2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ıyı kı dogdun can dosdum..
ıyıkı varsın , ıyıkı senı tanımısımm...
Sen benım artık dosdumdan Öte kardesım gıbısın senı o kadar cok sevıyorum kı bunu kelımelerle ıfade edemem asla...
ıyı kı annecıgın senı dogurmuss ıyıkı
o kadar sanslı bı annekı sneın gıbı gÜzel ve ıyı yÜreklı evladı oldugu ıcın

nıce senlere bıtanem senı cok amaa cokk sevıyorumm dılegımm bıtanemm

:gitme::gitme: Oooof diyorum mahvettin beni sabah sabah ya:gitme: saol canım bnim çok mutlu oldum msj okuyunca dostumm opuyorumnanaktan hep yanımdaydım yi ,kötü ve yine yanımdasın. Seni tanıdığım için çok şanlıyımm İstanbula gelmeni iple çekiyorumm güzel dileklerin içinde çok tşk ederim seviyorum seni be.. varmı ötesiii.... :1hug::1hug:

115286674312.jpg

canım benım gülen yüzün hiç solmasın güzel kalpli arkadasım nice mutluyıllara

115286674312.jpg

canım benım gülen yüzün hiç solmasın güzel kalpli arkadasım nice mutluyıllara
:kedi:opuyorumnanaktan çok saol deryacım tşk ederimm öpüyorum yiğidi veseniiiiopuyorumnanaktan
günaydın...
kızımın geceden beri urnu akıyor ve hafif öksürük var sizce ne yapabilirimmmm

BENCE HEMEN DR GETİR GRİP BAŞLANGICI BİZDE YENİ ATLATTIK ÇOK ZOR OLUYOR AMAN DİKKAT ET VE İHMAL ETME

oy ne güzel akşam muhabeet varmış kaçırdım :((((
Diloşummm doğumgünün kutlu olsun canım mutlu ve sağlıklı ol kocaman öpüyoruz seni Adacıımlaaa:))opuyorumnanaktan

dilek doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle alyanla sağlıcakla nice yıllara.kıskandım valla ne çok sevdiniz birbirinizi.maşallah.
üffffff her gün aynı sorun ne yiycez bugün yaaaaa

:gitme::gitme: Oooof diyorum mahvettin beni sabah sabah ya:gitme: saol canım bnim çok mutlu oldum msj okuyunca dostumm opuyorumnanaktan hep yanımdaydım yi ,kötü ve yine yanımdasın. Seni tanıdığım için çok şanlıyımm İstanbula gelmeni iple çekiyorumm güzel dileklerin içinde çok tşk ederim seviyorum seni be.. varmı ötesiii.... :1hug::1hug:

bitanemsinnnn
ŞenizŞenizŞeniz

Gunaydın herkese depremden dolayı uzak kaldım buralardan dılegım senın dogun gunundu galıba kutlu olsun askım

ece de bu sabah 5 de uyandı görseniz öyle mutlu oldu ki, yanımıza yatırdım biraz daha uyuyayım istedim saçımızı başımızı yoldu bunlar çok yaramaz yaaaa....

Canım, evet uzmanlar televizyon seyrettirmeyin diyorlar ama ben oğluma reklamlar sayesinde yemek yedirebiliyordum, çok şükür dikkat eksikliği falan olmadı, zaten bebeklerin dikkatleri çabuk dağılıyor televizyona bakarken birden başka birşeyle ilgileniyolar. Aklıma geldi, annesi ve babası sağır dilsiz olan bir çocuk vardı, konuşmayı televizyondan öğrenmişti. Ama yinede dikkatli olmak gerekiyor sürekli televizyona odaklanıyorsa önlem almak lazım tabi ki... Bu araca kızınız çok güzel maşallah allah bağışlasın.
yaramaz bunlar ya ada da bu aralar saçımı tutup çekiştirmeye bayılıyo geçen gün babasının yanına yatırdım adamcağızı tokatlaya tokatlaya uyandırdı :roflol:

Bende çok sık olmamakla beraber arada tv ye baktırıyorum. Bugün akşam üstü şu akıllı bebek cd lerine baktıracam bakalım ne tepki verecek.

