2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şu an sağnak yağmaya başladı,gök gürlüyo,üşüdüm biraz klimayı çalıştırdım bizim tilki uykulu klimanın sesine fırladı "anne elek geeeldiii" diyo... ne biçim uyku bu yaaa.
Artist bu sıpalar ya resmen oyuncular uyumuyorlarda yoksa uyuyor numarasımı yapıyorlar ne

Onlara herşey serbest

kızlar merhabalar, işlerimi yeni toparlayabildim hemen girdim bende siteye:))))))
umarım hepiniz iyisinizdir, öpüyorum sizleri ve çocuklarımı:)))))

hepsini okudum yazdıklarınızın ahhh ahhhh bizdede aynı dertler var, dert demeyim aslında ama çok yoruluyorum peşinde koşturmaktan, çok hareketli çok yaramaz bi oğlum var benimde :))))
ama kıyamıyorum yaramazlık yapsada...

bizde en son kolonya şişesini kırdık nasıl ulaştı diye düşünürken taburesini gördüm onu koymuş altına çıkmış almış konsolun üstünden, bide ıslak mendil çıkarmış arabasını yıkıyormuş, bende yemek yapıyordum bi ses duydum cam sesi allahhh diye koştum bi baktım bizimkine annee nonobıcıbıcı (bu kolonya demek nonobıcıbıcı:))))) hahahah) düştü, pufff oldu diyor:))) şükrettimki kendine bişey olmamış ama daha yeni açmıştım şişeyi tahmin edersiniz ki her yer nonobıcıbıcı oldu:)))) tuvalet kağıdı merakı bizdede var, mumya gibi sarmış kendini caluuusunu izlerken sonrada sinirlenmiş çıkamamış, anneeee del del aç diyor bana:)))))

bi arkadaşımın bebeği oldu 1 hafta kadar önce, evine gittim geçen gün hayırlı olsuna, kucağıma aldırmadı meriç, bi seveyim dedim o oyuncaklara dalmıştı, hemen farketti, geldi bacaklarımı sıkıştırıyor, ellerimi sıkıştırıyor, bıyak dedi, bıraktım, annecciiiii diye bi atladı üstüme fena kıskandı yaramaz:))))

konyayada kar yağıyor, kampüse yani :)) çok üşüdük öğlen

meralciğim hosgeldin canım
batuda çok yasa sende görü söylüyor misafir gelince buyyun diyo gidene hoscagal diyo maşallah çok akıllılar bakalım daha neler göreceğiz

hoşbuldum canım
ay maşallah ya bu bebeler çok tatlı, çok akıllı:)))))

meriçin en çok hoşuma giden konuşmalarından biride, memeyi emiyor süt bitince, diğerini gösterip "anne öbüyyyü" diyor:)))))

karnımız acıktı kalkayım da tabaklarımızı hazırlayım. yoksa Anılım karnını cevizle üzümle doyuracak.

biz genelde ikiside acık moddayız yoksa bunuda ac diye tutturuyo
bide ben alıstırdım çok hoşuna gidiyo yazın eve girmemek için çok ağlıyordu bende ayakkabısını çıkarırken ayak kokmuşmu diyordum kokluyordum sonra üüff kokmus diyordum oyun yaparak şimdl hergün koklatır ayaklarını bize anne ayak kokla der gelir sırayla herkse koklatır ıssırırız arada tombik ayaklarını
bide memeyi ıssırma huyu vardı onu unutturdım ağlama rolü yaptım acıya ıssırırsan emzirmem dedim şimdi ne yapıyo sıpa tutuyo memeyi anne ıssıyımmı diyo yok felan deyince emmeye devam ediyo

afiyet olsun buketcim ohhh yarasın boncuk gözlü paşaya:)))
:)) emzirmek çok güzel ya valla bende çok özlycem ilerde eminim:)))

esmacım en çok korktuğum şeydi meriçin beni ısırması çok şükür kazasız belasız geldik ama bakalım inşallah son 1 ayımızda öle atlatırız:)))

