2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

fundacığım batuda öyle müziğini çook seviyo ama filmine pek ilgi duymuyo ayrıca batuda çok oynak müzik duysun yeter eller hemen kalkıyor
kresede yaz gelmesini bekliyorum acıkcası hastalıklar felan bi dinsin
bu arada seni arayacağım birsey konısmak istiyorum

selam anneler nasılsınız bakalım biz ıyıyız kızımla. Batuhanın yatagında yatmasına sevındım darısı basımıza kızım aramızda yatıyo. Su cicegi oldugu donemden alıstı. Atesleniyo ve kasıniyo diye aldık aramıza. Bızımde hosumuza gidiyo ailece yatmak. Odası ayrı degıl besıgı bizim odada zaten. Odasında oyuncakları dolabı herseyı var ama yatak bizim odada. Kızım cok terliyo uzerini kesinlıkle ortturmuyo. Kalın giydiremiyorum terliyo ince usuyo. Odası bize uzak biz bi ucta odası bi ucta. Daha konusmadıgı ve emdıgı icin bizimle yatiyo. Kizım tam caillou hastası tvde olmayınca cd den acıyoruz bazende gecistiriyorum. Yenı metodum herkese kızımın yanında 'ben ecrin eylulden cok memnunum olursa bıdaha kızım gibi olsun bana cok yardım ediyo' diyorum ne inat kalıyo ne yaramazlık. Dinlemeye de basladı sozumu. Mesela balkonda camasır asarken cıkma annecım soguk dıyor tm kapıdamw kafasını uzatıp bakıyo adımını atmıyo. Benim kızım uzerıne gidersem ınatlasıyo. Sadece cok hareketlı tumgun yemek masasının ustunde oturuyo ve hep uc noktalarda takılıyo. Mesela ışıgı diliyle acıp kapatan buzdolabının icinde oturan bi cocuk:)

selam anneler nasılsınız bakalım biz ıyıyız kızımla. Batuhanın yatagında yatmasına sevındım darısı basımıza kızım aramızda yatıyo. Su cicegi oldugu donemden alıstı. Atesleniyo ve kasıniyo diye aldık aramıza. Bızımde hosumuza gidiyo ailece yatmak. Odası ayrı degıl besıgı bizim odada zaten. Odasında oyuncakları dolabı herseyı var ama yatak bizim odada. Kızım cok terliyo uzerini kesinlıkle ortturmuyo. Kalın giydiremiyorum terliyo ince usuyo. Odası bize uzak biz bi ucta odası bi ucta. Daha konusmadıgı ve emdıgı icin bizimle yatiyo. Kizım tam caillou hastası tvde olmayınca cd den acıyoruz bazende gecistiriyorum. Yenı metodum herkese kızımın yanında 'ben ecrin eylulden cok memnunum olursa bıdaha kızım gibi olsun bana cok yardım ediyo' diyorum ne inat kalıyo ne yaramazlık. Dinlemeye de basladı sozumu. Mesela balkonda camasır asarken cıkma annecım soguk dıyor tm kapıdamw kafasını uzatıp bakıyo adımını atmıyo. Benim kızım uzerıne gidersem ınatlasıyo. Sadece cok hareketlı tumgun yemek masasının ustunde oturuyo ve hep uc noktalarda takılıyo. Mesela ışıgı diliyle acıp kapatan buzdolabının icinde oturan bi cocuk:)
Fatmacım vallahi face de resimlerini gördükten sonra ecrin eylülün yaramazlıklarına inanasım gelmiyor :KK9:
Çok uslu bir kız gibi duruyor :)
şu ışığı açıp kapatma işne bayıldım dahice bir buluş :KK60:

hickimse ınanmıyo ama şahit olunca bana acıyolar:111: son msjı yazdgımdan beri cam sıse kırdı kendıne sıyah gozkalemımden ruj yapms sımdıde tuvalet kagıdı rulosunu acmıs burnunu siliyo:84:

