2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar hepinizi öpüyorum kocaman.....

esmacım senin bebik iyice özlemiş babasını demek ki, aman allah ayırmasın bizleri....

sormayın bende çok uyumak istiyorum, önceden yatağıma yatmadan, rahat etmeden uyuyamazdım, şümdü o kadar yoğun ve yorucu geçiyor ki, bazen inanın oturma odasında meriç oyun oynarken halının üstünde bile sızabiliyorum o kadar da konforlu geliyor ki:))))))

napalım sağlıklı olalımda koşturalım yorulalım öle deil mi? ne güzel şeyler duygular yaşıyoruz....

doğumgünü için benimde güzel planlarım var bakalım kısmetse uygulayabilirim

Maşallah batuhan'a . Ben her yolunu denedim sütün , pipetli , bardakta , biberonda aklınıza gelecek her marka ve her çesi süt içmiyor. Hatta belli aralıklarla öğlenene kadar aç bıraktım açlıktan çıldırı gibi oldu ama gene de içmedi sütü. Bu konuda çok muzdaribim , her sabah kahvaltı yapmadığı ve süt içmediği için pirinç unu muhallebisi yapmaktan sıkıldım Efe'de yemekten . BEn bugün nöbetçiyim eşim sabah mamasını yedirirken kusmuş .artık istemiyor bulamaç yemek , ama kahvaltıda yapmıyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım .

Herkes aç bırak yer diyor aç da bıraktım yine aynı yani kandırarak yediriyorum tv karşısında bilinçsiz yiyor. biliyorum yanlış ama napayım.
Hafta sonu Midyata gittik , tam 7 saat dışardaydık , ne yedirdiysem yemedi . Tek ısrar etmediği şey yoğurt. ama o da her öğünde yenmezki !

Neyse çok yazmışım , bu konu açılınca çenem düşüyor :)))

muhterem canım benim bu sıpalara aklım ermiyor bende senin dediğin gibi muhallebi yapmakdan bıkmışdım artık çokda gücüme gitmeye başlamışdı birde reklamlarla yedirebiliyordum sadece daha büyük işkence oluyordu inşallah böyle devam eder umarım efede sütünü içmeye başlar ve düzenli yemek yer çok zor yoksa allah yardımcın olsun canım

slm güzel anneler
Batuhanın sütü isteyerek içmesine çok sevindim esmacım... umarım Veli Efede içer... Biz dün gece 4 ten sonra uyumadık gibi bişey gece 12 de yattı 4 te uyandı deli gibi ağladı gözüm açılmıyo evin içinde gezdik sonra zorla yatırdım 6 da bidaha bu sefer yatmadıda tv baktı sabahın köründe 7 den sonra uyuduk kaldık şükür ki:):) Buğrahan 24 saat çorapsız gezdiği için ne kadar olsa üşütüyo karın ağrısından uyuyamıyo
doğumgünü çekilişine katılmak isteyen yok mu kızlar:26::26:

cnm ben varım ama ricam olacak bu çekilişe vakit ayırabilecek önem vericek arkadaşlar katılırsa sevinirim daha önce bi kaç çıkan olmuştu ismini yazdırıp hiç bakmayan olmuştu haatta hediiyesini beğenmediğini gereksiz bi iş yaptığımızı söyleyende olmuştu ve daha sıda var da neyse
beni yanlış anlamayın hediye almak ta vermekte çok güzel ve burdan birbirimize hatırakalmasıda çok güzel her zaman eskisi gibi yazmasamda hep takip ettim benim hayatımda hep ayrı bir yeri var neler paylaştık bütün ilkeri beraber yaşadık sancılarım başladığı zaman ilk sizlerle paylaşmıştım dakika dakika kimseyle konuşamadıkları yazmıştım
çok uzattım galiba bütün bebişlerimize sağlıklı mutlu yılar diliorum

günaydın kızlar nasılsınız
dün batuhan nasıl azdı anlatamam akşam 5 dakka oturmadı sıpam ilk önce gayu bebegiyle dans etti ama nasıl döne döne bası dönüyo biyerlere çarpıyo tak düşüyo ama tekrar devam babası vadi izliyordu birseyde diyemedi neyse ben gayuyu sakladım çünkü benlmde basım çatladı neredeyse 1saat dinledik o müziği sonra oynarken ben bebegim dedim bu sefer bebeğim diye dönmeye basladı allahım papağan gibi azcık seviştik azcık döğüştük ve sonunda yattık
kızlar 2gundur inanılmaz bas ağrım var galiba migren çünkü nette baktım beni anlatıyo haftaya bi doktora gideceğim :44:

huriyeciğim batuhanda hiç çorap giymiyo biz giydiriyoruz o çıkarıyo ama birseyi yok sükür
cekilise gelince katılım çoook olursa zevkli olur bakalım ben şubatın 20sinde ankarada olacağım o yüzden göndermem gecikirse diye endisem var

kızlar biz çok hastayızz buğrahan gece kustu yavrum gecenin bi vakti heryeri temizle düzelt yeni çarşaf yastık koy derken buğrahana bakcam derken bende üşütmüşüm çok bitkinim başım kalkmıyo midem felaket(((( bu arada biz pazar gün denizliye gidiyoruz annemler kayınvalideler derken gezeriz artık:)))) tatile erken başlayacağız inşallah o güne kadar iyileşiriz yoksa bu halde 5 saat yol gidemeyiz

