2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar maalesef bizde düşme kazası gecırdık oglana mama hazırlıyodum babasını kaldırdım halbukı cocuga bakakoy dıye enlemesıne yatırdım yataga nasıl oldu anlamadım bi cıglık nasıl koştum yüz üstü düşmüş Allahtan ıslak mendıl vardı yerde galıba ona geldı yüzü yatak yükseklıgıde fazla ddegıl dı yüzü falan kızarmadı hemen agladı gectı ama canımdan can koptu hain babası uyumus kalmıs benım oglanda kaya kaya düşmüş heralde Allahım kımseye evlat acısı göstermesın inşaallahhbu arada GÜLŞAHCIM benım oglanda reklam falan cıktıgında kafasını cevırıyo tv ye yoksa hiç bakmıyo pek ılgılı degıl

geçmiş olsun canım allaha emanetler zaten. babalarda azcık tembel bu konuda aynısı bizdede var:)kaydirigubbakcemile

fatma ve derya geçmiş olsu canlarım
düşme maalesef çok sık gelişen bir sıkıntı :(((
fatma eylül ün yeniden emmesine sewindim

ehuehe Aslı hediyemizi almış Bizde Pazartesi günü çıkıp alacaz hediyemizi. Hava burdada çok kötü
Fatma sevindim emmeye devam etmesine kızının.

Yaptığım sebzeyi ben çok beğendim her zaman haşladıklarım bana bile lezzetsiz gelirdi. Bu çok güzeldi ama oğluma yine zorla 1 kaseye yakın yedirdim. Şimdi uyuyor. Kalksın biraz yoğurt yeriz. Akşamada muhallebi yaparım artıkın.
Tabi bu arada kendi karnımı doyuramadım.ben iki dakika bir migros yapayım da biraz malzeme alayım.

herkese selamlar..
geçmiş olsun deryacm..
maşallah buketcim anıl ve ali tunacıma afiyetle yesinler.
alya bu ara yemek konusunda çıldırtıyor beni yediği tek şey nerdeyse sadece milupanın sütlü pirinçlisi..onuda yarım kase 3-4 saatte bir..üf.

benım oglanında maşaallah iştahı copk güzel her seyı yıyor ama kılo alımı az ne iştir anlamadım

selam kızlar...

çok yoğun bi hafta geçirdim...

kızıma babasıyla birlikte bakmak fikri hayal oldu... p.tesi bi bakıcıyla tanışıcam... beni başka bi okula görevlendirdiler... iki okul çalışıcam... inşallah kadını gözüm tutar...

ayşin Ela ve sen nasıl oldunuzz???iyilrştiniz mi ??

ben tv izliyorum da izletiyorum da engellenmiyo ki ayrıce evet otizm yapıyor ama sabahtan akşama kadar tv izleyen bebeklerde olabiliyor bizimkiler sabahtan akşama tv başında değil ki ayrıca otzme meyilli bebek oyuncak da oynamazz

selam canım, Ela düzeldi tamamen, benim sesim hala kötü ama kendimi iyi hissediyorum. yani telefondakiler hala iyileşmedin mi diyo. anlamadım acaba sesim kalıcı mı değişti.... :1shok::1shok:

ben dr.a sormuştum günde yarım saat izlettir beyin gelişimine destek olabilir bu süre dedi.

selam kızlar maalesef bizde düşme kazası gecırdık oglana mama hazırlıyodum babasını kaldırdım halbukı cocuga bakakoy dıye enlemesıne yatırdım yataga nasıl oldu anlamadım bi cıglık nasıl koştum yüz üstü düşmüş Allahtan ıslak mendıl vardı yerde galıba ona geldı yüzü yatak yükseklıgıde fazla ddegıl dı yüzü falan kızarmadı hemen agladı gectı ama canımdan can koptu hain babası uyumus kalmıs benım oglanda kaya kaya düşmüş heralde Allahım kımseye evlat acısı göstermesın inşaallahhbu arada GÜLŞAHCIM benım oglanda reklam falan cıktıgında kafasını cevırıyo tv ye yoksa hiç bakmıyo pek ılgılı degıl

