2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ÖNCELıKLE DıLOŞUMUN doğumgününü kutlarım daha nice yıllara kuşum bizimdişimiz çıkıyor bu arada huysuzluk ve iştahsızlık dizboyu kızlar siz bebeleri yere bastırıyormusunuz bastırıyorsanız nekadarlıkken bastırdınız

selam kızlar çok kötüyüm
eşimle kavga ettik şuanda barışmış olsak da ben kendimi yorgun bitkin tükenmiş hissediyorum
görüşürüz yine

selam canım, maalesef olmasa iyi ama oluyor evliliklerde tuzu biberi mi derler ne derler... yıpranıyor insan tabiki çok haklısın.... dilerim en kısa zamada eski neşen yerine gelir canımopuyorumnanaktan

ÖNCELİKLE DİLOŞUMUN doğumgününü kutlarım daha nice yıllara kuşum bizimdişimiz çıkıyor bu arada huysuzluk ve iştahsızlık dizboyu kızlar siz bebeleri yere bastırıyormusunuz bastırıyorsanız nekadarlıkken bastırdınız

canım dişiniz hayırlı olsun benim oğlumda yakın bi zamanda çıkarır sanırım, ben çok sık olmamakla beraber günde bi kaç kez kısa aralıklarla bastırıyorum canım ama çok deil.

Merhaba arkadaşlar; moralim çok bozuk iki gündür kızım emmek istemiyor, başka birşey de yemiyor , üstelik içime sinen bir bakıcıda bulamadım, sabah okula gittim ücretsiz izin dilekçemi verdim offfff ooof içim çok sıkılıyoooooo...

Özge seni çok iyi anlıyorum, atlatırsın inşallah...

Doğa6 ben bebeğimi bastırıyorum ama zorlamadım kendisi istiyor basmayı ama tabiki uzun süre değil 1-2 dakika, basmayı çok seviyor biz de sık sık tekrarlıyoruz. Bebeğinin dişleri hayırlı olsun. Acaba benim kızın da iştahsızlığı diş çıkarmasından mı?hiç diş çıkarma belirtisi yok ama inşallah öyledir.

Bebişlerimiz konuşmaya başlamış hadi hayırlısı öpüyorum tüm bebekleri...

Son düzenleme:
slm saat sabahın 5i ve ecrin uyandı oyun oynuyo ya benim çok uykum var sapıttı bu kızzz offf
aayy ne sinir bozucu bir durum yaa ozanda o saatlerde uyanıyor hep :S
slm kızlarr ne yapıyorsunuz sizleri çok özledik batuş iyi emekleme çabalarında ama poposunu kaldıramıyo bizden bu kadar umarım sizde iyisinizdir ben yine uğrarım öpüyorum
kimler gelmiş kimleerr esmacım özledim yaa. ben onun o koca poposunu ısırırım hee
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
ben hafta sonları nete giremiyorum o yuzden sızden ayrı kalıyorum evde internet yok işte girebiliyorum ve çok özledim hepinizi a.s. a.s.
bizde seni ösledik adaşımm
inşallah canımcım opuyorumnanaktan cumadan beri giremiyordum siteye, hepinizi ayrı ayrı özledim, o kadar alışmışımki sizlere, kısa bi zaman oldu belki üye olalı ama yakınımdaki insanlardan daha yakınsınız sanki bana....
biliyorsunuzdur belki konyada deprem oldu, 4.7 ve 4.5 şiddetinde sonra da küçük küçük devam etti, cuma gününden buyana eşimin annanesinin müstakil, bahçeli evi var orda kaldık ben çok korktum, hem alışkın olmadığımız için hemde meriç olunca artık, eskidende olmuştu ama evden çıkmamıştım dışarıya bu seferde eve girmek istemedim, ilkinde alışverişteydik avm de yakalandık birden herkes kapılara koştu, meriç ezilcek diye çok endişelendimi ikincisindede sahuru yaptık tam bulaşıkları yıkarken oldu...
Allah kimselere yaşatmasın, herkesi korusun esirgesin....

bi kez daha anladımki artık yaşamak benim için çok daha önemli, meriç için, yıkıcı bi deprem deildi belki ama o anda bina yıkılırsa altında kalırsak meriç sıkışırsa susarsa acıkırsa ben ne yapcam nasıl koruycam onu diye psikolojim bozuldu o yüzden evde kalamadık bağlanamadımda siteye tekrar hepinize merhaba konyadan..... opuyorumnanaktan
canım yaa ne zor depremi yaşamak bende büyük istanbul dempremlerini yaşadım çok korkunçtu inan ki hep düşünüyorum deprem olurda ev yıkılırsa allah korusun ozana ne yedircem suyu nerden bulcam ayy düşüncesi bile yetiyor. allahtan benim üst kat ahşap tavan aldığım gibi yukarı kaçarım herhalde. ayy kötü düşünmemek lazım yaa.

