günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım
batuhanda kremlere parfümlere çok meraklı parfümleri alıp gelip herkese sıkmaya çalışıyo roll-onları açıp her yerine sürüyor birde kremleri özellikle bitanesini saçına boca etmiş jöle gibi şekil vermiş saçına gülsemmi ağlasammı saç harika olmuş parmaklarıyla bir şekil verişi var inanamazsınız ama yağğğ tamamen kremden dün bende batuya süt aldım meyvelilerdende aldımilk kutuyu içti anne süüt bitti dedi 2. kutuyu az bıraktı içinde ama onuda yatmadan içti ayrıca 1 bardakda normal süt içti aslında ilki yarımdı bitti anne süt ver dedi allahım nasıl mutlu oldum anlatamam batuhan benden süt istedi:)))))
slm güzel anneler
Batuhanın sütü isteyerek içmesine çok sevindim esmacım... umarım Veli Efede içer... Biz dün gece 4 ten sonra uyumadık gibi bişey gece 12 de yattı 4 te uyandı deli gibi ağladı gözüm açılmıyo evin içinde gezdik sonra zorla yatırdım 6 da bidaha bu sefer yatmadıda tv baktı sabahın köründe7 den sonra uyuduk kaldık şükür ki:):) Buğrahan 24 saat çorapsız gezdiği için ne kadar olsa üşütüyo karaın ağrısından uyuyamıyo
doğumgünü çekilişine katılmak isteyen yok mu kızlar:26::26:
slm güzel anneler
Batuhanın sütü isteyerek içmesine çok sevindim esmacım... umarım Veli Efede içer... Biz dün gece 4 ten sonra uyumadık gibi bişey gece 12 de yattı 4 te uyandı deli gibi ağladı gözüm açılmıyo evin içinde gezdik sonra zorla yatırdım 6 da bidaha bu sefer yatmadıda tv baktı sabahın köründe7 den sonra uyuduk kaldık şükür ki:):) Buğrahan 24 saat çorapsız gezdiği için ne kadar olsa üşütüyo karın ağrısından uyuyamıyo
doğumgünü çekilişine katılmak isteyen yok mu kızlar:26::26:
git canım mutlaka o baş ağrıları mahvediyor insanıgünaydın kızlar nasılsınız
dün batuhan nasıl azdı anlatamam akşam 5 dakka oturmadı sıpam ilk önce gayu bebegiyle dans etti ama nasıl döne döne bası dönüyo biyerlere çarpıyo tak düşüyo ama tekrar devam babası vadi izliyordu birseyde diyemedi neyse ben gayuyu sakladım çünkü benlmde basım çatladı neredeyse 1saat dinledik o müziği sonra oynarken ben bebegim dedim bu sefer bebeğim diye dönmeye basladı allahım papağan gibi azcık seviştik azcık döğüştük ve sonunda yattık
kızlar 2gundur inanılmaz bas ağrım var galiba migren çünkü nette baktım beni anlatıyo haftaya bi doktora gideceğim :44:
kızlar biz çok hastayızz buğrahan gece kustu yavrum gecenin bi vakti heryeri temizle düzelt yeni çarşaf yastık koy derken buğrahana bakcam derken bende üşütmüşüm çok bitkinim başım kalkmıyo midem felaket(((( bu arada biz pazar gün denizliye gidiyoruz annemler kayınvalideler derken gezeriz artık:)))) tatile erken başlayacağız inşallah o güne kadar iyileşiriz yoksa bu halde 5 saat yol gidemeyiz
çok teşekkür ederim meralcimcanım geçmiş olsun ya(( of hem çocuklar hem de bizler sırayla hasta oluyoruz, bitsin artık bu hastalık dönemi, herkes hasta ((
iş yerinde de öle ya çocukları hasta ya kendileri(( keçi gribiymiş bu o yüzden iyileşemiyormuş insan uzun bi süre ( mericin hala burun akıntısı ve hapşurması devam ediyor, minik keçim benim inşallah hemen iyi olur benim kuzuda....
Meralcim Fundacım Esmacım hepinize teşekkürler inşallah hemen iyileşiriz oturacak bile halim yok ama burayada girmeden edemedim iki dakikada olsa girip çıkıyorumDoktora gittik rota virüsü dedi 1 ay öncede olmuştu mikrobun etkisi 3 ay sürer dikkat edin demişti doktor ve olduda bool bol sıvı verin kötüleşirse getirin serum takılsın dedi inşallah ilerlemez
Esmacım Fundacım sizede geçmiş olsun... migren çok zor oluyor bütün vücudun ağrıyor sanki insan başını kaldıramayınca inşallah biran önce iyileşirsin Esmacım