2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlarrrr
esmacım batu kesin o lafı babanneden öğrenmiştir Ne fenayım değilmi
Damlacım inş. evine çok yakın bir yere çıkar tayinin canım hayırlısı olsun inş.

Dün Liya'ya çok güldüm blogada yazdım sizde yazayım :))
Dün babası geldi eve sarıldı öptü hemen günaydınız dedi. (hoşgeldiniz demek oluyor )

Kızım günaydınız değil hoşgeldiniz diyeceksin tamam mı hadi bir daha öp babanı ve hoş- geldiniz de dedim üstüne basa basa.
Liya tekrar babasını öptü ve dediği laf

-Hoşgünaydınız :)))

slm kızlar biz halen hastayız. üstelik mertin ikinci azılar çıkıyor sanırım onunda etkisi var hastalığına ara ara ateşleniyor.şu an uyuyor bende biraz uyusam hiç fena olmayacak gece 3 e kadar ayaktaydık sabahta erken kalktık. hiç bişey yemiyor zorla yedirdiğimde öğürür gibi oluyor. napıcam bilmiyorum.kendinizee iyi bakın.hepinizi öptüm.

offf bu hastalık ne illet bişey ya geldimmi gitmek bilmiyor
çok geçmiş olsun canım umarım biran önce düzelir mert

selam kızlar... umarım hepinizi iyisinizdir...
esmacım canım valla herşeyi kaydediyorlar bunlar, yeter ki bi defa duysunlar, meriçte kağı çalınca mimoo diyor? (kimo)
liyaya maşallah kuzucukların hepsine maşallah...

artık hastalıklardan kurtulalım, yaz gelsin, çiçekler açsın, güneş kavursun bizleri :)))) hasta olanlara tekrar geçmiş olsun

damlacım canım hayırlı uğrulu olsun tayinin, inşallah senin için en iyisi olur canım

hasta bebişlerimize çok geçmiş olsun bi kar yağmadı ki şöyle düzgünce mikroplar ölmedi aksi gb çoğaldılar ve keçi gb inatlaştılar umarım biran önce şu hastalıklardan kurtuluruz

funda bak aklıma kurt düsürme bide kolumdan tutup odadan dısarı cıkarttı kayganada oğlumumu kovuyo dersin
saka bi yana kayganada bazı değişiklikler var iyi yöndeama inatlaşmayalım dikkatini baska yöne cekelim yoksa daha kötü oluyor dedi bunu anlamış gecen aksam banyo konusunda ben ikna edemedim hiç bi sekilde artık kendi haline bıraktım rol ağlamaları yapıyodu babaannesl gitti baska bi oyuncak verdi sustu ben cok bozuldum tabi ama sevindim cünkü benden cok onla beraber

merhaba kızlar herkese güzel bir hafta sonu diliyorum
dün batuhan muradına erdi akşam kuzenleri vardı onlarla oynadılar güzelce onlar giderken peslerine ağlamasın diye banyo yapacağız dedim onları nasıl yolcu etti güle güle hoscagalın diye kapıyı kapattık elimden tuttu banyoya götürdü verdiğin sözü tut annecim der gibi saat 23.00de girdi tam 1 saat yıkandı
ayrıca çok keyfe kederdi banyoda meme keyfi bile yaptı

günaydın güzel anneler herkese sağlıklı keyifli güzel bir hafta diliyorum
umarım hasta olan anne ve bebeklerimiz iyilesmlslerdir.
Hafta sanu batuhan hiç Kucacagımdan inmedi bide "anne kucağıma al" diyo sıpa cumartesi gece uyumak bilmiyo saat gecenin 1i ben uyukluyorum taak ayağını baslığa vuruyo ses yapıyo yapma batuhan hıııhhhıı dedim bana ne diyo biliyormusunuz anne kızma yaa batuhana kızma alla alla diyo bide anne beni al felan demiyoda ben yerine hep batuhan diyo
ama dün beni çıldırttı resmen zaten kaygana keçilerimi tepeme getirdi çok gergindim akşamda kuzenlerine gittik ordan eve gelmek istemedi yol boyu ağladı arabadan dedesine gitti dede batuhanı al diye yukarı cıktık bisey dedi tamam annecim dedim bu sefer kaygana hep sen sımartıyon ne istese yapıyon dedi iyice deli etti beni bu arada asaat 11 sonrada batu tutturmazmı banyo diye ağlıyo ama nasıl bi ağlama yırtıyo boğazını ben baska seyler dedikce ağlıyo susmuyo kayganada izliyo ben ne diyeceğim ne yapacağım diye yavrumu 10 dakka ağlattım bıgün banyo yok diye ama kar etmedi girdik banyoyafazla tutmadım 15 durdu çıkarttım bu seferde cıktım diye ağladı saat tam 12de
sakinlesdi allahım ne kada inat bi çocuk oldu bu yaaaaa kafayı yiyorum bazen
kaygana ayrı bi hava zaten elimden gelse bi kasık suda boğacaktım dün

