Herkese merhaba.Çok oldu giremeyeli.Umarım herkesin keyfi yerindedir.Benim oğlum 21 aylık oldu..Artık park yataktan çıkıyor,her defasında düşüp boynuna bişey olacak diye çok korkuyorum.siz böyle bir durumda ne yaptınız.Karyola kullanıyormusunuz?
Bide özel bir soru.gebeliğinizde çin takvimine baktınız mı.Kaç kişinin bebeğinin cinsiyeti tuttu çok merak ediyorum.aslında inanmam ama benimki tutmuştu ve şimdi tekrar bir bebek düşünüyorum ama kızım olsun çok istiyorum.çin takvimine göre haziran,ağusto eylül kızım oluyo.tutarmı dersiniz?
kızlar meraba... hastaneden geldik azöncebuğrahan gece hiç durmadı normaldede durmadığı için pek aldırış etmedik açıkcası 3 ten sonra uyumadı hiç... sabah baktık keyifsiz bide balgam kustu hastaneye götürdük boğazları geçmemiş doktor 3 tane iğne verdi hastaneye yatırcaktı yataklar doluymuş yarın sabah erkenden gelin dedi biz istemedik iğne bitince cuma gün gelsek baksanız dedik ok o zaman geçmezse yatırırım dedi şu ara biçok çocukta varmış boğaz enfeksiyonu larenjit... soğuk buhar falan verildi iğnenin biri hemen yapıldı çok ağladı kuzum çok dünden beri hiçbişeyde yemedi aç aç uyudu kuzum
selam herkese uzun zamandır yazamadım çok zor günler geçirdim halen de devam ediyor. tam 1 hafta önce dedem vefat etti. yazarken bile garip geliyor. ona üzülürken kızım bogaz enfeksiyonu+ su çiçegi+ köpek dişi yüzüznden ateşlendi ve acillik olduk. ateşi düşmedi bi türlü. dogdugundan beri ilk kez ateşlendi. oldum olası korkmusumdur ateşten. 6 yaşındaydım ve kardeşim gözümün önünde havale geçirdi. bende o zamandan beri ateş travmadır. eşim yogun annemlerin cenazesi var kayınvalidenin üstüne para verseler istemeyecegim için her zor dönemi oldugu gibi bu dönemide yanlız atlatmaya calışıyorum. ama yarı çmrüm gitti inanın. allahtan su çiçegi aşımız vardı birde olmasa hakikatten ben huni takıp gezerdim. allahım ne kadar zor ya 21 aylık bi çocugun kaşınmasını nasıl engellersin1 haftadır ne uyku ne yemek. tüm gün tuvalete girmeyip bişey yemediğim oluyo. eşim hala gelmedi mesela logusalık yanlız hastalık yanlız ev taşıma yanlız bazen hakkatten çok dokunuyo
geçmişe çok bakamadım hasta bebeklere ve annelere geçmiş olsun. sanırım kazalar atlatanlar var rabbim hepimizi kazadan beladan korusun gecmiş olsun arkadaşlar. bu arada damlacım sanada geçmiş olsun uzun süredir giremediğim için yarım yamalak baktım yeni haberim oldu
merhaba kızlar ayın 13üne kadar diğer ofisimizde eğitim var orada olacağım daha sonra inşallah yıllık iznimi kullanacağım anlayacağınız 2010 sonuna kadar belkide yeni yıl kadar yokum arada uğramaya çalışırım hepinizi öpüyorum görüşmek üzere
kızlar meraba... hastaneden geldik azöncebuğrahan gece hiç durmadı normaldede durmadığı için pek aldırış etmedik açıkcası 3 ten sonra uyumadı hiç... sabah baktık keyifsiz bide balgam kustu hastaneye götürdük boğazları geçmemiş doktor 3 tane iğne verdi hastaneye yatırcaktı yataklar doluymuş yarın sabah erkenden gelin dedi biz istemedik iğne bitince cuma gün gelsek baksanız dedik ok o zaman geçmezse yatırırım dedi şu ara biçok çocukta varmış boğaz enfeksiyonu larenjit... soğuk buhar falan verildi iğnenin biri hemen yapıldı çok ağladı kuzum çok dünden beri hiçbişeyde yemedi aç aç uyudu kuzum