Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
PRENSESLER ADA İLE RÜYA'NIN VE PRENS A. KAAN'IN DOĞUM GÜNLERİNİ KUTLUYORUZopuyorumnanaktan
DAMLA'CIM, İLKNUR'CUM, SİBEL'CİM BEBİŞLERİNİZLE BERABER NİCE GÜZEL YILLAR GEÇİRMENİZİ DİLİYORUMopuyorumnanaktan
Tesekkürler canim...
Bende ada ve arda kaanin dogum gününü kutluyorum...
Uzun ömürler diliyorum
kaan
ada
rüya
iyiki doğdunuz doğum gününüz kutlu olsun
adanın ruyanın a. kaanın dogum gununu kutlar nıce saglıklı mutlu yıllar dılerım.
arkadaşlar bebeğine keçi boynuzu pekmezi veren var mı????????????
Ya deli olacagım ben Efe yine hasta herhalde ayda 2 defa hasta oluyoruz ve sürekli kusma. Ben artık yorulduğumu hissediyorum Dün gece ateşten uyumadı fitille zor düşürdüm . Yaz gelsin istiyorum ben artık !!!
PRENSESLER ADA İLE RÜYA'NIN VE PRENS A. KAAN'IN DOĞUM GÜNLERİNİ KUTLUYORUZopuyorumnanaktan
DAMLA'CIM, İLKNUR'CUM, SİBEL'CİM BEBİŞLERİNİZLE BERABER NİCE GÜZEL YILLAR GEÇİRMENİZİ DİLİYORUMopuyorumnanaktan
Tesekkürler canim...
Bende ada ve arda kaanin dogum gününü kutluyorum...
Uzun ömürler diliyorum
ada ve arda kaanımızın doğum günleri kutlu olsuun ne çabuk geçti gerçekten 1 sene :))
hasta bebişlere de geçmiş olsun
kaan
ada
rüya
iyiki doğdunuz doğum gününüz kutlu olsun
adanın ruyanın a. kaanın dogum gununu kutlar nıce saglıklı mutlu yıllar dılerım.
geçmiş olsun huriyecim
Ada da şu günlerde çok huysuz hele bugün bide aşı oldu bakalım gece nasıl olacak bi kaç gündür geceleri hep ağlıyor anlamadım neyi var ateş yok ishal kusma yok burun akıntısı öksürük yok ama huysuzluk hatsafada hele geçen gün kuzum hıçkırıklar içinde uyuya kaldı babasıyla ben helak olduk yorgunluktan diş desem dişide patladı 6 dişimiz var ve kabaran eden yok bakalım bi fikri olan var mı neden olabileceği konusunda?