2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar, damlacım ikinci bebeği düşünmene çok sevindim canım, inşallah istediğin zamanda sağlıkla hamile kalırsın, bizlerde güzel haberlerini alırız canım burdan....

esmacım of canım ya geçmiş olsun, kuzucum acımıştır canıda farkedememiştir.... sakızı meriçte çok seviyor ama ben bu ince uzunları 3 ya da 4 parçada veriyorum küçük küçük yutmasından korkuyorum ama tutturuyor sakız diye bazen ikna edemiyorum...
kuzucuklarımızı korusun esirgesin rabbim....

meriçin doğumgünü hediyesini aldık babasıyla, çilekten arabalı yatak, yatak örtüsü, ve takımın perdesini aldık, dün geldi kuruldu, bi görseniz nasıl sevindi kumandasıyla durmadan ışıklarını açtı kapattı, gece orda yattı, 4 gibi felan emzirmek için aldım yanıma, zaten sabahada bişey kalmamıştı benimle uyudu.... dolaplarımız sarıydı zaten, perdeler ve yatak ortüsüde sarı olunca dolabı değiştirmedik, hafta sonu odasındaki minderleri sarı kırmızı ve siyah yaptırcam, kırmızıda halı alcaz.... kuzucumun odası yenilenmiş oldu, iyi oldu, çok sevdi, tel. açan herkese anlatmaya çalıştı, son hali bi olsun, resimlerini çeker eklerim inş.

günaydın kızalr nasılsınız bugün?
biz taşınma telaşındayız yarın yada cuma konyaya gidip eşya almamız lazım çokta kar varmış yollarda.inşallah reyyanı hasta etmeden halldebiliriz.
bende reyyanın yatağını değiştirmeyi düşünüyorum ama düşer diye korkuyorum.büyük yatağa geçen varmı meriçten başka
reyyanda sakızı çok seviyor ama kesin çıkarttırıyorum bi süre sonra.nasıl canı acımıştır batunun işte insan yanında olmayınca zor oluyor..
maşallah adaya reyyan daha 22 giyiyor minyatür benim kızım..ee anne 38 baba 40 giyerse çocuktanda fazla bişey beklememek lazım

kızlar bişey sorucam sizlere Adanın ayak numarası 27 hatta botları artık küçük geliyor bile diyebilirim sizinkiler nasıl bizimki çok mu koca ayaklı acaba :44:
Liya da 24 giyiyor ama Ada'nın kilosu ve boyuna göre 27 çok normal küçük olsa acayip dururdu zaten
ayyy kıyamammmm okurken içim bir tuhaf oldu vallahi ya
Canım benim acımıştır mutlaka ama çocuk çabuk unutur merak etme ve de çabuk iyileşir.
Güle güle kullansın canım çok hoş olmuştur eminim. Resimleri biran önce ekle çok merak ettim
Kolay gelsin canım taşınma iişi çok zor hele birde ufak çocuk olunca. Allah kolaylık versin yardımcın vardır umarım annen kayınvaliden falan?

Herkese tünaydınnn
biz iyice ters düz olduk
sabahın 5 inde bizi ayağa dikti sıpa
9 a kadar kahvaltı falan derken zaman geçti
9 gibi kanepeye uzandık ikimizde tv seyrederken resmen sızmışız
ben 11 de liya 1 de kalktı
artıköğlen uykusunu da almış oldu uyumaz akşama erken yatar gece hangi macera bizi bekler bilmiyorum

meralciğim güle güle kullansın meriç eminim çok güzel olmustur.
Batununda odası olsa bende ona alacağım ama yavrumun odası yok
gül canım kolay gelsin sana tasınma işi çok zor birde seninki baska sehre allah yardımcın olsun
fundacığım canım hiç sorma görünce ağlayacaktım sok oldum işin ilginci babaannesinin haberi yok görmemiş ağlamadı galiba kuzum

Ay funda allah yardımcın olsun inşallah biran önce düzene girer bu ne böyle
bizde bu gece yatağımızda sabahlama işine son verdik gece uyandı yine beraber yattık sıpamla inşallah bu geceye özeldir

slm bayanlar 5 gün kadar yoktum eşim göreve gitti bende annemlerin yanına gittim. pazar günü döndük mert hasta en sonunda hastalandı çok kötü öksürüğü var burun akıntısı dün doktora gittik grip olmuş göğüsü balgam dolmuş ilaç yazdı şimdilik kullnanıyoruz.bizimde gelecek aya lojman çekilişleri var çıkarsa martta taşınmış olucaz.nasıl yapıcam bilmiyorum.mert bizim odada yerde uyuyor sıpa yer yatağını seviyor yatakta yatıramıyorum çok hareketli yatarken düşer diye korkuyorum bizim yatağa geçmemize daha var.

