offf bu hastalık ne illet bişey ya geldimmi gitmek bilmiyorslm kızlar biz halen hastayız. üstelik mertin ikinci azılar çıkıyor sanırım onunda etkisi var hastalığına ara ara ateşleniyor.şu an uyuyor bende biraz uyusam hiç fena olmayacak gece 3 e kadar ayaktaydık sabahta erken kalktık. hiç bişey yemiyor zorla yedirdiğimde öğürür gibi oluyor. napıcam bilmiyorum.kendinizee iyi bakın.hepinizi öptüm.
fatma canım ecrinin memeyi kolaylıkla bırakmış olmasına cok sevindim ama hırcınlıklar zor
bunu duydukdan sonra bu meme bıraktırma işi bana pekde cazip gelmemeye basladı zaten o kadar inat o kadar tahammül sınırlarımı zorluyorki bilemedim şimdi
off aynı dert bizdede var şuan okadar gerginimkigünaydın güzel anneler herkese sağlıklı keyifli güzel bir hafta diliyorum
umarım hasta olan anne ve bebeklerimiz iyilesmlslerdir.
Hafta sanu batuhan hiç Kucacagımdan inmedi bide "anne kucağıma al" diyo sıpa cumartesi gece uyumak bilmiyo saat gecenin 1i ben uyukluyorum taak ayağını baslığa vuruyo ses yapıyo yapma batuhan hıııhhhıı dedim bana ne diyo biliyormusunuz anne kızma yaa batuhana kızma alla alla diyo bide anne beni al felan demiyoda ben yerine hep batuhan diyo
ama dün beni çıldırttı resmen zaten kaygana keçilerimi tepeme getirdi çok gergindim akşamda kuzenlerine gittik ordan eve gelmek istemedi yol boyu ağladı arabadan dedesine gitti dede batuhanı al diye yukarı cıktık bisey dedi tamam annecim dedim bu sefer kaygana hep sen sımartıyon ne istese yapıyon dedi iyice deli etti beni bu arada asaat 11 sonrada batu tutturmazmı banyo diye ağlıyo ama nasıl bi ağlama yırtıyo boğazını ben baska seyler dedikce ağlıyo susmuyo kayganada izliyo ben ne diyeceğim ne yapacağım diye yavrumu 10 dakka ağlattım bıgün banyo yok diye ama kar etmedi girdik banyoyafazla tutmadım 15 durdu çıkarttım bu seferde cıktım diye ağladı saat tam 12de
sakinlesdi allahım ne kada inat bi çocuk oldu bu yaaaaa kafayı yiyorum bazen
kaygana ayrı bi hava zaten elimden gelse bi kasık suda boğacaktım dün
valla ben nasıl bıraktıracağım bilmiyorum ama 2 yşını kesşnlşkle dolduracak kendi kendime söz verdim çünküselam herkese guzel bir hafta dılıyorum herkese. Esmacım allah yardımcın olsun kayınvalideyle yasam cok zordur eminim. Bizde meme bırakmanın 5. Gunune geldık kızım hîc istemiyo sanırım salca surmek kesın cozum:) o kadar rahatladımkı ustumden buyuk bi yuk kalktı. Artık hastalandıgımda ilac kullanabilcek olmak cok guzel.dogum kontrol hapımıda aldım adetin ilk gunu baslıycam sabırsızlanıyorum. Kızım yatagında yatmaya basladı uyutup yatırıyorum rahat rahat kocamla yatmayı ozlemısım. Aynı odadayız ama en azından yataklarımız ayrı. Kızım dahada hareketlendi hırcınlastı adeta ıntıkam alıyo ofkelenıyo inatlasıyo sonra bi sevgi patlaması yasıyoruz anne dıye boynuma atlıyo opuyo gecicek insallah. Kendimi hic dogum yapmamıs gibı hissedıyorum. Sarkan memelerım catlak karnım ve bacagımı ısıran kızım olmasa ınanmıycam dogum yaptıgıma
idil de çok hırçınlaştı esma bunlar iki yaş sendromuna girdi heralde napacaksak kızınca elindekini fırlatıyorfatma canım ecrinin memeyi kolaylıkla bırakmış olmasına cok sevindim ama hırcınlıklar zor
bunu duydukdan sonra bu meme bıraktırma işi bana pekde cazip gelmemeye basladı zaten o kadar inat o kadar tahammül sınırlarımı zorluyorki bilemedim şimdi