu.
Gülcüm Allah kolaylık versin canım. iyi günler geçir inşallah yeni şehrinde.selam kızlar nasılsınız?
biz taşındık konyaya acayip bir soğuk karşıladı bizi.ev çoook sıcak dışarısı çook soğuk.gelirgelmez grip oldum.ya taşınmak nekadar zormuş öldüm öldüm.reyyan paçamı bırakmkıyor evin yerleşmesi gerekiyor.allahtan eşim kamptaydıda zorlanmadım çok fazla yoksa nazı kahrımı çekilir
kızımın doğumgününde yalnız olacağız çok üzülüyorum burda hiç tanıdığım yok.
Aslı şu sıralar görünmüyor ama diğerleriyle görüşüyoruz. Keşke sende olabilsen Damlacım. Bütün kuzuların fotoları var dolu dolu. Emda diye bari alsanda KK dakilerle görüşsen sadece keşkegünaydın kızlar
kızlar melekten gülşahtan aslıdan sibelden .. haber alan var mı onlarda bayadır girmiyor facede varlar mı iyiler mi söyleyin arada burayada uğrasınlar