EMEL de konyadaydı geçmiş olsun ikinize de.
günaydın kızlar, Meralcim geçmiş olsun ist. da yaşayan biri olarak deprem korkusunu yakınan biliyorum ve aklımdan da çıkmıyo...

Dİlek ciğim doğum günün kutlu olsun... gördüm ki geçen yıllarını boşuna yaşamıyosun. güzel arkadaşlıklar, bitmemesini ümit ettiğim dosluklar katmışsın hayatına....hatırladığın en güzel günün kadar güzel bir ömür diliyorum...

kızlar Ela ayın 9 una konuşmaya başladı. genel itibariyle bağırıyo sürekli ama artık hecelere geçtik. dün de ilk kez tavuk eti yedi:) çokk sevdiiii fındığım... etçil olmasını istiyorum zaten:) 30 undan sonra etobur olabilir...
ben onun o dillerini yerim Ozanda bıcır bıcır hiç susmuyo ama sokğa çıknca çıt yok:D eti seviyorlar galiba genelde.
selam kızlar çok kötüyüm
eşimle kavga ettik şuanda barışmış olsak da ben kendimi yorgun bitkin tükenmiş hissediyorum
görüşürüz yine
canım üzülme kavgasız tadı çıkmıyo beee.
Merhaba arkadaşlar; iki gündür kızım emmek istemiyor, başka birşey de yemiyor moralim çok bozuk, üstelik içime sinen bir bakıcıda bulamadım, sabah okula gittim ücretsiz izin dilekçemi verdim offfff ooof içim çok sıkılıyoooooo...

Özge seni çok iyi anlıyorum, atlatırsın inşallah...

Doğa6 ben bebeğimi bastırıyorum ama ben zorlamadım kendisi istiyor basmayı ama tabiki uzun süre değil 1-2 dakika ama sık sık tekrarlıyoruz. Acaba benim kızın da iştahsızlığı diş çıkarması mı? ama hiç diş çıkarma belirtisi yok.

Bebişlerimiz konuşmaya başlamış hadi hayırlısı öpüyorum tüm bebekleri...

canım yaa ne zordur bakıcı bulamamak ama iyi yanı şu ki sen büyüteceksin Eceyi en güzeli bu. miniğin iştahı en kısa zamanda yerine gelir umarım :(:Saruboceq:

hayırdır Aslı ne akapunkturu bu? ben de yaptırıyım mı?
evet yaylanmaları çokk komik ya bir de yana dönüp banu alkan gibi bakış atıyo bizimki... bi eli havada bi bacağı öbürünün üstünde hahahaha

Damla cım, Ela da öyle dışarda bağırmaktan daha güzel şeyler var tabi... bu arada erya ile msn de hiç konuştunmu benim hakkımda bişiler dedi mi sana. bana dedi deyerimseniben

bu arada yeni ifade buldum :hulya:

haydi kızlar kış geliyo bebişlerimize bişiler yapalım mı?( bere, kazak, atkı vs)

damlacığım ben zeytinburnu'da oturuyorum okulumda burda, bugün izin dilekçemi verdim ama anca bir dönem idare edebiliriz, ikinci döneme kadar inşallah birini bulurum. senin kuzunu kim bakıyo canım?

hayırdır Aslı ne akapunkturu bu? ben de yaptırıyım mı?
evet yaylanmaları çokk komik ya bir de yana dönüp banu alkan gibi bakış atıyo bizimki... bi eli havada bi bacağı öbürünün üstünde hahahaha

Damla cım, Ela da öyle dışarda bağırmaktan daha güzel şeyler var tabi... bu arada erya ile msn de hiç konuştunmu benim hakkımda bişiler dedi mi sana. bana dedi deyerimseniben

bu arada yeni ifade buldum :hulya:

haydi kızlar kış geliyo bebişlerimize bişiler yapalım mı?( bere, kazak, atkı vs)
yok canım ben konuşmadım derya ile ne dedi bak merak ettim. msne gel ayşinim
damlacığım ben zeytinburnu'da oturuyorum okulumda burda, bugün izin dilekçemi verdim ama anca bir dönem idare edebiliriz, ikinci döneme kadar inşallah birini bulurum. senin kuzunu kim bakıyo canım?

canım ben güngörendeyim annem bakıyo annemler esenlerde oturuyolar her gün gidip gelcek annem

Selam bacılaaaarrr.
Bir-iki gündür keyifsiziz.. Dün akşamda ateşi 39 a çıktı tosunumun. Yinemi dişten acaba. Başka bir rahatsızlığıda yok gibi.. Bugünde çıplak dolaşıyo evde.akşama yine çıkmasa bari..

