Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımmmmm bende özledim bitanemmm geldimmm vburdayım 3 gündürrroff kims eyokkk yineee
nerdesiniiizzzzz yawfffff ayşin kız maaşallah Ela hanımaaa.... kuzucuuumm
Damla çok özledik sizi gelin artık bitsin bu hsretttt Ezgikuşum sizi de çok ösllediik ama yawwff bi de ben diloşumu össledimm o da yukkkkk
sheylaaaa kuzum sen nerelerdesin epeydir yoksun annat bakam inci kız naapıoo?
kızlar bugün Adacıımı çantamı karıştırırken buldum çok komikkktiiii
oooooooyyyy ben seni yerim bebeğimmmmmmmm kuzumm
sağol teyzesiiiaaaaa karakuzu kocaman olmuşannesi yeni fotoları çok tatlıa.s
aaaa çok mutlu oldum inşallah iyi biridirrgünaydın kızlar ben bakıcı buldum çok mutluyum iyi bir kadına benziyo inşallah ertuğda seversırnaşık şey
ozan da gündüz yarımşar saat 3 kere uyuyo gece de berbat.kızzzlaaarrrrrrrr hepinize GÜNAYDINLARRRRR
damlacım ada da öyle başında birileri olacak illa ki iş yaptırmıyor bana bi de çalışıyorum hafta sonları halimi bir görmelisin bide bizimkinin nerdeyse hiç gündüz uykusu yok gecelere güzel uyuyor gündüz yarımşar saat 3-4 defa uyuyor evi temizlerken bi halimi göreceksin
canım kızım 3 aylıktı emmeyi bıraktı bırakmadan önce bir inatlaştık ki kızımla ahlatamam çok ağladı onunla bende ağladım emsin diye saatlerce uğraştım ama nafile o gün anladım ki çocukla inat edilmiyor her şekilde kazanıyorlar 3 aylıktan beri mama ve ek gıda yiyiyor keşke emseydi ama olmadı
canım hayırlı olsun benim mürdüğüm de öyle yaparken emeklemeye başlamıştıkaydirigubbakcemile3 çok şeker oluyorlar
minocum 6. diş ha maşallah canımbizde daha siftah bile yok kaydirigubbakcemile3 gerçi elime sertlikler geliyor eli sürekli ağzıında ve salyası şapır şapır dışarda ama daha bişey yok bakalım
hayatım çok sevindim umarım gönlüne göre birisidir bizim bakıcıdan çok memnunun bakıcı işleri çok önemli ve hassas bir konu işallah sizinkide öyle çıkar canım
geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınızzkızlar dün gece neler oldu, 3 buçukta uyanddım daha doğrusu meriç uyanıdırdı beni :))) güzelce kocişe sahur hazırlayım dedim, 4 yıldır maşallah her sahura kalkmıştık, bunada kalkttımda gerçi... ocağa patates koydum haşlansın diye, lavaşın arasına sarıp yemesini çok seviyor eşim yeşillikle, çayı demledim, sofrayı hazırladım, suları, sütleri bardaklar bile koydum, patates henüz pişmemişti 5 dakika içeriye gireyimde pişsin demiştim, koltuğun üstünde uyumuş kalmışım, bi uyandım saat 5, sahur vakti geçmiş, ezan okunmuş, patatesin dibi tutmuş:))) son anda kurtardım allahtan.... koştum eşimin yanına o da meriçe sarılıp uyumuş kalmış, aç tutuyor bu gün anlayacağınız kocişşim çok üzgünüm... o kadar hazırladığıma mı yanayım, kocişin aç kaldığına mı((( şeytana uydum nefsimehakim olamadım, 5 dakika diye yattığım uyku nelere mal oldu
(((
günaydın tatlımm yaa gelinime baksıun arkadaşınnn azcık beklesin sevgilsiiigunaydin bacillaaarr ben krese karar vermistim ya malesef aradilar ocak ayina kadar bos yer yokmus ocak iyi icinde simdiden kayit yaptirmamiz gerekiyormus offf napcam bilmiyorum su an arkadasim bakiyor resmen birbirlerine asiklar ama oda londraya donucek ekimde erkek arkadasi orda simdi kandirmaya calisiyom ocaga kadar kalsin diye :)) parada kabul etmiyo ben yinede kavga cinayet veriyorum hediyeler aliyorum ama iste oda hakli sevgilisinin yanina gitmek istiyo bebegimi guvenilir bi yere bi yerlestirsem cok mutlu olucam. fikir veren tum arkadaslara tesekkurler sefiom sizi :))
ADA nin fotoya bayildim masallah benim bebegime oturuyo resmen cok super ya :))
SUHEYLAAA bisey sorcam biz hala kusmuyuz aradan cok zaman gecti ya ondan diyom :))) inciyi degisik pozisyonlarda emzir sekerim.