He kızlar bu arada Ali Tuna anne dede gel evet dedi şimdiye kadar. İlk anne dedi tabi. Çok sık sölemiyor ama
O kadar tatlı oluyorlar ki. Birde artık salonda durmuyor . Bizim salonda kapı yok bi bakıyorum mutfağın orda :)
hey maaşallah :nazar: :nazar:

tv otistik yapıyormuş ayrıca dikkat dağınıklığı.ben zorda kalmadıkça hiç baktırmıyorum.ama okul açılınca annem bakar :(
slm melek hpşgeldin.hayırlı tezkerelerbizim kız da iki kere anne dedi.evet inanamadı k ama gerçek.tesadifi mi diye düşündük oyuncağını düşürünce gene dedi.
yahu kızlar otistik doğuştan değilmi? sonradan da mı oluyor?

selam kızlar maalesef bizde düşme kazası gecırdık oglana mama hazırlıyodum babasını kaldırdım halbukı cocuga bakakoy dıye enlemesıne yatırdım yataga nasıl oldu anlamadım bi cıglık nasıl koştum yüz üstü düşmüş Allahtan ıslak mendıl vardı yerde galıba ona geldı yüzü yatak yükseklıgıde fazla ddegıl dı yüzü falan kızarmadı hemen agladı gectı ama canımdan can koptu hain babası uyumus kalmıs benım oglanda kaya kaya düşmüş heralde Allahım kımseye evlat acısı göstermesın inşaallahhbu arada GÜLŞAHCIM benım oglanda reklam falan cıktıgında kafasını cevırıyo tv ye yoksa hiç bakmıyo pek ılgılı degıl
dünürüm çok geçmiş olsun ya insanın içi gidiyo valla biz de atlatmıştık hatırlarsın belki.. ben de yere bırkıyorum artık ya yatağında yada yerde yukarılara çıkarmıyorum

benım oglanında maşaallah iştahı copk güzel her seyı yıyor ama kılo alımı az ne iştir anlamadım
:nazar: çok hareketli benim damadım yakıyo ne yese annesi

selam kızlar...

çok yoğun bi hafta geçirdim...

kızıma babasıyla birlikte bakmak fikri hayal oldu... p.tesi bi bakıcıyla tanışıcam... beni başka bi okula görevlendirdiler... iki okul çalışıcam... inşallah kadını gözüm tutar...
tüh ya umarım iyi bi bakıcı bulursun tatlım

slmlar ii geceler gecmsi tam olarak okuymadm ama hasta bebeler var cok gecmis olsun

gülsahcim resmi sormusun kiz kardesim o ama bende onun kadar güzel sayirlim kaydirigubbakcemile3saol yorumun icinde askitoo

melekcigim arda kaan i sormusun canim yaklasik 1 bcuk ay oldu gideli dr a 8 200 dü ama su sebzeler faln filan deken baya kilo aliyo yaklasik her ay 1 kiloyu geciyo masallh 9 kcür olmusdur sanirim arda kaan bay aagrlasdi bide doymak bilmiyo bi tabak yediriyorum yine isdiyoo kaydirigubbakcemile3

hadi ii geceler herkese öptm hepinizii
oy maaşallah kuzucuğa yesin yesin affiyet olsun

neyse kocişi göreve uğurlıyımda bende yatıyım bugün ek görevi var artık ne zaman gelir bilmem
ya bizim bu kocaların çektiği nedir dimi? benimki de dün gece film aldık izliyoduk gece 1.30 da işe çağırdılar acaip sinir oldum zaten doğru düzgün görmüyorum yüzünü :oklava:

piştt bu Ada var yaaaa bu Ada anniii dioooo:emir_bebek:
ben yerim adoşun ağzını yüzünü :dance:

selam kızalr nabersiniz
sabahtan beri 2 sefer girdim ama yazamadım ada izin vermedi :))
dün sabah adoşa mama yapıyodum yere bırakmıştım. nasıl çığlık atıyo amanın dedim koştum yuvarlanmış kafayı koltuğun köşesine vurmuş. bizim koltukların köşeleri tahtadan ve keskin. kociş uyanınca diğer odadaki koltuk takımıyla değiştirdik ama canımız çıktı :)
bu arada ada da anne dedi bikaç kez bi de dün kocişle sıkıştırdık mıncıklıyoduk adayı babbaaaaa dedi. uçtu tabi kocam sevinçten :))

