2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

esmacım bencede sen ver canım kreşe, baksana neler öğreniyor çocuk :))) ona muhtemelen öyle söyleniyordur da ondan yapıyordur annesi deilse nerden bilecek :)) kuzumbenim akıllı paşam

ben sinirlenince allah allah derim... şimdi meriç sinirlenince alla alla cık cık cık diyor, dün babası duydu gülmekten gözünden yaş geldi, dedim bundan sonra deiklerimize çok dikkat etmemiz lazım....

sorma meral hergün akşam bi şokla karsılasıyorum esimlede konusdum oda kıyamıyo erken diye ama havalar biraz düzelsin su grip bi ortadan kalksın 2 aya kalmaz yazdırırım bu arada bi arastırma yapmam lazım iyi bi yer bulmam lazım hayırlısıyla

canım inşallah iyi bir yer bulursun, senin içinde rahat eder... daha iyi olur her şey endişelenme inşallah

kızlarrrrrrrrrrrrr girmeyeli ne kadar çok olduuuuuuuuuuu hepinizi çok özlemişimmmmmmmm.
Nasılsınız? Fatmacım bende bıraktırdım 1 ay oluyor.Dünya varmış,Esmacım tavsiye ederim.

füsun canım hosgeldin nisanda bırakdı demek meralle ben kaldım galiba doğum gününü atlatalım hayırlısıyla bende keseceğim sen nasıl bıraktırdın canım

canım blogda uzun uzun anlattım bir ara okursun.Tabiki Nisan isteyerek olmadı. bir akşam canıma tak etti çok düşkündü kendisi.Gece 10 uyumadan gittim yara bandı yapıştırdım.Uff olmuş dedim.Çok üzüldü öptü beni uff uff dedi ondan sonra başladı meme meme ağlamaya.Geceleri memede uyuduğu için çok zorlandı ama çok sıkıntısı 3 gece sürdü 1 hafta içinde normale döndük.Gece uyanmaları azaldı. Şimdi 1 kere filan. Artık kendi kendine bile uyuyor.

kızlarrrrrrrrrrrrr girmeyeli ne kadar çok olduuuuuuuuuuu hepinizi çok özlemişimmmmmmmm.
Nasılsınız? Fatmacım bende bıraktırdım 1 ay oluyor.Dünya varmış,Esmacım tavsiye ederim.

aa fusuncum hosgeldin nasılsın? Bende cok rahatladım artık bunyem kaldırmıyodu cok sukur bıttı hıc ıstemıyo artık. Bende kesınlıkle tavsıye edıyorum ınanın kendıme geldım bi emiyodu ayaga kalkınca basım donuyodu.

Sağol canım hoşbuldum.İyiyim çok şükür. :) Sen nasılsın?

kelimenın tam anlamıyla bogusuyorum asırı hareketli kızım sureklı tetıkte olmak zorundayım anlatamam yasaman lazım. Bu topicte hareketlerımızle ünlendik biz:) ama ben artık bagısıklık kazandım tabi yinede cok yorucu. Sen calısıyomusun nisan'a kim bakıyor? Cok iyi oldu geldigin hosgeldin tekrar

selam kızlaaaar..
Biz Manisaya gittik,atolyede çalıştık,malları hazırladık geldiiiik. Havalar soğudu bayaa.Anıl bu saat oldu uyumadı. ayağımda sallasam uyuycak ama bıraktım kendi haline o da direniyo öğlen uykusu akşama döndü bugün.

selam kızlar nasılsınız?
biz taşındık konyaya acayip bir soğuk karşıladı bizi.ev çoook sıcak dışarısı çook soğuk.gelirgelmez grip oldum.ya taşınmak nekadar zormuş öldüm öldüm.reyyan paçamı bırakmkıyor evin yerleşmesi gerekiyor.allahtan eşim kamptaydıda zorlanmadım çok fazla yoksa nazı kahrımı çekilir
kızımın doğumgününde yalnız olacağız çok üzülüyorum burda hiç tanıdığım yok.

günaydın kızlar nasılsınız kayseri çooook soğuk donuyorum şuan benim iş yerim cok soğuk oluyo kat kat giyiniyorum allahdan ev sıcak içim rahat gül canım güle güle oturun yeni evinizde konyayada alısırsın insallah birsürü arkadasın olur

günaydın kızlar
fusuncum hoşgeldin canım uzun zamandır yoktun hakkikaten nisan nasıl kocaman olmuştur valla çok büyüdü bu sıpalar
gülcüm hayırlı olsun konya gerçekten soğuk olduğu söyleniyor ama atlatmışsın çok şükür umarım hastalığında biran önce geçer
kızlar melekten gülşahtan aslıdan sibelden .. haber alan var mı onlarda bayadır girmiyor facede varlar mı iyiler mi söyleyin arada burayada uğrasınlar

damlacığım kızlar facede varlar gülşah calışmaya basladı yoğun artık ama alyada oda iyi melekde iyi dün doğum günüydü sibelin rüyanın gözünde arpacık cıkmısdı bi türlü gecmeyince yarın küçük bi operasyon gecirecek bu aralar aslıyı fazla görmedim ama oda iyidir umarım
işde denden bu kadar

esmacım görüşmenize çok sevindim herkese benden çok selam söyle keşke facesim olsada ordada size eşlik etsem
onlarda anacım unuttular iyice burayı

Son düzenleme:
Teşekkürler emda hoşbuldum. Nisan iyi kocaman oldu hakikaten hepimizinki büyüdü maşallah.Senin kız nasıl?

damla canım senin neden yok face in benimde kociş izin vermiyordu ben batunun adına aldım dısardan bi kaç kiişi var diğerleri hep kkdan kızlar

fusuncum bizlerde iyiyiz çok şükür Ada kocaman oldu tam gaz sıpalığa devam bir pabuç kadar herşeye bi cevabı var
esmacım canım ilk başta ben karşı çıkmıştı girmeyelim diye şimdide hadi alalım diyemiyorum ama sırf sizler için çok istiyorum Adanın adınada almak istemiyoruz böyle benimki sürüp gidecek sanırım ama herkese çok selam söyle girdiğinde özledim valla onlarıda bazen mailde Ali Tunamın fotolarını görüyorum kocaman olmuş maşallah çok büyümüş

Gülcüm Allah kolaylık versin canım. iyi günler geçir inşallah yeni şehrinde.

günaydın kızlar
kızlar melekten gülşahtan aslıdan sibelden .. haber alan var mı onlarda bayadır girmiyor facede varlar mı iyiler mi söyleyin arada burayada uğrasınlar
Aslı şu sıralar görünmüyor ama diğerleriyle görüşüyoruz. Keşke sende olabilsen Damlacım. Bütün kuzuların fotoları var dolu dolu. Emda diye bari alsanda KK dakilerle görüşsen sadece keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…