ayşin Ela ve sen nasıl oldunuzz???iyilrştiniz mi ??
ben tv izliyorum da izletiyorum da engellenmiyo ki ayrıce evet otizm yapıyor ama sabahtan akşama kadar tv izleyen bebeklerde olabiliyor bizimkiler sabahtan akşama tv başında değil ki ayrıca otzme meyilli bebek oyuncak da oynamazz
selam canım, Ela düzeldi tamamen, benim sesim hala kötü ama kendimi iyi hissediyorum. yani telefondakiler hala iyileşmedin mi diyo. anlamadım acaba sesim kalıcı mı değişti.... :1shok::1shok:
ben dr.a sormuştum günde yarım saat izlettir beyin gelişimine destek olabilir bu süre dedi.
selam kızlar maalesef bizde düşme kazası gecırdık oglana mama hazırlıyodum babasını kaldırdım halbukı cocuga bakakoy dıye enlemesıne yatırdım yataga nasıl oldu anlamadım bi cıglık nasıl koştum yüz üstü düşmüş Allahtan ıslak mendıl vardı yerde galıba ona geldı yüzü yatak yükseklıgıde fazla ddegıl dı yüzü falan kızarmadı hemen agladı gectı ama canımdan can koptu hain babası uyumus kalmıs benım oglanda kaya kaya düşmüş heralde Allahım kımseye evlat acısı göstermesın inşaallahhbu arada GÜLŞAHCIM benım oglanda reklam falan cıktıgında kafasını cevırıyo tv ye yoksa hiç bakmıyo pek ılgılı degıl
çok geçmiş olsun Derya yaa.. saymayım ama baya çok bebek düştü
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
((( çok geçmiş olsun, babasına kızsaydın ben olsam burnundan getirirdim.. gerçi ben de uyuyakalmıştım ama vicdanım beni cezalandırıyo hala....senağlama
kızmız biraz daha ii allahıma sükür emmeyede basladı. of allahım ne zor günlerdi ya ruhsal bedensel ve sosyal dengem kaydı mahvoldum. allah saglık versin hepimizin bebeklerine. onlar hasta olmasın acı çekmesin aglamasın. resmen kavruldum bittim. banyo yaptırdık babasıyla emdi ve uyudu canım kızım. hepinize teşekkürler arkadaşlar allah kimseyi evladıyla terbiye etmesin umarım herkes ve bebekler iidir
ayy çok sevindim Fatma, bizim kız da demiştim ya emmeyi reddediyo. oyunla falan emzirmeye çalışıyorum , daha yavaş doluyo zaten süt depolarım artık... pis kızım:1no2:
herkese selamlar..
geçmiş olsun deryacm..
maşallah buketcim anıl ve ali tunacıma afiyetle yesinler.
alya bu ara yemek konusunda çıldırtıyor beni yediği tek şey nerdeyse sadece milupanın sütlü pirinçlisi..onuda yarım kase 3-4 saatte bir..üf.
Gülşahcım, milupanın sebzelerinden verdin mi? Ela brokolili olanı çok sevdi ama iştahı olmayan arkaaşımın oğlu hiçç sevmemeiş. diğerlerinden deneyebilirsin... ben pirinçli olanı sadece gece yatmadan veriyorum. yarım ölçü olarak. anca yiyio...
benım oglanında maşaallah iştahı copk güzel her seyı yıyor ama kılo alımı az ne iştir anlamadım
Hareketli mi peki? benim kız çok hareketli maşallah, ama yemesi iyi. geçen ay 300 gr almıştı yiyerek...
selam kızlar...
çok yoğun bi hafta geçirdim...
kızıma babasıyla birlikte bakmak fikri hayal oldu... p.tesi bi bakıcıyla tanışıcam... beni başka bi okula görevlendirdiler... iki okul çalışıcam... inşallah kadını gözüm tutar...
umarım çok iyi çıkar karşınızaza. şimdilik herkes memenun sanırım bakıcı konusunda. bol şans diliyorum...
Selam kızlar, Ela uyuyo, selin olduğu gün anlaşılır şekilde "ab ba ba" "abbaaa" dedi.... baba emiyo ama... anne emeye çalışıyo sanırım delikafadulden
ayrıca 3 gündür de desteksiz oturuyo uzunsüre... hiç estekli oturtmadım denedik oturuyo. gizlice antreman yapmış demekkidelikafadulden
sabah da kahvaltısına anne sütü katamıyorum pompam bozulu
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
(((
bu arada kimse yeni ifadeleri görmemiş mi
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
akannehirmirmirmirmir