günaydın...
kızımın geceden beri urnu akıyor ve hafif öksürük var sizce ne yapabilirimmmm
canım geçmiş olsun arkadaşlardan biri ıhlamur vermişti yanlış hatırlamıyosam. bence doktora götür peditus verdirir belki.
piştt bu Ada var yaaaa bu Ada anniii dioooo:emir_bebek:
onunn o anniii diyen dillerini yerim ben zilli. ozanda annii babababa abaa mammm diyo ama bilinçli değil yani beni görünce anni bababa demiyo rastgele.
selam kızalr nabersiniz
sabahtan beri 2 sefer girdim ama yazamadım ada izin vermedi :))
dün sabah adoşa mama yapıyodum yere bırakmıştım. nasıl çığlık atıyo amanın dedim koştum yuvarlanmış kafayı koltuğun köşesine vurmuş. bizim koltukların köşeleri tahtadan ve keskin. kociş uyanınca diğer odadaki koltuk takımıyla değiştirdik ama canımız çıktı :)
bu arada ada da anne dedi bikaç kez bi de dün kocişle sıkıştırdık mıncıklıyoduk adayı babbaaaaa dedi. uçtu tabi kocam sevinçten :))

geçmiş olsun canım iyi ki bişey olmamış. bizde alcaz koltuk takımı yürürken tehlike kolları tahta bizimkilerinde.
yaa çok tatlı oluyorlar insan deliriyor duyunca öyle kelimeleri

doğum günün kutlu olsun dilekk ömrün boyunca gözlerin hiç ağlamasın
bu arada sende mi başaksın bendeeee 6 eylül benimkide

kaydirigubbakcemile3
oy ne güzel akşam muhabeet varmış kaçırdım :((((
Diloşummm doğumgünün kutlu olsun canım mutlu ve sağlıklı ol kocaman öpüyoruz seni Adacıımlaaa:))opuyorumnanaktan

dilek doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle alyanla sağlıcakla nice yıllara.kıskandım valla ne çok sevdiniz birbirinizi.maşallah.
üffffff her gün aynı sorun ne yiycez bugün yaaaaa

bitanemsinnnn
ŞenizŞenizŞeniz

Gunaydın herkese depremden dolayı uzak kaldım buralardan dılegım senın dogun gunundu galıba kutlu olsun askım

Dİlekİmmm doĞum gÜnÜn kutlu olsun sevdİklerİnle mutluu bİr ÖmÜr geÇİrmen dİleĞİyle

doğum günün kutlu olsun dilekk ömrün boyunca gözlerin hiç ağlamasın
bu arada sende mi başaksın bendeeee 6 eylül benimkide

Arkadaşlar güzel dilekleriniz için çokkkkk tşk ederim çokmutlu ettiniz beniiiiiiiiiii hepinizi öpüyorum Alyacımla ve kucak dolusu sevgiler yolluyoruzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Gülenyüz seninde geçmiş doğum günün kutlu olsun canım rabbim seni ve çocukların ve eşinle heppp mutluetsin inşallah bu arada evet bende başağım bütün özelliklerinide taşıyorumkaydirigubbakcemile3

off yoruldum ya temizlik yaptım bugün oğlumun da bana garezi oluyor temizlik yaparken bugün ne poposu durdu ne karnı doydu çabuk çabuk uyandı valla yoruldum he şimdi bıcı bıcı yapcam yarın okul var birisi de gelip şu kaşlarımı alsa iyi olcak hihihihi

canım geçmiş olsun arkadaşlardan biri ıhlamur vermişti yanlış hatırlamıyosam. bence doktora götür peditus verdirir belki.

onunn o anniii diyen dillerini yerim ben zilli. ozanda annii babababa abaa mammm diyo ama bilinçli değil yani beni görünce anni bababa demiyo rastgele.

geçmiş olsun canım iyi ki bişey olmamış. bizde alcaz koltuk takımı yürürken tehlike kolları tahta bizimkilerinde.
yaa çok tatlı oluyorlar insan deliriyor duyunca öyle kelimeleri
evet ya çok tatlı oluyorlar

ıssız adam oldun yine topikkkk :(((((((((((
sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol:

off yoruldum ya temizlik yaptım bugün oğlumun da bana garezi oluyor temizlik yaparken bugün ne poposu durdu ne karnı doydu çabuk çabuk uyandı valla yoruldum he şimdi bıcı bıcı yapcam yarın okul var birisi de gelip şu kaşlarımı alsa iyi olcak hihihihi
:roflol: :roflol: :roflol:

Back