2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba anneler ve bebislerr biz bugün okullu olduk sınıfları doldurdukk..Oyun grubuna başladık 2008 doğumlu geneli arkadaslarımızın Ekim basına kadar böyle devam edinen sonra 2008 son 6 ayda doğanlar ve 2009 lu arakaslardan bı grubumuz olucak. Kızım çok mutlu oldu resmen kudurdu umarım biraz enerjimizi atar rahatlariz

ay canım ya bu hiper anne lafına çok güldüm gerçekten öle ama iyi geldi bana saoldelikafadulden
riciderim canım ne demek.

günaydın arkadaşlar
buketcim canımcım naptınız sünnet işini bi gelişme var mı? geceleri daha çok uyumasına çok sevindim uyanınca çok zor oluyor biz uzun zamandır uyanmıyoruz sadece arada ben ona süt içiriyorum dönüp kıçını geri uyuyor zaten 6.30 da evden çıkıyorum sabah eğer gecede uyansaydı ben ne yapardım bilmiyorum akannehir
damlacım daha haaala götüremedik doktora. bi sıkıntı yapmıyor şimdilik ama en müsait zamanda götürücez. haber ederim canım. siz naptınız başladınızmı kreşe.

Merhaba anneler ve bebislerr biz bugün okullu olduk sınıfları doldurdukk..Oyun grubuna başladık 2008 doğumlu geneli arkadaslarımızın Ekim basına kadar böyle devam edinen sonra 2008 son 6 ayda doğanlar ve 2009 lu arakaslardan bı grubumuz olucak. Kızım çok mutlu oldu resmen kudurdu umarım biraz enerjimizi atar rahatlariz
hadi gözünüzaydın canım. inşallah senin yükün biraz hafifler.

buketcim biz ay başında başlıcaz işallah şimdi yeni başlayanlar oluyormuş onların adaptasyonu önemli dedi müdür eğer ağlarlarsa Ada etkilenir dedi ki hak verdim ona o yüzden ay başını bekliyoruz bi aksilik çıkmazsa o zaman başlıyacağız

fatmacım çok sevindim valla umarım hep mutlu olur vede atar enerjisini dediğin gb sende biraz nefes alırsın

teşekkürler arkadaşlar çok mutlu olduk kızımla ikimiz. kızımda pek bi gülücükler sacıyo etrafına. bişey sorcam arkadaşlar toplamda tüm dişler çıkınca kaç diş olucak agızlarında çocukların. 4 altta kesici dişlerimiz 3 üstte kesici dişlerimiz ki 4, patladı 2 tanede üstte azı patladı. toplamda kaç azı çıkıcak en sonda 4 tane köpek dişi çıkıcak herhalde demi. kızımın agzına baktım fazla baktırmıo ama kafam karıştı yaakafamçokkarıştı

fatmacığım toplamı bilmiyorum ama bizim şuan 4 altta 4 üstte 8 kesici 4 azı ve2 tanede köpek dişimiz var

günaydınlar tatlı kuzularımın güzel anneleri nasılsınız bakalım bugün

fatmacım valla bizim 4 azımız 4 köpek dişimiz ve 8 de normal dişimiz var ama şunu biliyorum ki herkezin ağzında 32 diş olmaz insandan insana fark edermiş dahada çıkar herhalde çünkü kuzenimin oğlu Adadan 23 gün küçük ve ağzında aynen Ada kadar dişi olmasına ragmen paşam halen daha diş çıkarıyor :nazar:

Günaydın damlacığım iyilik diyelim iyilik olsun ama uykum var benim işe bgelirken ne kadarda uyumuş olsam doymuyoru ben uykuya yaaa

günaydın millet. esmacım bende doyamıyorum bu sıra uykuya. havalardanmı neden bilmem.
damlacım 1 hafta sonra okullu oluyorsunuz demek.. hadi bakalım hayırlısı.