Burcum haklısın hediye beğenmemezlik yada bu işi önemsememezlik yada hediyeyi göndermemezlik hiç hoş değil...
Esmacım imkanların elverirse katılabilirsin inşallah ankaraya git gel kendi telaşın olacak zor olur dersen bu defada böyle olur gönüller bir olsun canım benim....

selam kızlar nasılsınız? biz iyiyiz meriçte çok şükür iyi... iş yerindeyim öğle tatili bitmek üzere, bugün cuma olduğu için çok sevinçliyim tabi, ik gün oğluşumla birlikte olacağım Allah izin verirse:))))

buğrahancım geçmiş olsun canım, inşallah düzelirsin anneni çok üzme(( canım sanada geçmiş olsun inşallah sende bi an önce iyleşirsin, çocuklar hasta olunca bizlerde perişan oluyoruz, meriç hastaykende benim iki gözümde kıpkırmızı oldu uykusuzluktan yorgunluktan, beyaz kısmı domates gibiydi gören korkuyordu, dr. naptın kendine bu kadar dedi? çocuk yaptım dr. bey dedim :)))) damla verdi, geçti şimdi çok şükür....

esmacım batuhanın süt içmesine çok sevindim....afiyet bal olsun paşaya... bende katılmak isterim çekilişe bana uyar, geçne sefer nermincimle çıkmıştık çok güzel hediyeler göndermişti bana saolsun :))))

dvd nin kumandası bozuldu, meriç tutturdu cars filmini aç diye, ingilizce olarak seyretmek zorunda kalsakta çok eğlendik kuzumla, şimşek mcqueen ve mater hastası oldu, bi sürü arabasından aldık filmin :))) memetof diyor mcqueen e, materada mader :))))

tünaydın kızlar
2 gündür hastayım
2 dakika buraya oturup okuyup çıkıyordum yazmaya bile halim yoktu
şimdi sabahtan aldığım ilaçların etkisiyle biraz ayaklandım
Çocukla hasta olmak ne kadar zormuş ya
Yanına yaklaşamıyorum hastalık geçecek diye ama onun ihtiyaçlarınıda karşılamak durumundayım halim olmaya olmaya
Akşam olsada kızımla eşim biran önce gelsin diye dua ediyorum ancak o zaman kendi halimde rahatça yatabiliyrm çünkü

canım geçmiş olsun ya(( of hem çocuklar hem de bizler sırayla hasta oluyoruz, bitsin artık bu hastalık dönemi, herkes hasta((
iş yerinde de öle ya çocukları hasta ya kendileri(( keçi gribiymiş bu o yüzden iyileşemiyormuş insan uzun bi süre( mericin hala burun akıntısı ve hapşurması devam ediyor, minik keçim benim inşallah hemen iyi olur benim kuzuda....

git canım mutlaka o baş ağrıları mahvediyor insanı benimde bir tutsun ilaç falan kar etmiyor

çok geçmiş olsun canım sizde umarım biran önce iyileşirsiniz

çok teşekkür ederim meralcim
evet bu seneki grip gerçekten çok uzun sürüyor
merice de çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum

guriyeciğim bugrahana ve sana geçmiş olsun
fundacığım sanada geçmiş olsun hasta olmak bi yana bide onlara bulasacak korkusu mahvediyo
meralciğim canım teşekkür
ederim canım haftaya gideceğim inş hastaneye

Meralcim Fundacım Esmacım hepinize teşekkürler inşallah hemen iyileşiriz oturacak bile halim yok ama burayada girmeden edemedim iki dakikada olsa girip çıkıyorum Doktora gittik rota virüsü dedi 1 ay öncede olmuştu mikrobun etkisi 3 ay sürer dikkat edin demişti doktor ve olduda bool bol sıvı verin kötüleşirse getirin serum takılsın dedi inşallah ilerlemez
Esmacım Fundacım sizede geçmiş olsun... migren çok zor oluyor bütün vücudun ağrıyor sanki insan başını kaldıramayınca inşallah biran önce iyileşirsin Esmacım

tum hasta anne ve bebeklere gecmis olsun allah hepinize acil sifalar versin hemen iyilesin insallah

günaydın güzel anneler nasılsınız hasta bebeklerimiz umarım daha iyilerdir
funda canım sen nasıl oldun umarım sende daha daha ıyisindir
kızlar ben bu bebenin banyo askını nasıl bitireceğim dün gece 11.30da banyodaydı batuhan üstünü çıkartırıyo cıkarmazsak kendi cıkarmaya calısıyo banyoya gidiyo küvete balıklama atlamaya çalısıyo allah yardımcımız olsun çok fena bunlar çooookkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…