hickimse ınanmıyo ama şahit olunca bana acıyolar:111: son msjı yazdgımdan beri cam sıse kırdı kendıne sıyah gozkalemımden ruj yapms sımdıde tuvalet kagıdı rulosunu acmıs burnunu siliyo:84:
Olayı biraz yumuşatalım
Bak şimdi iyi yönünden bakıyoruz
cam şişeyi yanlışlıkla düşürmüş ve kırmış ama bak kendine birşey olmamış değil mi ? :KK60:bunada şükür:KK36:
ruj yapmış siyah kalemle ama olsun seni taklit etmesi büyüdüğünün işaretidir ya rujlarını berbat etmiş olsaydı şuan :KK64:
ve sonuncu tuvalet kağıdını açmış burnunu siliyor bak ne güzel annesi sana yük olmak istememiş kendi işini kendisi hallediyor daha ne istiyorsun:KK55:
Pollyanamıyım neyim :KK52:

zaten kızmıyorum sasırmıyorum yuz ifadem bile degismiyo alıstım artık. Zaten diyorum bıtane daha olursa bundan olsun eger uslu az hareketli olursa bosluklara duserım ben:KK52::KK52::KK62:

fatmacığım senin cadının bendede canavar versiyonu var akla hayale gelmeyecek şeyler yapıyorlar ama kendine zarar vermediği müddetce sorun yok

zaten kızmıyorum sasırmıyorum yuz ifadem bile degismiyo alıstım artık. Zaten diyorum bıtane daha olursa bundan olsun eger uslu az hareketli olursa bosluklara duserım ben:KK52::KK52::KK62:

ay yok öyle deme fatma bak daha cadısı olur bırak 2.de uslu olsun :KK74:

selam kızlar. oğlumu uyuttum daldım buraya. çok güzel maceralar dinliyorum. bizdede var zaman zaman hatta az önce tokaını yedim tosbağamın elide ağır ha :)) ama anneye tokat olmaz acıdı öp dedim öptü. iki kere tokatımı yedi onu hafızaya almış bana geri döndü :KK43:( böylelikle bir işe yaramadığını gördüm zaten :))
genelde konuşmamdan anlıyoama bu sıralar herşeye itiraz edesi var. ne desem ıııh istemiyom annee, yatmayım anneee, süt içmiyim anneee... ne desem itiraz.. ama verdimmi içiyo.yani aslında istemediğinden değil sanırım olumsuz cevapları öğreniyo.
şunu farkettimki tokat,inat,bağırma... daha da inatlaşmasına sebep oluyo. tersine şaşırttımmı o da unutuyo. o inatlaştımı ben tamam diyorum ve ilgilenmiyorum ya da başka yöne yönlendiriyorum...

Fundacım geçmiş olsun canım. biraz daha iyisindir umarım.
Liyacım şarkıcımı olacak. Anılla düet yapabilirler. müziğe çok yatkınlığı var babası org aldı sırf bunun için. kendisi açıyo,hazır melodileri çalıyo-kendisi tuşlara basıyo,ritmini hızlandırıyo-dans ediyo sanırsın ki klip çekiyo :)) yakında beste yapabilir yavuklusuna :))

ben sürekli konuşuyorum yaptığım herşeyi dillendiriyorum Anıla. bazen dinlemedi yada görmedi dediğim şeyler bile bana geri dönüyo.
dün ben otururken kucağıma geldi öptü "seni çok seviyom anne" dedi bana (benim eridiğim andır). ben ona söylüyodum seni çok seviyorum oğlum diye durduk yerde bana çevirmesi beni şaşırttı.
ayyy bu kuzular büyüdü yaaaa:KK52::KK62:

buketciğim hosgeldin canım
aynı durum bizdede var ne desem olumsuzlastırıyo batuda iç desem içmem ye desem yeme in desem inmem dün yapma dedim onu bile daha olumsuz hala sokma için şaklaban oldu bu dönemler normal galiba
batuhan bana hayatım diyo bazen bitanem bazen asgım çooook tatlı bu sıpalar çoook:KK69:

selam kızlar. oğlumu uyuttum daldım buraya. çok güzel maceralar dinliyorum. bizdede var zaman zaman hatta az önce tokaını yedim tosbağamın elide ağır ha :)) ama anneye tokat olmaz acıdı öp dedim öptü. iki kere tokatımı yedi onu hafızaya almış bana geri döndü :KK43:( böylelikle bir işe yaramadığını gördüm zaten :))
genelde konuşmamdan anlıyoama bu sıralar herşeye itiraz edesi var. ne desem ıııh istemiyom annee, yatmayım anneee, süt içmiyim anneee... ne desem itiraz.. ama verdimmi içiyo.yani aslında istemediğinden değil sanırım olumsuz cevapları öğreniyo.
şunu farkettimki tokat,inat,bağırma... daha da inatlaşmasına sebep oluyo. tersine şaşırttımmı o da unutuyo. o inatlaştımı ben tamam diyorum ve ilgilenmiyorum ya da başka yöne yönlendiriyorum...
Hoşgeldin Buketcim daha sık gel bak özletiyorsun kendini :KK69:
İnat konusu hepimizde var ne yazıkki bende senin gibi hep dikkatini başka yöne çekmekte yada hiç ilgilenmemekte buldum çareyi geçecek inş. bu inatlaşmalarıda