ahhh ah o uyku yok mu benide bitiriyor yolda işe gelirken ve eve dönerken uyuyorum arabada 1 saat git 1 saat gel az değil
valla kankam işallah başlayacağız allah nasip ederse umarım herşey yolunda gider

bendeki azcıkda psikolojik galiba 1 hafta evde durdum çok iydim yine erken kalktım ama yanımda canavarım vardı ondan olsa gerek hiç böyle sarhoş gibi olmadım

herkese günaydın güzel anneler ve melekleri nasılsınız bugün ilk defa batuhan ben evden çıkarken ağlamadı sarıldı bana kocaman öptüm çıktım aşağı indim arkamdam o güzel sesiyle anne diye bağırdı el salladı hala şokdayım heheh

herkese iyi akşmlar. hanımlar yakın bir arkadaşım 8 aylık hamile. dün kendi doktoru izinliymiş o da başka bir doktora gitti, ve gittiği doktor bebeğinin bir böbreğinin olmadığını söylemiş. arkadaşımın morali çok bozuk ağlayıp duruyor. bu durumla karşılşan ya da bu durumu çevresinde yaşayan birisi varsa bilgi verebilir misiniz..

herkese iyi akşmlar. hanımlar yakın bir arkadaşım 8 aylık hamile. dün kendi doktoru izinliymiş o da başka bir doktora gitti, ve gittiği doktor bebeğinin bir böbreğinin olmadığını söylemiş. arkadaşımın morali çok bozuk ağlayıp duruyor. bu durumla karşılşan ya da bu durumu çevresinde yaşayan birisi varsa bilgi verebilir misiniz..

canım çok geçmiş olsun rabbim yardımcısı olsun arkadaşının ama bence başka doktorada gitsin çünkü bebek 8 aylık olana kadar bir çok test yapılıyor detaylı usgye giriyor o zaman anlaşılırdı bence umarım bir yalnışlık vardır bizi bilgilendir olurmu

günaydın hanımlar nasılsınız benim sıpam hasta oldu galiba herşey çok güzeldi ama gece burnu tıkandı çok huzursuzdu sürekli kalktı ağladı tuhaf bi geceydi uzun zamandır yaşamamıştım böyle bi gece aklım sürekli evde hiç ateşi çıkmadı umarım çıkmazda bi burunla olayı atlatırız

esmacım ilk mesajını okuyunca çok sevinmiştim batuşuma aferim ne güzel demiştim ama sonra öbür mesajını okuyunca üzüldüm sanırım böyle böyle alışacaklar bende siftah bile yapamadım o konuda

aybüke07 umarım doktor haksızdır ve herşeyi yolundadır bikaç doktora daha gitsin bence ilk kez duyuyorum ben ama işallah herşey yolundadır arkadaşında bozmasın moralini bazen bazı doktorlar saçmalıyabiliyor sürekli gitti bi doktor böyle bişeyi gözden kaçıramazdı bence 1 ay farketmese diğer ay farkederdi bence

herkese kocaman günaydın hanımlar cumartesi günü çok kötü geçti çok yoğun ve kötü işden eve gittim ordan arkadaşlarla gezmeye ordan geldim ev sil süpür pasta yap en sonda ütü yaptım ütüyü en ücra köseye koydum soğusunda kaldırayım diye benim sıpa nasıl girdi oraya nasıl gördü ütüyü bilmiyorum yaktı elini hangi eli neresi olduğunuda anlayamadım göstermedi sıpa allahdan çok ufak sonra akşam misafir geldiben mutfakdayken koşarak geldiğini ve düştüğünü duydum tam arkama düştü elinde bardak altı varmış kırıldı yine aynı elini 2-3 yerinden kesti nasıl kanadı anlatamam hemen pansuman yaptım kapattım yarabandıyla eli neredeyse tüm kapalıydı bu seferde huylandı "anne kapattı" diye ağladı ama allahdan unutması 10dak sürmedi çok aktif çok hızlı başına birşey açmadan duramıyor sıpa allahdan yüzüne felan bişey olmadı ve allahdan ufak kesiklerle atlattık nazara inanmıyorum ama gezmede herkese gülücükler saçıyor kimseyi yabancılamıyor allaha emanet bütün kuzular
bu arada 2 gündür toyo toyota toyo toyota diye başımızın etini yedi öncesindede dandini dandini dasyamız vardı hoşuna giden seyleri sürekli söylüyor danam

damlacığım adaya geçmiş olsun kıyamam ben ona ballı limonla burnuna bolbol damla damlatın annesi grip salgını var bizdede babaanne oldu ama allahdan şimdilik hiçbirimize bulaşmadı

esmacım sizede çok geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız neyseki allah yavrularımızı koruyor beterlerini yaşatmasın bizlere
bide ballı limonu burnununa damlatsın demişsin o nasıl bişey ben ilk kez duyuyorum nasıl yapılır ölçüleri nelerdir

X