bizde bu gece yatağımızda sabahlama işine son verdik gece uyandı yine beraber yattık sıpamla inşallah bu geceye özeldir
Amin canım ya düzelir dedikçe daha kötü oluyor sanki
sizinkide bu geceye özeldir inş. tekrarlamaz ne güzel yatıryordu dimi yatağında neyse umarım bu gece güzelce yatar
hoşgeldin canım çok geçmiş olsun mert'e acil şifalar diliyorum inş. kullandığınız ilaçlar etkisini hemen gösterirde çarçabuk iyileşir.

kuzum yaa kıyamam ben ona bunla geçmiş olsun canım allah beterinden korusun

güle güle kullansın kuzucum odasını işallah bol bol kendi yatağında mışıl mışıl yatar

kolay gelsin canım
biz Ada da normal tek kişilik yatak kullanıyoruz annemlerden benim ranzanın bir yatağını aldım şimdilik onla idare ediyoruz onlar kullanmıyordu zaten 2 tane tek kişilik ortapedik yatağı vardı onlarıda koydum içine çok şükür bu zamana kadar bir tehlike geçirmedik işallah bundan sonrada geçirmeyiz gayet rahat yatıyor vede seviyor kendi odasını oyuncaklarıda artık orda salondan kaldırdık şükür hepsini

canım yaaa bunlar valla aynı sabahın köründe kalkıyorlar benim sıpada aynı sen evde uyuyorsun ben onuda yapıyorum işte hortlak gb oluyorum bazen

herşey gönlünüze göre olur işallah canım
mertede çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum umarım biran önce sağlığına kavuşur

slm anneler nasılsınız ben cok hastayım. Dun sabah uyandıgımda bogazımda bısey takılmıs gıbı hıssettım guclu oksurme istegi duydum oksurdum sonra nefes alırken gogsum agrımaya nefesım daralmaya basladı halsizlik ve mide bulantısıda olunca esımı aradım geldı hastaneye gıttık akciger fılmı cekıldı temız cıktı grıp baslangıcı falan olabılırmıs emzırdıgım ıcın fazla ılac da veremedı dr. Bu arada kızımı meme den ayırmaya karar verdım. Inanılmaz halsızlesıyorum emzırme sonrası. Dun geceden berı 2 kez kısa emzırdım. Kızım dogdugundan berı emerek uyuyo sımdı yeni bi metod bulmalı ama ne? Biberon ve emzik kullanmıyoruz hıc kullanmadık ve bu yastan sonra alısmasını da ıstemem. Sallanmaktanda hoslanmıyor napmalı bilmem? Bu arada batuhana da gecmıs olsun ben kızıma hic sakız vermedım veremem de korkarım daha cok kucuk bogazına falan kacar aman dikkat edın esmacım kımse senın kadar dıkkat edemez bence sen yanında yokken verme derim tabi en ıyısını sen bilirsin

öncelikle gemiş olsun ama memeden kesmek için gerçekten kararlı olmak lazım.çünkü inanılmaz sabır gerekiyor.allah yardımcınız olsun.1haftada baya kolaylaşıyor 1aydada uyku düzeni oluşuyor.ilk zamanlar biberonu kabul etmiyor ama sonradan mecburen kabulleniyor bu durumu.ben sabır taşı diye bişey var ondan sürmüştüm çok etkili.tavsiye ederim..

günaydın güzel mart anneleri nasılsınız biz aynı batunun inatlaşmalarıyla uğrasıyoruz dün yine manyo yapacam diye tutturdu ama zorda olsa unutturduk akşama ıspanak yapmıs kayganam batunun en cok sevdiği sebze yatmadan tekrar masaya oturdu kendisi yedi sıpam babası geldi ona yemek yiyorum ben diyo bide turşu yedi sormayın acı diye diye bende nasıl imrendim
fatma canım yutma huyu yok ama içine nasıl girdi anlamadım sıkılınca çıkarır lavobaya atar anne sakızı atıyorum diye sanada çoook geçmiş olsun ortalıkda salgın dikkat et bende batuyu memeden nasıl ayıracagım onu düsünüyorım akşam eve girer girmez elimden tutup meme emdiği odaya götürüyor beni
dün benle beraber temizlik yaptı sıpam bi ara elinden bezi aldım arkama bi döndüm masaya cıkmıs esimi cagırdım batuyu al dlye cocuğu neden masaya cıkarttın esma diyo delimiyim ne cıkaracagım kendi cıktı dedim artık hic durmuyo bu sıpa kızlar
fatma ecrin eylülün erkek versiyonu daha çok inadı hemde