meralcim ve buketcim hoşgeldiniz

valla yazdıklarınızı okudumda hakkikaten büyüdüler bunlar herşeye bi cevap
keşke hepimiz aynı yerde olsakta bu güzel arkadaşlıktan çocuklarımızda faydalansa hepsi bi araya gelince amma kudururlar haa biran gözümde canlandırdım da
bakarsınız üniversitede de filan aynı şehirde okurlar da bizde görüşürüz onların vasıtasıyla :97: çok ileriyi düşündüm birden sanırım

kızlar bişey sorucam sizlere Adanın ayak numarası 27 hatta botları artık küçük geliyor bile diyebilirim sizinkiler nasıl bizimki çok mu koca ayaklı acaba :44:

afiyet olsun buketcigim yarasın tosbamıza
meralciğim bizde kaza çok oldu ama en sonuncusu çok fenaydı nasıl kesti ucunu anlatamam epeyde kanadı çok canım yandı ateş beynime sıçradı batuyu kucagımdan indirdim bidaha meme yok sana dedim hadi oda ağlamaya basladı ama baya kanadı sütyenim felan tüm kan oldu şimdi azcıktutuyo soruyo bana anne ıssıyımmı diye bende tehdit ediyorum bidaha meme yok diye bırakıyo
senin dediğin gibi gecen arkadaslara gittik 1aylık bebeği sevdirmedi ama sonra onlar bize geldiğinde alıstı bide komssumuzun kızı var 15 aylık onuda kıskanıyordu o geldimi bebeyi tutup kapıya kadar götürüyordu git diye ama alıstı artık

kızlar bişey sorucam sizlere Adanın ayak numarası 27 hatta botları artık küçük geliyor bile diyebilirim sizinkiler nasıl bizimki çok mu koca ayaklı acaba :44:
batuhan 25 numara giyiyor ama adanın boyuna kilosuna göre normal bence damla

ay esmacım ya çok acımıştır, birden ilk doğduğunda kanayan yaralarımın acısını hissettim.... geçmiş olsun canım...

ya damalazım ne güzel olurdu değilmi? onlarda arkadaşl olur kudururlardı ohhh :))) çok ilerisi deil inan zaman çok hızlı geçiyor, bi bakcaz büyümüşler kocaman olmuşlar... o gündeleri görmeyi nasip etsin allah inşallah...

okadar az emzirdimki kızlar doyamamıştım bile emzirmeye 1 ay tam emdi 1den sonra mama destekli gitti ve 2,5-3 ayda tamamen bırakmıştı emmeyi 2. si umarım daha çok emer
2.si dedimde kızlar ben allah nasip ederse nisan mayıs gb düşünüyorum çok planlı olmasını istemiyorum ama zamanlaması iyi olacak haziran temmuz ağustos tam hasat dönemi ve çok yoğunuz bide sözleşmeli ekim yaptırdım çiftçilere koşturucam yani çok ağırlaşmamış olurum ozamana kadar
Ada çok istiyor kardeşinin olmasını ona bakacakmış altını değiştirip oyuncaklarını paylaşacakmış öyle diyor tabii dövmezse sürekli kardeş diye evde geziniyor

Damlacım bencede normal boyuna kilosuna göre. maaşallah herşeyi gibi aklıda büyük Adacığımın.
çok sevindim ikinci bebek olayına inşallah gönlünce olur herşey canım.

günaydın herkese güzel anneler nasılsınız
ay kızlar dün batuhan yine banyo diye tutturdu üzerindekileri çıkarmaya çalısıyordu atletini yukarı kaldırdı göğsünde 1 tlden daha büyük bi sıyrık resmen derisi kavlamıs yıkamayacakdım ama sırf ona bakmak için soydum batuyu babasıda bende sok olduk babaannesi evde yok soramadım noldu diye banyoya girdi o ben sabahki cıkarttığı atletine bakayım dedim kanadıysa onda olur dlye atleti aldım ters cevirdlm karsımda bi sakız meğer sakız yapışmış çıkarırkende hlç fark etmemişler ağlamadımı acaba yavrum nasıl acıdı kim bilir banyodan sonra krem felan sürdüm
oooofffff ooofffff allahım sen bebeklerimizi koru nolur onlara bişey olmasın
bu arada batuya sakızı yasakladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…