DERYA cim cok sevindim idilimizin kilo almasina masallah tuvalet egitimini ne guzel veriyosun darisi basimiza:)
hakketen şaşkınnnnnnnnnnnlarrkaydirigubbakcemile3azonce bi musteri geldi elbiseyi kabine girmeden denedi dukkanin icinde sutyenle gezdi nerden baksan 5dk kadar. saskin bunlar saskiinn :))))
hoşgeldin tatlımmm bende yeni döndümm biz iyiyiz karakuzumlaaa özledik siziiiiherkese merhabalarrr...... kavuştuk kızlar sonunda... çok mutluyum yeniden buluşmamıza......
nasılsınız bebişlerimiz nasıl herkes iyi mi... iki ay uzak kaldım özledim sizleri... bizi sorarsanız dün geldik... kızımla iyiyiz...
selam kızlar.. bi süredir bağlıyım ama yazamadımm.. ne var ne yokk..
ben hala okula başlayınca oğlumu kime emanet edeceğimi düşünüyorumm.
bayramdan sonra kayınpeder kayınvalide gelecek bayrama kadar 2 hafta birini bulmam lazım.. kurbanda onlar gidecek annemler gelecek.. çocuk serseme dönecek yaa.. biz bakarız idare ederiz diyolar iki tarafta gönüllüü ama şimdiden sabit birine alışsa daha mı iyi olurr diyede düşünüyorumm off ne yapayım ben yaa.. kafayı yicemm en sonundaa
şaşırdım kız ne zaman başlıcan wc ye götürmeye? çocuğun ne zaman çiş yada kaka yapcağını nerden biliyon ki adanın hergün farklı oluyo :uhm:sağol canım
yok wc ye götürmüyorumda mesela bezini açıyorum tutyorum kakasını çişini yapıyor
wc ye ede götürecem
bugünde tuttum yine yaptıı
bende küçükken çabuk bırakmışım babasıda bize çeker umarımda bez masrafından tez vakit kurtuluruz
:roflol: :roflol: :roflol:azonce bi musteri geldi elbiseyi kabine girmeden denedi dukkanin icinde sutyenle gezdi nerden baksan 5dk kadar. saskin bunlar saskiinn :))))
hoşgeldin canım neler yaptın anlat biz de seni özledikherkese merhabalarrr...... kavuştuk kızlar sonunda... çok mutluyum yeniden buluşmamıza......
nasılsınız bebişlerimiz nasıl herkes iyi mi... iki ay uzak kaldım özledim sizleri... bizi sorarsanız dün geldik... kızımla iyiyiz...
geçmiş olsun canım ya ben de danino orman meyveli yediriyorum 2 gündür sanki burnu tıkalı gibi ve bendede var saman nezlesi yaa ynı durum bizdedemi oldu acaba? ama öyle nezle gibi değil.yarın yedirmiyim bari amaniin.. bu arada maaşallah sarı papatyaya hakketten ne yedirdin kızSelam kızlar dr ye gıttık oglum tıpkı anası saman nezlesı Çıktı benım grıp dedıgım sey alerjıymıs alerjıyı tetıkleyen ben salak papatyaya danıno orman meyvelı verdım onun ıÇın agzı burnu tıklaı dr geÇen hafta tartı 7800 du bugun tartı 8050 Çıktı dr bıle sasırdı ne yedı bu dıye
tapılacak lazanyam ben de sizleri çook özledim... adamıza maaşallah çanta karıştırmaya bile başlamış...
şaşırdım kız ne zaman başlıcan wc ye götürmeye? çocuğun ne zaman çiş yada kaka yapcağını nerden biliyon ki adanın hergün farklı oluyo :uhm:
:roflol: :roflol: :roflol:
hoşgeldin canım neler yaptın anlat biz de seni özledik
geçmiş olsun canım ya ben de danino orman meyveli yediriyorum 2 gündür sanki burnu tıkalı gibi ve bendede var saman nezlesi yaa ynı durum bizdedemi oldu acaba? ama öyle nezle gibi değil.yarın yedirmiyim bari amaniin.. bu arada maaşallah sarı papatyaya hakketten ne yedirdin kız
evet teyzeleri yapıyo acıyorum ne zaman açarsam o zaman yapıyor şimdi yatırdım zorla akşama kadar ağlıyor benm kızım akıllı anası gibi :jeyyar::jeyyar:selam kızlarrrr
oy çok yoruldum marmaris e gittim çalıştımmm kocaamı gördüm geldim kızımı aldım yeni doğum yapan bir arkadaşım vardı o aradı çıkalım diye o 2,5 aylık oğlu annesi buluştuk oğlan çok ağladıı yazık yawrum yaaa gazz derdine benim cadı kızım da ogünleri çabuk unutmuş gibi uyudu fosu fosur(( annelik çok meşşakkattli bir iş walla
((
rebecaccıım hoşgeldiinnnn özledik seniiii
Ezgimmm yaww Nilim iyi anlaşıyosa kalsın accuk daha arkadaşın ya da sevgilisi de gelsinn biraz :))))
e karakuzum alışmışşş kalabalığa annesi yapacak bişey yoookkk
İdilciim çiş kaka işlerini düzene sokuyo haa pess maaşaallah wallla
Meralciim geçmiş olsun sahur kazanızaaa
Ayşinnnnnnnn hani elamızınn son fotolarıııı isteriz isterizzzz prenses görmekkk isteriizzzzzzzzz
o özendigin fotodan bende yaptim 10puan yedim :roflol: cektilerselam kızlar naber
ben de özendim yaptım bu büyük resimden :))
çok yorgunum ne işim var git yat demi biri beni kovsun
kimseler yookk
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
dün çok komik bişey oldu eşimle kızım oynuyorlardı kızım kumandaya doğru emekliyordu o sırada ben ğittim yanlarına eşime sarıldım ve öptüm bizim sıpa sen bırak kumandayı felan gel benim saçıma yapış acaba dedim tesadüfen mi oldu tekrar kumandaya yöneldi dedim bu sefer yapıcakmı gene eşimi öptüm bu gene saçıma yapıştık biz eşimle kırılıp geçtik bi de kızgın bi surat ifadesi takınmış kendine görmeliydiniz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3