2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dilek ya ben kaçırdım senin doğum günün olduğunu iyiki doğdun tatlım sağlıklı mutlu nice yıllara a.s.

slm kızlarr ne yapıyorsunuz sizleri çok özledik batuş iyi emekleme çabalarında ama poposunu kaldıramıyo bizden bu kadar umarım sizde iyisinizdir ben yine uğrarım öpüyorum

Bende çok sık olmamakla beraber arada tv ye baktırıyorum. Bugün akşam üstü şu akıllı bebek cd lerine baktıracam bakalım ne tepki verecek.

He kızlar bu arada Ali Tuna anne dede gel evet dedi şimdiye kadar. İlk anne dedi tabi. Çok sık sölemiyor ama
O kadar tatlı oluyorlar ki. Birde artık salonda durmuyor . Bizim salonda kapı yok bi bakıyorum mutfağın orda :)

melekcim hoşgeldin canım kardeşinle özlem gidermişsindir bolbol canım aAli Tuna yada hayırlı olsun maşallah konuşmayada başlamış ne mutlu size bende Ada nın konuşmasını iple çekiyorum anniii gb bişeyler diyor ama sanırım ben öyle duymak istediğim için bana öyle geliyor kaydirigubbakcemile3

selam kızlar maalesef bizde düşme kazası gecırdık oglana mama hazırlıyodum babasını kaldırdım halbukı cocuga bakakoy dıye enlemesıne yatırdım yataga nasıl oldu anlamadım bi cıglık nasıl koştum yüz üstü düşmüş Allahtan ıslak mendıl vardı yerde galıba ona geldı yüzü yatak yükseklıgıde fazla ddegıl dı yüzü falan kızarmadı hemen agladı gectı ama canımdan can koptu hain babası uyumus kalmıs benım oglanda kaya kaya düşmüş heralde Allahım kımseye evlat acısı göstermesın inşaallahhbu arada GÜLŞAHCIM benım oglanda reklam falan cıktıgında kafasını cevırıyo tv ye yoksa hiç bakmıyo pek ılgılı degıl

canım geçmiş olsun çok şükür bişey olmamış

benım oglanında maşaallah iştahı copk güzel her seyı yıyor ama kılo alımı az ne iştir anlamadım

canım Ada nında iştahı çok güzel maşallah :nazar: ama dediğin gb bizimkide zayıf 8 kilo boyuda 72 cm dr çok hareketli olduğu için normal dedi kurt var sanki içinde bi yerinde durmuyor

:gitme::gitme: Oooof diyorum mahvettin beni sabah sabah ya:gitme: saol canım bnim çok mutlu oldum msj okuyunca dostumm opuyorumnanaktan hep yanımdaydım yi ,kötü ve yine yanımdasın. Seni tanıdığım için çok şanlıyımm İstanbula gelmeni iple çekiyorumm güzel dileklerin içinde çok tşk ederim seviyorum seni be.. varmı ötesiii.... :1hug::1hug:

canım geçmiş doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı sevdiklerinle beraber yıllara hayatım a.s.a.s.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım
ben hafta sonları nete giremiyorum o yuzden sızden ayrı kalıyorum evde internet yok işte girebiliyorum ve çok özledim hepinizi a.s. a.s.

ay kızlar gecmısı okuyamıyorum bugun yıne bıraz yogun bır gun olacak. Cuma ıse gelmeyınce..

Esmacığım özledik valla seni.

Geçmişi okuyamıyıorum gün içinde okurum

aaaa diloşumun doğumgününü kaçırmışım bennnnnn
diloşum çok özür dilerim bitanemmmm
gecikmelide olsa doğum günün kutlu olsun daha nice mutlu sağlıklı uzun ömürler diliyorum
sevdiklerinden hiç ayrılma bütün dileklerin kabul olsun çoookkk öpüyorummm canımmm

kızlar hepinize günaydın diyorum...
esmacım hoşgeldin canım seni görmek çok güzel burda :)))
dilekcim doğumgünün kutlu olsun canım

inşallah canımcım opuyorumnanaktan cumadan beri giremiyordum siteye, hepinizi ayrı ayrı özledim, o kadar alışmışımki sizlere, kısa bi zaman oldu belki üye olalı ama yakınımdaki insanlardan daha yakınsınız sanki bana....
biliyorsunuzdur belki konyada deprem oldu, 4.7 ve 4.5 şiddetinde sonra da küçük küçük devam etti, cuma gününden buyana eşimin annanesinin müstakil, bahçeli evi var orda kaldık ben çok korktum, hem alışkın olmadığımız için hemde meriç olunca artık, eskidende olmuştu ama evden çıkmamıştım dışarıya bu seferde eve girmek istemedim, ilkinde alışverişteydik avm de yakalandık birden herkes kapılara koştu, meriç ezilcek diye çok endişelendimi ikincisindede sahuru yaptık tam bulaşıkları yıkarken oldu...
Allah kimselere yaşatmasın, herkesi korusun esirgesin....

bi kez daha anladımki artık yaşamak benim için çok daha önemli, meriç için, yıkıcı bi deprem deildi belki ama o anda bina yıkılırsa altında kalırsak meriç sıkışırsa susarsa acıkırsa ben ne yapcam nasıl koruycam onu diye psikolojim bozuldu o yüzden evde kalamadık bağlanamadımda siteye tekrar hepinize merhaba konyadan..... opuyorumnanaktan

günaydın kızlar, Meralcim geçmiş olsun ist. da yaşayan biri olarak deprem korkusunu yakınan biliyorum ve aklımdan da çıkmıyo...

Dılek ciğim doğum günün kutlu olsun... gördüm ki geçen yıllarını boşuna yaşamıyosun. güzel arkadaşlıklar, bitmemesini ümit ettiğim dosluklar katmışsın hayatına....hatırladığın en güzel günün kadar güzel bir ömür diliyorum...

kızlar Ela ayın 9 una konuşmaya başladı. genel itibariyle bağırıyo sürekli ama artık hecelere geçtik. dün de ilk kez tavuk eti yedi:) çokk sevdiiii fındığım... etçil olmasını istiyorum zaten:) 30 undan sonra etobur olabilir...

selam kızlar çok kötüyüm
eşimle kavga ettik şuanda barışmış olsak da ben kendimi yorgun bitkin tükenmiş hissediyorum
görüşürüz yine

özgecim, hepimiz tartışıyoruz dereceleri farklı ama, eminim düzelecektir. önemli olan telafisi olan birşey olması sorunun...

ay ben mi yanlış anladım, kötü hissetmenin sebebi tartışma mı yoksa olmasa da kötü mü hissediyorum demek istedin.. öff kafam karıştı...

özgecimm düşünme kötü şeyler hep olumlu düşün dönemsel oluyor bu depresyonlar...arada sırada yoklayıp geçiyor...
ben bugün akapunktura başlıyorum hayırlısı bakalım kızlarr...
Ayşincim biz de başladık o konuşma çalışmalarına ayın 12 sinde :)))bir de yaylanma olayı war artık yaylanıp ok gibi fırlamaya çalışıyoruz:)))

Back