günaydın arkadaşlar nasılsınız
biz iyiyiz çok şükür bi yaramazlık yok
esmacım allah kolaylık versin sana gece 11 de banyo haa düşünmesi bile zor bide onca yorgunluğun ardından canım yaa hasta olmazsanız iyidir valla neyseki evin sıcak iyiki taşınmışsın yoksa bu sıpayla senin işin daha zormuş

selam herkese guzel bir hafta dılıyorum herkese. Esmacım allah yardımcın olsun kayınvalideyle yasam cok zordur eminim. Bizde meme bırakmanın 5. Gunune geldık kızım hîc istemiyo sanırım salca surmek kesın cozum:) o kadar rahatladımkı ustumden buyuk bi yuk kalktı. Artık hastalandıgımda ilac kullanabilcek olmak cok guzel.dogum kontrol hapımıda aldım adetin ilk gunu baslıycam sabırsızlanıyorum. Kızım yatagında yatmaya basladı uyutup yatırıyorum rahat rahat kocamla yatmayı ozlemısım. Aynı odadayız ama en azından yataklarımız ayrı. Kızım dahada hareketlendi hırcınlastı adeta ıntıkam alıyo ofkelenıyo inatlasıyo sonra bi sevgi patlaması yasıyoruz anne dıye boynuma atlıyo opuyo gecicek insallah. Kendimi hic dogum yapmamıs gibı hissedıyorum. Sarkan memelerım catlak karnım ve bacagımı ısıran kızım olmasa ınanmıycam dogum yaptıgıma

fatmacım valla çok sevindim ne mutlu sana kolaylıkla bırakmanız çok iyi ee hırçınlıklarda olacak tabii bi dönem sonra oda kalmaz

fatma canım ecrinin memeyi kolaylıkla bırakmış olmasına cok sevindim ama hırcınlıklar zor
bunu duydukdan sonra bu meme bıraktırma işi bana pekde cazip gelmemeye basladı zaten o kadar inat o kadar tahammül sınırlarımı zorluyorki bilemedim şimdi

esmacım bence biran once bıraktır derım evet belkı hırcınlasıyo ama ınan rahatladım uzerıme saldırması bana sureklı surtunmesı bıttı sankı bebeklıkten tamamen cıktı. En basıtı sabaha kadar delıksız uyumaya basladı hemde kendı yatagında. Cunku gece artık bana ıhtıyacı yok. Eylulde cok hırcın ınat ve saldırgan. Cuma kızımı dr a goturdum cıldıyeye. Ayak tırnakları dokuluyo yerıne yenılerı cıkıyo bende endıselendm bıseyı yokmus su cicegi bogaz enfeksıyonunu biarada gecirdiginde cok ateslenmisti. Atesli hastalık sırasında vucutta cinko miktarı dusuyomus bunun sonucu tırnak ve derı dokuluyomus surup verdı dr. Neyse muayene sonrası gidip kantınde biseyler yiyeyim dedim. Beni dogduguma pisman etti pusetinde oturdugu yerde benım yolmadık tarafımı bırakmadı masayı itti sandalyeleri devirdi masadaki herseyi dagıttı en sonunda masaya agzını vurdu ve bagırarak agladı. Bı sessızlık oldu o an sankı bı fılmdeymısımde kamera yakın cekım benı cekıyo gıbı geldı. Herkesın acıyarak bana baktıgını hıssettım. Persembe bı alt katımda mevlud vardı ev sahıbının dıye gıttım mahvoldum resmen herkes oturmus bıseyler yıyo ben bunun pesınde.. Kızım yemek masası uzerınde kanepelerın dayanma yerınde. 1 tane de 3 yasında erkek cocugu vardı cocuk oturmus oynuyo annesı gayet rahat . Nefret ettım kendımden hoop eve! Dun alısverıse gıttık bıara bı magazada kıyafetlere delı gıbı saldıran bı cocuk gordum cocuk askıdakı kıyafetlerı koparıp yere atıyo kadın perısan yanlarında anane de var 2 kısı basedemıyolar baktım guldum sordum 2,5 yasındaymıs uzulmeyın bızde aynıyız dedım kadın sevındı ınsan sevınıyo kendınden bıtane daha gorunce. Kızımda ne yerde ne pusette ne market arabasında durdu. Yarım yamalak ne alabildiysek aldık. Cok uzuluyorum bu duruma ınat ve hırcınlık ustune bızım bıde asırı hareketımız var tamamen yanlızım esım yogun. Dun esım dıyo dun cabuk kızım durmuyo acele al ne alcaksan dıye. Bende dedım anormal bı durum degıl kızın hep boyle ve ben bunu yasıyorum gunde 1 saat gormeyle yargılama bak ıste yasadıgım bu benım. Bu boyle uzar ve gıder sureklı bunları ya$ıyorum anlatmayada buraya yazmayada bıktım. Ama yapıcak bısey yok malesef yasayarak atlatıcaz:84::84:

slm arkadaşlar bugün merti doktora götürdüm halen iyileşmedik öksürüğümüz kesilmedi balgamı atamadık üstüne üstün birde orta kulak iltihabı olmuş kulaklarında doktor antibiyotik verdi öksürü içinde ilaçlara devam dedi.moralım çok bozuk eşimle tartıştık çocuk için artık ne yapacağımı şaşırdım bende hastayım bu aralar çok hassaslaştım iki ay bitti ve ben halen adet olmadım ilaç kullandım bakalım ne olacak hepinizi öpüyorum.kendinize iyi bakın.

off aynı dert bizdede var şuan okadar gerginimki
ya banyo yaptırdım ev sobalı olduğundan sobanın önünde yaptırıyorum çıkardın benid diye okadar apladıki çok üzüldüm ya ama napim hasataolur diye korktum ama çok ağladı gözleri şişti kuzum ya şimdie uyudu off çok üzüldüm
valla ben nasıl bıraktıracağım bilmiyorum ama 2 yşını kesşnlşkle dolduracak kendi kendime söz verdim çünkü
ay bide seviyoki memeleri canım ya nasıl ayıracam onları

idil de çok hırçınlaştı esma bunlar iki yaş sendromuna girdi heralde napacaksak kızınca elindekini fırlatıyor
işimiz zor

merhaba kızlar nasılsınız
deryacığım 2 yas senduramına fena giris yaptık biz 2 aydır cekiyoruz bu durumu ama günden güne artıyo ve hergüne birsey öğrenip şaşırtıyor beni dün akrabamızın torunu gelmiş 10 yasında bi kız batuyla oynamış biraz ondan mı öğrendi televizyondan mı nerden öğrendi bilmiyorum ama bana akşam konuşma sus söylemeyeceksin dedi elimden tuttu içeri odaya götürdü otur sus konusma diyo eline biseyler aldı fırlattı bana legosunu almış ağzımı kapatıyı konuşma sus diye ayyy sook oldum nerden öğreniyo böyle seyleri dedesinden korktu dün gelme diyo havalar ısınsın ilk işim krese vermek olacak önceden haftada 1-2 diyordum ama vazgeçtim hergün gidecek ama yarım gün gidecek sabah gec kalkıyo zaten kalkıp kahvaltısını yapar hazırlanıp bırakmaları 12 olur kesin kararlıyım son 2 ayı yavrumun

kızlar merhaba hepinize, umarım hepiniz iyisinizdir, hafta sonu bağlanamıyorum işten güçten çok yoruluyorum, dünde iş yerinde işler çok yoğundu bağlanamadım, yazdıklarınızın hepsini okudum....

artık memeden bırakmanın zamanı geldi, geldi de nasıl? akşama kadar özlediği için eve gidince mememe yapışıyor resmen, nasıl bırakcaz nasıl alışcaz bilmiyorum, gece kesintisiz bi şekilde nasıl uyuyacak meriç onuda hala anlamış değilim (((

büyüyorlar ama çokta yaramaz oldular, hatılıyorum küçükken hareketsizce duruşunu, :))) ya da örümceğinin içinde bana bakışını, şimdi dünya onun etrafında dönüyor sanki :))) dün tavuk çorbası yaptım, tavukları haşladım çorbaya katmak için elimle parçalarken o da istedi biraz vermez olaydım, azcık bi tavuğu öle bi hale getirdi ki, bardağın içine koydu karıştırdı, çorba yapıyor güya:)))) her yer tavuk oldu... izin vermesem ağlıyor bana yaptırmıyor izin versem heryeri batırıyor, of offf...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…