Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ece de bu sabah 5 de uyandı görseniz öyle mutlu oldu ki, yanımıza yatırdım biraz daha uyuyayım istedim saçımızı başımızı yoldu bunlar çok yaramaz yaaaa....öyle valla ay benim çok uykum var yaaaa 2. bardak nescafemi içiyorum ama banamısın demiyor gece 2 de yattım yaaaaa delikafadulden
slm bugün bizde dokdora giddik biz öyle özele filan gidmiyoruz oğlumda gidmişdik bunda gidmiycem dedim eeee nede olsa ikinci acemilik kalmadı artık burda aile hekimliği var sanki özel gibi valla aşı günümüz geldiğinde tlf bile ediyolar kilosu boyu kontrol edilip bilgisayara geçiyo bide ebemiz var özel eğitim almış bebekler için her mahalle için bi dokdor var çok rahatız valla sıra filan beklemiyoruz heryerde yokmuş bu uygulama daha ama biz çok rahatız
ay ne yazcakdım ne anlattım yaaa bugün aşımızı olduk 3 tane 2 bacakdan 1 koldan kilomuz 7700 olmuş boyumuzda 69 cm ben kilosu az gibi sanki ama dedim ebe iyi dedi yüzde ellinin içine giriyo dedi görseniz geldiğimizden beri yatıyo hiç oturmadı hele bacaklarını hiç kımıldatmıyo altını değişirken biraz mızırdandı bende bak abisi uf yaptılar bacağına bak dedim abisine bakıp daha çok ağladı ayyy pek nazlı pek ebe ateşi 38e çıkmadan calpol verme dedi ilaç aşıyı etkiliyo artık ilaç vermiyoruz kolay kolay biraz katlanıcaksınız dedi ne yapalım katlanıcaz tabiki
kızlar bir şey sorucam.bebeklerinizin tv ile arası nasıl..ben hiç izletmiyorumda..bana kızıyorlar arada bir baktır diye.bende kk da okumuştum en azından 1.5 2 yaşına kadar bebeklere tv ye baktırılmaması gerekirmiş dikkat dağınıklığına sebep olabiliyor diye ileriki yıllarda..
hiç baktırmıyorum ben.gündüzleri tv açmamaya çalışıyorum açacaksamda alyayı öteki tafa atıyorum sesini duyuyor sdece..siz neler yaptınız merak ediyorum.
bu arad şehnaz fotodaki sensen süpermişssin.maşşalah sana.
slm bugün bizde dokdora giddik biz öyle özele filan gidmiyoruz oğlumda gidmişdik bunda gidmiycem dedim eeee nede olsa ikinci acemilik kalmadı artık burda aile hekimliği var sanki özel gibi valla aşı günümüz geldiğinde tlf bile ediyolar kilosu boyu kontrol edilip bilgisayara geçiyo bide ebemiz var özel eğitim almış bebekler için her mahalle için bi dokdor var çok rahatız valla sıra filan beklemiyoruz heryerde yokmuş bu uygulama daha ama biz çok rahatız
ay ne yazcakdım ne anlattım yaaa bugün aşımızı olduk 3 tane 2 bacakdan 1 koldan kilomuz 7700 olmuş boyumuzda 69 cm ben kilosu az gibi sanki ama dedim ebe iyi dedi yüzde ellinin içine giriyo dedi görseniz geldiğimizden beri yatıyo hiç oturmadı hele bacaklarını hiç kımıldatmıyo altını değişirken biraz mızırdandı bende bak abisi uf yaptılar bacağına bak dedim abisine bakıp daha çok ağladı ayyy pek nazlı pek ebe ateşi 38e çıkmadan calpol verme dedi ilaç aşıyı etkiliyo artık ilaç vermiyoruz kolay kolay biraz katlanıcaksınız dedi ne yapalım katlanıcaz tabiki
Gülşahım benim tv açık oluyor gün boyu.. Anılın sadece reklamlar dikkatini çekiyor. Reklamlarda pürdikkat izliyor. Bitince çeviriyor kafasını.
gülşahcım benim tv de açık sürekli müzik kanalları açık oluyor ama ben fazla seyrettirmemeye çalışıyorum akıllı bebek videolarını indirdim netten,bu aralar onları izlettiriyorum çok ilgisini çekiyor.
Bende çok sık olmamakla beraber arada tv ye baktırıyorum. Bugün akşam üstü şu akıllı bebek cd lerine baktıracam bakalım ne tepki verecek.
He kızlar bu arada Ali Tuna anne dede gel evet dedi şimdiye kadar. İlk anne dedi tabi. Çok sık sölemiyor ama
O kadar tatlı oluyorlar ki. Birde artık salonda durmuyor . Bizim salonda kapı yok bi bakıyorum mutfağın orda :)