Selam bacılaaaarrr.
Bir-iki gündür keyifsiziz.. Dün akşamda ateşi 39 a çıktı tosunumun. Yinemi dişten acaba. Başka bir rahatsızlığıda yok gibi.. Bugünde çıplak dolaşıyo evde.akşama yine çıkmasa bari..

canım yaa geçmiş olsun yakışıklıma ne zor ya diş olayıımafoldumben

selam kızlar maalesef bizde düşme kazası gecırdık oglana mama hazırlıyodum babasını kaldırdım halbukı cocuga bakakoy dıye enlemesıne yatırdım yataga nasıl oldu anlamadım bi cıglık nasıl koştum yüz üstü düşmüş Allahtan ıslak mendıl vardı yerde galıba ona geldı yüzü yatak yükseklıgıde fazla ddegıl dı yüzü falan kızarmadı hemen agladı gectı ama canımdan can koptu hain babası uyumus kalmıs benım oglanda kaya kaya düşmüş heralde Allahım kımseye evlat acısı göstermesın inşaallahh

Geçmiş olsun canım.. Allah korusun yavrularımız.

buket bu tarıfını acıklamalı olarak mama tarıflerın paylasırmısın canım degişik tarıfler arıyorum
Tamam canım yazarım birazdan.

biz iyiyiz bugün domates attım dondurucuya kışın afiyetle yemek için fasulya falan atacaktım ama eşim pek sevmiyor sadece domates atıcaz bu kış için haftaya da biraz daha yapıcam 17 buzdalabı poşeti menemenim oldu kış için. bu arada oğluma yemek yedir altını değiştir uyut derken baya uğraştırdı ama.
Maaşallah hamarat arkadaşım benim.. Bende attım domates buzluğa. Fasulyede koydum. Hatta az önce ocakta çevirdim birazdan tekrar poşetleyecem.

selam kızalr nabersiniz
sabahtan beri 2 sefer girdim ama yazamadım ada izin vermedi :))
dün sabah adoşa mama yapıyodum yere bırakmıştım. nasıl çığlık atıyo amanın dedim koştum yuvarlanmış kafayı koltuğun köşesine vurmuş. bizim koltukların köşeleri tahtadan ve keskin. kociş uyanınca diğer odadaki koltuk takımıyla değiştirdik ama canımız çıktı :)
bu arada ada da anne dedi bikaç kez bi de dün kocişle sıkıştırdık mıncıklıyoduk adayı babbaaaaa dedi. uçtu tabi kocam sevinçten :))
Oyyy kıyamam tatlı kuzuma.. Allah esirgesin. O konuşan dillerinide yiyim ben

konyada deprem oldu, 4.7 ve 4.5 şiddetinde sonra da küçük küçük devam etti, cuma gününden buyana eşimin annanesinin müstakil, bahçeli evi var orda kaldık ben çok korktum, hem alışkın olmadığımız için hemde meriç olunca artık, eskidende olmuştu ama evden çıkmamıştım dışarıya bu seferde eve girmek istemedim, ilkinde alışverişteydik avm de yakalandık birden herkes kapılara koştu, meriç ezilcek diye çok endişelendimi ikincisindede sahuru yaptık tam bulaşıkları yıkarken oldu...
Allah kimselere yaşatmasın, herkesi korusun esirgesin....
bi kez daha anladımki artık yaşamak benim için çok daha önemli, meriç için, yıkıcı bi deprem deildi belki ama o anda bina yıkılırsa altında kalırsak meriç sıkışırsa susarsa acıkırsa ben ne yapcam nasıl koruycam onu diye psikolojim bozuldu o yüzden evde kalamadık bağlanamadımda siteye tekrar hepinize merhaba konyadan..... opuyorumnanaktan
Geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun.

kızlar Ela ayın 9 una konuşmaya başladı. genel itibariyle bağırıyo sürekli ama artık hecelere geçtik. dün de ilk kez tavuk eti yedi:) çokk sevdiiii fındığım... etçil olmasını istiyorum zaten:) 30 undan sonra etobur olabilir...
Gözünüzaydın canım.. Cümlelerde kursun,şarkılarda söylesin hiç susmasın cimcimem.

selam kızlar çok kötüyüm
eşimle kavga ettik şuanda barışmış olsak da ben kendimi yorgun bitkin tükenmiş hissediyorum görüşürüz yine
İnşallah kısa sürer küslüğünüz.. Moral bozuk olunca öyle hissediyorsun canım benim. Barışınca geçecek bak üzme sen kendini emi canım.