çok geçmiş olsun Derya yaa.. saymayım ama baya çok bebek düştü:(((( çok geçmiş olsun, babasına kızsaydın ben olsam burnundan getirirdim.. gerçi ben de uyuyakalmıştım ama vicdanım beni cezalandırıyo hala....senağlama

kızmız biraz daha ii allahıma sükür emmeyede basladı. of allahım ne zor günlerdi ya ruhsal bedensel ve sosyal dengem kaydı mahvoldum. allah saglık versin hepimizin bebeklerine. onlar hasta olmasın acı çekmesin aglamasın. resmen kavruldum bittim. banyo yaptırdık babasıyla emdi ve uyudu canım kızım. hepinize teşekkürler arkadaşlar allah kimseyi evladıyla terbiye etmesin umarım herkes ve bebekler iidir

ayy çok sevindim Fatma, bizim kız da demiştim ya emmeyi reddediyo. oyunla falan emzirmeye çalışıyorum , daha yavaş doluyo zaten süt depolarım artık... pis kızım:1no2:

herkese selamlar..
geçmiş olsun deryacm..
maşallah buketcim anıl ve ali tunacıma afiyetle yesinler.
alya bu ara yemek konusunda çıldırtıyor beni yediği tek şey nerdeyse sadece milupanın sütlü pirinçlisi..onuda yarım kase 3-4 saatte bir..üf.

Gülşahcım, milupanın sebzelerinden verdin mi? Ela brokolili olanı çok sevdi ama iştahı olmayan arkaaşımın oğlu hiçç sevmemeiş. diğerlerinden deneyebilirsin... ben pirinçli olanı sadece gece yatmadan veriyorum. yarım ölçü olarak. anca yiyio...

benım oglanında maşaallah iştahı copk güzel her seyı yıyor ama kılo alımı az ne iştir anlamadım

Hareketli mi peki? benim kız çok hareketli maşallah, ama yemesi iyi. geçen ay 300 gr almıştı yiyerek...

selam kızlar...

kızıma babasıyla birlikte bakmak fikri hayal oldu... p.tesi bi bakıcıyla tanışıcam... beni başka bi okula görevlendirdiler... iki okul çalışıcam... inşallah kadını gözüm tutar...

umarım çok iyi çıkar karşınızaza. şimdilik herkes memenun sanırım bakıcı konusunda. bol şans diliyorum...

Selam kızlar, Ela uyuyo, selin olduğu gün anlaşılır şekilde "ab ba ba" "abbaaa" dedi.... baba emiyo ama... anne emeye çalışıyo sanırım delikafadulden
ayrıca 3 gündür de desteksiz oturuyo uzunsüre... hiç estekli oturtmadım denedik oturuyo. gizlice antreman yapmış demekkidelikafadulden

sabah da kahvaltısına anne sütü katamıyorum pompam bozulu:((((
bu arada kimse yeni ifadeleri görmemiş mi:D
akannehirmirmirmirmir

evet ayşincim cok hareketlı benım velet ayakları hele hiç durmuyo babasına kızdım oda suc bastırıyo uykulu adama cocukmu emanet edılır dıye Allahtan zararsız atlattık ilk ve son olur nş. 6 ay doldurma süprizi bu oldu :(:(:(

selam canlarım nasılsınız?
biz iyiyiz bugün domates attım dondurucuya kışın afiyetle yemek için fasulya falan atacaktım ama eşim pek sevmiyor sadece domates atıcaz bu kış için haftaya da biraz daha yapıcam 17 buzdalabı poşeti menemenim oldu kış için. bu arada oğluma yemek yedir altını değiştir uyut derken baya uğraştırdı ama. ozan iki gündür gündüzleri uyumuyor sallıyom o kadar yarım saat uyuyor sabah 5,5ta kalktı 7,5 ta uyudu sonra iyi uyumuşuz ama 10,5 a kadar ne var kesintisiz uyusa 10,5 a kadar heheheh tamam tamam biiyorum çok şey istiyorum:D