gunydın anneler ben bugun bıraz daha ıyıyım. Hanı derlerya yemegın salcası kadının kalcalisı dıye bizde kadınında salcalısı makbul:) memelere salca surdum gezıyorum dunden beri hic emmedi. Dun aksam bi yeltendi kırmızı gorunce kapattırdı. Gece aramıza aldık uyuyo numarası yaparak onuda yatırdık arada duygulandı falan ama caresiz uyudu esmacım bunların ınadı ınsanı catlatırg esıme de dıyorum kızım ne sendromunda bılmem ama ben yakında menapoza giricem

kızlar merhaba... teşekkürler hepinize resimleri eklerim inşallah....
iki gündür kendi yatağında yatıyor bakalım, bizim yanımızda uyuyordu aynı odada... alışmaz diyorduk eşimle ama şaşırttı bizi, araba olunca oyuncak gibi geliyor sanırım, orasıyla burasıyla oynarken uyuyup kalıyor:))))

hasta olan bebeklere ve annelere geçmiş olsun....

batuhancım manyoyu :))) çok seviyor aynı meriç gibi, bizde öle girince çıkamıyorum ben en sonunda sular kesildi tüh felan diyorum da öle çıkıyor banyodan....

fundacım meriçte çok erken uyanıyor, bakıcıya daha uyurken çok nadir bırakmışımdır... uykuyu hiç sevmiyor meriç... ah ahhh ben olsam onların yerinde saatlerce uyurum:)))

gülcüm sana da kolay gelsin canım, taşınma işi sıkıntılı oluyor allah yardımcın olsun canım

günaydın kızlar nasılsınız hasta olan anne ve bebişler umarım daha iyidir
bizde iyyiz her zamaki gibi evdeki kuyrukla uğrasıyoruz batuha nerden öğrendiyse dün bana defol git dedi bide elimden tutup odadan cıkarıyo defol diye bende tamam o zaman gidiyorum dedim odama gittim pesimden anne diye geliyo az önce kovdunya beni sıpa dedim defol gitme diyo bu sefer bugüne misafirim var dün hazırlık yaptım biraz benim dana yine tutturdu manyo diye hergün yıkarım sorun değilde en az yarım saat suda oynamak istiyo buda benim zoruma gidiyo o halde cıkarken nasıl ağlıyo yarım saat yıkanmıs gibi değil sanki 5 dakka yıkanıp cıkmıs gibi

günaydın kızlar nasılsınız
dün bi toplantımız vardı hiç giremedim nete toplantıda bazı şeyler öğrendim sanırım tayinim çıkacak ve ne zaman olduğu da belli değil bakalım hayırlısı olsun ne sevindim ne üzüldüm şaşkınım şuanda umarım eskişehirden daha da uzaklaşmam şuanda 1 saat uzaklıktayım offf çok zor bu işler yaa sürekli stress umarım hayırlı yerler olur

batuşada bak sıpa seni nerden öğrenmişte diyor koca adam çok fenalar çok birşeyi duymaya görsünler valla hemen yapıştırıyorlar sana bizde çok dikkat eder olduk o varken nerdeyse izlediğimiz programlarıda izlemez olduk şiddet gerilim yada türk malı gb küfür içeren dizileri açmıyoruz artık yada kimi oturum programlarını neyi nasıl kaptığını anlamıyorsun
esmacım hiç bitmez mi sizin bu telaşınız hayatım maşallah sana

damla canım umarım evine yakın biyere cıkar tayinin günümüzün yarısı yollarda geciyor
aslında batu reklam dısında pek tvye bakmaz ama dikkatini ceken sey oldumu hemen bakıyor bizim evde esim sağolsun tek dizi kurtlar vadisi onun dısında bide öyle bi gecer zamanki ikiside birbirinden fena izlemiyo oyun felan oynuyoruz ama heran yanında olamıyorum
ama tvde müzik duymasın hemen dans etmeye baslıyo coook oynak benim oğlan çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…