Merhaba arkadaşlar; moralim çok bozuk iki gündür kızım emmek istemiyor, başka birşey de yemiyor , üstelik içime sinen bir bakıcıda bulamadım, sabah okula gittim ücretsiz izin dilekçemi verdim offfff ooof içim çok sıkılıyoooooo...
Diştendir umarım. Çünkü diş çıkarma zamanında benim oğlumda öyle olmuştu.

Ben geçen seneden akıllı ip almıştım atkı-bere için.. En kısa zamanda başlamak istiyorum.

Dileekkkk doğumgünün kutlu olsun canım.. Geçmiş ama olsun anca yetiştim ben tatlım.... er günün mutlu geçsin inşallah.

selam kızlar.. bakıcıyla konuştum bugün.. okulda bi sınıf öğretmeni bayan var bakıcının iki çocuğunu da o okutmuş çocukları çalışkanmış bana da o hoca tavsiye etti kadını... kadın ne kadar iyi gibi olsa da güvenemiyo insan. kadın yarın gelcek eve. ilk dikkatimi çeken kadının tırnaklarıydı, uzun ve bakımsızdı.. ben de uzun tırnak severim ama kızım olduğundan beri uzatmıyorum temizliğine ayrıca özen gösteriyorum... kadın tırnaklarını estetik olsun diye uzatmamış sadece kesmeyi ihmal etmiş...

yarı ilk günümüz.. ben de evde olucam...sizce kadına neler söyleyim... direkt olmadan temizlik hijyen konusunda nasıl uyarabilirim sizce... öptüm hepinizi...:sinifsinif:

açtım msn i Damla cığım, gelsene diye de özel mesaj atıım:)

Anılın dişinde kaynaklanıyo olabilir. bazen zorlanıyolar. ben de dikkat ettim 2 dişi de çıkarken çok kötü hasta oldu umarım düşündüğüm gibi değildir. geçmiş olsun canım.

Bakıcı işi zor ya... şans işi aynı eşlerimiz gibi... bişi diyimmi temiz olmayan kadına ne kadar dersen de bildiğini yapar. Allah göstermesin ama bebeğim çok hassas, hijyene ayrıca önem gösterirseniz sevinirim dersin. kadın sana bakarken de sen ilerek ellerine bakarsın....o görsün yani ellerine baktığını... ne biliyim konduramayız ama alerjisi falan var de... deterjanı iyice yıkasın bulaşıklardaki, yemek yedirirken dikkat etsin, hah bakkk "ben eldiven kullanıyorum bebeğime yemek hazırlarken" de. bi sürü de eldiven al...

Merhaba kızlar...ahh şu bakıcı derdi ne zor Allahım..ben kariyerden taviz verdim kızım için ama özel sektördü devlet memuru olsaydım bende arayışlara girebilirdim sanırım..
benim kızımda konuşmaya başladı ilk anni meme dedi şimdi dedede gel genge gibi şeyler söylüyor.o dilini ısırasım geliyo o konuştukça baba dedirtmeye çalışıyom ama bakalım ne zaman diyecek..
Dilekcim geç girdiğim için geçe kaldım canım Yeni yaşın yeni güzellikleri beraberinde getirsin nice güzel senelere sevdiklerinle beraber..
Buketcim geçmiş olsun dişten kaynaklanıyor olabilir..inşallah geçer hemen.
Özge ve Derya sizede geçmiş olsun düşme olayını bende bir defa yaşadım çok şükür ucuz atlattık ama büyük korku yaşıyor insan..benim koltuklarum deri yumuşak köşeleri ama altı açık geçenlerde beline kadar altına girmiş çıkamıyor dönemiyor bastı yaygarayı..
Birde benim kız kumanda hastası oldu çıktı eline aldımı oynuyor ağzına sokuyor elinden alıncada kıyamet kopuyor ilk defa bir şeye bu kadar kızıyor yaa.dediğim dedik olmaya başladılar..
Hamarat hatunlar belli doldurmuşlar derin dondurucuları ben bi bezelye birde barbunya attım birde kızıma bir iki meyve attım.başka bişeyden anlamıyom birde anneler destek çıkıyor o yüzden uğraşmadım..
Konyadaki arkadaşlara geçmiş olsun Allah yaşatmasın bir daha..
Özgecim .çok takma kırgınlığı geçicek sen neşeni bol tut kııznla oyalan bol bol..ben genelde öyle yapmaya çalışıyomda benim tedavi aracım kızım.
Tlaysı sizinde derdiniz dişten olabilir büyük bi ihtimalle.bu arada bende zeytinburnunda oturuyorum ama keşke bi tanıdğım olsaydı bakıcı için rebecada sormuştu bir ara ama yok hiç çevremizde..
amma yazmışım birikince öyle oluyor..
:lepi:

Back