deryacım geçmiş olsun canım yaa ucuz atlatmışsınız.
ben yer yatağı yaptım kızlar sanırım en sağlamı o mama yapacaksamda oraya atıyorum babasını yanına yolluyorum daha emniyetli oluyor

yarı yaşı hayırlı olsun Yiğit erkekimizin.... :nazar:
Damlacım, ne dedin sen 17 poşet mi dedinnnnn!!! ve eminim başka şeyler de vardır. dolabın nasıl senin bizimkinin altı dondurucu olandan. ama göründüğü kadar çok şey almıyo? raflı olmasıyla alakalı olabilir mi?:((( zaten pişmanız yaaaa... almayı düşünenlere sakın almayın böyle dolaptan. hiçbişey sığmıyo...

herkese selam nasılsınız kızlar sizi çok özledim ya siz???????
bebişler rnasıl hasta olan yoktur umarım
biz köydeydik daha kalacaktık ama kocişin aniden dişi ağrıyınca çoıkıp geldik 2-3 güne tekrar gidriz 4-5 gün daha kalırız heralde orası çok güzel havcası tertemiz
idil çok accayip oldu hiç durmuyo sürekli faliyette
ee sizlerde ne var ne yok
ya bide ben en son girdiğimde gülşah yoktu geldimi valla merak ettim haa
haa bide lavinya kız hamiş olan senmişin hangi ay doğacak bebek marttamı yine ne güzel ikiz gibi büyürler vallaa
canım bizde seni özledik idil hanıma iyi bak ohh misler gibi köyde çeksin temiz havayı yarasın kuzumaa. faaliyet iyidir çok sakin bebek sevmem ben.
slmlar nasilsiniz güzeller?
bizde 7 . ayimizi doldurdukk büyük koca adam oldukkk
ohh maşallah darısı bize.
birazcık daha uzasın koyarım şimdi o kadar belli olmuyor incilerimiz..

sağol canım ..inşallah sizinkilerde sessiz sedasız gelir..

sağol canım valla yormadı çok şükür..akıllı benim kızım pek yormuyor beni...

bugün kontrolümüz ve aşılarımız vardı...kızım 7700 gr 71 cm olmuş..iyi çok şükür dişlerimiz için ferrasol demir verdi dr. umuz tadını pek beğenmeyebilir dedi birde verdikten sonra dişlerini bi mendille sil dedi..eğer içemezse sadece meyvesine katabilirsin dedi..bakalım yarın başlıycam inşallah sever..aşılardada ağlamadı azıcık sesimiz çıktı ama çabuk geçti..acıya dayanıklı bu kız ya sabırlı kuzum benim..dün galiba üşütmüşüm defneyi durup durup kustu ama çok şükür bugün yok ıhlamur verdim biraz kalın giydirdim gecede bugün bi sorun yok şimdilik...
geçmiş olsun canım dikkat etmek lazım ya havalar bi garip. ayrıca maşallah kuzuya iyi gelişmiş cimcime dayanıklı kuzum benimm.
seam kızlar ben geldim. gribim azaldı ne mutlu bana... annem gelmişti salı gunu ii baktı bana. şimdi de eve gidiyo..Ela da düzeldi. bu sıralar keyfim yok. bir de sel oldu. :(((eşim ilk gün gidemedi işine. bu gece de boğaz bölümünde olacağı düşünülüyo. daha da şiddetlisi.

ay şimdi tv de reklam var mastercard.. "paranın alamayacağı herşey için "diyo ya... 3 velet var yeni reklamda bittim yaaa. ısısrırım hepsimi....hido da 3g farkının reklamını ii yapamıyo... bir de bayram reklamları çıktı duygusallık tavan yaptı...