Fundacım geçmiş olsun canım. biraz daha iyisindir umarım.
Liyacım şarkıcımı olacak. Anılla düet yapabilirler. müziğe çok yatkınlığı var babası org aldı sırf bunun için. kendisi açıyo,hazır melodileri çalıyo-kendisi tuşlara basıyo,ritmini hızlandırıyo-dans ediyo sanırsın ki klip çekiyo :)) yakında beste yapabilir yavuklusuna :))
Saol canım benim daha iyiyim artık :KK71:
Oh bunlar tencere kapak misali olmuş :KK64:
Bekliyoruz bestemizi seslendirmek için :KK60:
ben sürekli konuşuyorum yaptığım herşeyi dillendiriyorum Anıla. bazen dinlemedi yada görmedi dediğim şeyler bile bana geri dönüyo.
dün ben otururken kucağıma geldi öptü "seni çok seviyom anne" dedi bana (benim eridiğim andır). ben ona söylüyodum seni çok seviyorum oğlum diye durduk yerde bana çevirmesi beni şaşırttı.
ayyy bu kuzular büyüdü yaaaa:KK52::KK62:
yerim ben onun seni çok seviyorum anne diyen ağzını
Buketçim tut Anılı benim yerime şöyle sıkı sıkı bir öp lütfen

Liya da bana annesi babasına babası ablasına ablası diyor :KK37:
Biz hep babası al annesi getir ablası götür deyince yavrum bizi öyle bildi :KK60:
Dünde mutfaktan çıkıyor dönmüş bana anne bana nereye gidiyosun de diyor :KK60:
yalandan hapşuruyor bana çok yaşa de diyor

Son düzenleme:
he he he öperim canım ama şimdi güzellik uykusunda sıpacım.. gece beni uyutmadı yanıma yatırdım öyle uyudu ama böbreklerime tepe tepe,ya da bazen tepeme çıkmış buluyorum,bazen ayağı ağzımda uyanıyorum çok deli yatıyo (küçükken bende öyleydim bana çekmiş kerata)
hiç sağlıklı uyuyamıyorum. geceleri nooluyo anlamadım bi huzurlu uyumuyo yanımızda yatmak istiyo yatınca da seyire değer bir yatışımız var işte :KK37:

Liya da bana annesi babasına babası ablasına ablası diyor :KK37:
Biz hep babası al annesi getir ablası götür deyince yavrum bizi öyle bildi :KK60:
Dünde mutfaktan çıkıyor dönmüş bana anne bana nereye gidiyosun de diyor :KK60:
yalandan hapşuruyor bana çok yaşa de diyor

evet tam bir tencere kapak bu kadar olur... biz şu aralar vazgeçiriyoruz annesiiii dedesiiii babasııııı öyle kalacak sandım bende :KK60:
ben kocişime aşgoş diyorum. Anıl kopyacısıda babaya sesleniyo "ahgoooooş" :KK52:
bi öksüren duymasın koşa koşa gelir sırtını tıpışlar "helal" diye,hapşurunca "çok yaşaa" kendi hapşurunca "sende gör"...........iki gündürde yalandan hapşurup çok yaşa bekliyo :)))

şu an sağnak yağmaya başladı,gök gürlüyo,üşüdüm biraz klimayı çalıştırdım bizim tilki uykulu klimanın sesine fırladı "anne elek geeeldiii" diyo... ne biçim uyku bu yaaa.

ayyyyy ben bu bebeleri yiyeceğim bi elime gecseler batuhanı çok öpüp sıkınca anne bıyyaak diyo ama kendi gelip sıkıca sarılıp çimdik atarak fıstık yapınca sorun yok bide nerden nasıl öğrendl bilmiyorum ama boğazıma yapısıp anladınmı diyo bana gecen gün nasıl hırsla yaptıysa tüm boğazımı çizmiş sıpam:26:

X