- 9 Aralık 2009
- 354
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhba arkadaşlar..ben 2010 mart annesiym..size sormak istediğim bişey var..umarım hoş görürsünüz..
ben oğlumda ek besinlere başladım.dr miz yoğurtla başlayalım dedi...ama ne zaman yedirsem çoçuk hzursuzlanıyor...açaba yoğurt gaz yaparmı?bir bilginiz varmı bu konuda?
merhaba arkadaşlar nasılsınız biz sanırım biraz hasta olduk sabaha karşı ateşlendi ama şimdi konuşuyorum bakıcısıyla ne ateş ne başka bişey çok şükür iyiymiş ama tüm gün kendime gelemedim hele o gece kafasını göğsüme yaşlayıpta suratıma masum masum bakışı yok mu mahfetti beni sürekli saçlarını okşadım uzanıp durmadan öptü beni kuzum offf sabah çok zor işe geldim onu öylece bırakıp 4ten beri uyumadım hiç yeterki o iyi olsun
esmacım bunlarınki tamamen biz çalışanlara özgü yapılan bir naz bizim kızda öyle tüm gün gayet güzel yemek yiyip güzel güzel oyun oynuyormuş ama ben bi gidiyorum eve off ki ne of hele hafta sonları bişey yedirmek neredeyse mümkün değil binbir nazlarla yiyiyor
zaman ne çabuk geçiyor değilmi bebeğim olduktan sonra daha hızlı yaşlanmaya başladım diyenler varmı sevgili mart anneleri ben kendimi öyle hissediyorumda.öptüm hepinizi.
merhaba arkaddaşlar ya ben de tatile gitmek istiyorumda korkuyorum ama giderken yanımda ne götürmeliyi. ya da bu bücürlerle yolculuk zormu bana bi fikir versin gidenler lütfen çünkü ben cadım olduğundan beri onla hiç il dışına çıkmdım biz malatyada oturuyoruz sadece geçen yaz düğüne elazığa gittik o da 100km yani 1 saatlik yol başka tecrübemiz yok bize fikir verirseniz seviniriz.