Melekcim, bir de kardeşin bahsettiğin doktorlara sorarmı şu flor konusunu?
canım düzelmenize sevindim.
reklemlara takmışız :D
slm bugün bizde dokdora giddik biz öyle özele filan gidmiyoruz oğlumda gidmişdik bunda gidmiycem dedim eeee nede olsa ikinci acemilik kalmadı artık burda aile hekimliği var sanki özel gibi valla aşı günümüz geldiğinde tlf bile ediyolar kilosu boyu kontrol edilip bilgisayara geçiyo bide ebemiz var özel eğitim almış bebekler için her mahalle için bi dokdor var çok rahatız valla sıra filan beklemiyoruz heryerde yokmuş bu uygulama daha ama biz çok rahatız
ay ne yazcakdım ne anlattım yaaa bugün aşımızı olduk 3 tane 2 bacakdan 1 koldan kilomuz 7700 olmuş boyumuzda 69 cm ben kilosu az gibi sanki ama dedim ebe iyi dedi yüzde ellinin içine giriyo dedi görseniz geldiğimizden beri yatıyo hiç oturmadı hele bacaklarını hiç kımıldatmıyo altını değişirken biraz mızırdandı bende bak abisi uf yaptılar bacağına bak dedim abisine bakıp daha çok ağladı ayyy pek nazlı pek ebe ateşi 38e çıkmadan calpol verme dedi ilaç aşıyı etkiliyo artık ilaç vermiyoruz kolay kolay biraz katlanıcaksınız dedi ne yapalım katlanıcaz tabiki
maşallah canım kuzuya. o nazlı prensesi yer damla teyzesiii. aile hekimliği için çok şanslısınız.
kızlar bir şey sorucam.bebeklerinizin tv ile arası nasıl..ben hiç izletmiyorumda..bana kızıyorlar arada bir baktır diye.bende kk da okumuştum en azından 1.5 2 yaşına kadar bebeklere tv ye baktırılmaması gerekirmiş dikkat dağınıklığına sebep olabiliyor diye ileriki yıllarda..
hiç baktırmıyorum ben.gündüzleri tv açmamaya çalışıyorum açacaksamda alyayı öteki tafa atıyorum sesini duyuyor sdece..siz neler yaptınız merak ediyorum.
bu arad şehnaz fotodaki sensen süpermişssin.maşşalah sana.
ben izletiyorum uyurken bakıyo sadece çocuk programlarına bakıyo reklemlara falan bakmıyo.
tv otistik yapıyormuş ayrıca dikkat dağınıklığı.ben zorda kalmadıkça hiç baktırmıyorum.ama okul açılınca annem bakar :(
slm melek hpşgeldin.hayırlı tezkerelerbizim kız da iki kere anne dedi.evet inanamadı k ama gerçek.tesadifi mi diye düşündük oyuncağını düşürünce gene dedi.
canım bişolmaz bizlerde tvye baka baka büyüdük otistik mi olduk aslının dediği gibi tüm gün bakmıyor ki bunlar rahat olun bişolmazz
Bende bugün et denedim. Dana eti aldım kendim kıydım bıçakla minik minik.. Kıyma çektirmeye cesaret edemedim.. Kabak,patates ve eti karıştırdım çorba yaptım. İçine de bir çay kaşığı zeytinyağı koydum. Bayıla bayıla içti kuzum.babasına çekmesin,babası et yemez.
ohh yarasın yakışıklıma.
bizim oğlan da etçil.
kızmız biraz daha ii allahıma sükür emmeyede basladı. of allahım ne zor günlerdi ya ruhsal bedensel ve sosyal dengem kaydı mahvoldum. allah saglık versin hepimizin bebeklerine. onlar hasta olmasın acı çekmesin aglamasın. resmen kavruldum bittim. banyo yaptırdık babasıyla emdi ve uyudu canım kızım. hepinize teşekkürler arkadaşlar allah kimseyi evladıyla terbiye etmesin umarım herkes ve bebekler iidir
amin canım .
ohh sevindim canım tekrar emmeye başlamasına
selam kızlar...

ya ne düşüncesizler küçük bebeği olan biri iki okulda görevlendirilir mi hey allahım yaa

ezgimm dünürümm nerelerdesin yaa gelinim nasıl görüşemiyos bir türlüü

yarı yaşı hayırlı olsun Yiğit erkekimizin.... :nazar:
Damlacım, ne dedin sen 17 poşet mi dedinnnnn!!! ve eminim başka şeyler de vardır. dolabın nasıl senin bizimkinin altı dondurucu olandan. ama göründüğü kadar çok şey almıyo? raflı olmasıyla alakalı olabilir mi?:((( zaten pişmanız yaaaa... almayı düşünenlere sakın almayın böyle dolaptan. hiçbişey sığmıyo...

evet 17 poşet domates attım ayrıca 10 küçük poşet bi avuç kadar yemeklere katmak için domates ayrıca 9 küçük poşet yin e1 avuç kadar közlenmiş kırmızı biber var alt raf boş daha benimki beko normal üst tarafta dondurucusu. ayrıca et falanda var yani:Dkaydirigubbakcemile3

evet 17 poşet domates attım ayrıca 10 küçük poşet bi avuç kadar yemeklere katmak için domates ayrıca 9 küçük poşet yin e1 avuç kadar közlenmiş kırmızı biber var alt raf boş daha benimki beko normal üst tarafta dondurucusu. ayrıca et falanda var yani:Dkaydirigubbakcemile3

:1shok:akannehir:1shok:
cidden şok oldum. sanırım sen hani eskiden leblebi tozları vardı ya onların poşetine koyuyosun:roflol:delikafadulden:roflol:delikafadulden
maşallahh valla..

ben de kırmızı biber közü ve doğranmışı koyucam. bi pazara çıksak... bir de patlıcan közlüycem çok güzel oluyo. alinazik yapıyorum hemencik....ama yer yokkkk... ya bi bakcam ya ne koymuşum ben oraya.... nohut bar 3 paket anam verdi kendi dolabını boşaltmak içinbenneyaptımkionları yapayım ben....

:1shok:akannehir:1shok:
cidden şok oldum. sanırım sen hani eskiden leblebi tozları vardı ya onların poşetine koyuyosun:roflol:delikafadulden:roflol:delikafadulden
maşallahh valla..

ben de kırmızı biber közü ve doğranmışı koyucam. bi pazara çıksak... bir de patlıcan közlüycem çok güzel oluyo. alinazik yapıyorum hemencik....ama yer yokkkk... ya bi bakcam ya ne koymuşum ben oraya.... nohut bar 3 paket anam verdi kendi dolabını boşaltmak içinbenneyaptımkionları yapayım ben....
:roflol::roflol:
mirmirmirmir benim uykum geldi. hadim ii gecler muckkkk....

iyi geceler canımm bende yatıcam şimdimirmirmirmir

slmlar ii geceler gecmsi tam olarak okuymadm ama hasta bebeler var cok gecmis olsun

gülsahcim resmi sormusun kiz kardesim o ama bende onun kadar güzel sayirlim kaydirigubbakcemile3saol yorumun icinde askitoo

melekcigim arda kaan i sormusun canim yaklasik 1 bcuk ay oldu gideli dr a 8 200 dü ama su sebzeler faln filan deken baya kilo aliyo yaklasik her ay 1 kiloyu geciyo masallh 9 kcür olmusdur sanirim arda kaan bay aagrlasdi bide doymak bilmiyo bi tabak yediriyorum yine isdiyoo kaydirigubbakcemile3

hadi ii geceler herkese öptm hepinizii

hepinize tşk ederiz teyzoşlar dün gece ateşi çıkmadı ama hep zırıldadı yani uyutmdı tüm gece gündüzde leyla gibi gezdim

ıyı kı dogdun can dosdum..
ıyıkı varsın , ıyıkı senı tanımısımm...
Sen benım artık dosdumdan Öte kardesım gıbısın senı o kadar cok sevıyorum kı bunu kelımelerle ıfade edemem asla...
ıyı kı annecıgın senı dogurmuss ıyıkı
o kadar sanslı bı annekı sneın gıbı gÜzel ve ıyı yÜreklı evladı oldugu ıcın

nıce senlere bıtanem senı cok amaa cokk sevıyorumm dılegımm bıtanemm

Son düzenleme:
Back