• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar dün gece neler oldu, 3 buçukta uyanddım daha doğrusu meriç uyanıdırdı beni :))) güzelce kocişe sahur hazırlayım dedim, 4 yıldır maşallah her sahura kalkmıştık, bunada kalkttımda gerçi... ocağa patates koydum haşlansın diye, lavaşın arasına sarıp yemesini çok seviyor eşim yeşillikle, çayı demledim, sofrayı hazırladım, suları, sütleri bardaklar bile koydum, patates henüz pişmemişti 5 dakika içeriye gireyimde pişsin demiştim, koltuğun üstünde uyumuş kalmışım, bi uyandım saat 5, sahur vakti geçmiş, ezan okunmuş, patatesin dibi tutmuş:))) son anda kurtardım allahtan.... koştum eşimin yanına o da meriçe sarılıp uyumuş kalmış, aç tutuyor bu gün anlayacağınız kocişşim çok üzgünüm... o kadar hazırladığıma mı yanayım, kocişin aç kaldığına mı:(((( şeytana uydum nefsimehakim olamadım, 5 dakika diye yattığım uyku nelere mal oldu :((((

ah meralim ya çok tatlı bir uyku o bilirim meriçede kalkıp yatıyosun ya sersem oluyo insan boşver daha sevap aç tutsun bigündekaydirigubbakcemile3

GÜNAYDIN KIZLAR,
Tuğba yeni birini bulmana çok sevindim. umarım hayal kırıklığı yaşamazsın. en önemlisi güvendiğini hissettirmek sanırım. doğru anneler de bir yere kadar... onların da hayatı var:))

aman da aman Ada ne yaramaz olmuşopuyorumnanaktanne tatlı bi foto:)alıntı yapmadım belki silmek istersin diye:)
fotoyu burada da görmek isteriz:
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/308342-mart-bekeklerinin-komik-halleri.html

mino, 6. diş haaa:)))) ay bi de yeni çıkan dişler topiği mi açsak ne? dişi çıkanların da ayrıca fotolarını bekliyoruz. incileri hep beraber izleyelim:)benimkinin dişleri de yamuk çıkıyo sıpamın...

günaydın kızlar ben bakıcı buldum çok mutluyum iyi bir kadına benziyo inşallah ertuğda seversırnaşık şey

kızlar dün gece neler oldu, 3 buçukta uyanddım daha doğrusu meriç uyanıdırdı beni :))) güzelce kocişe sahur hazırlayım dedim, 4 yıldır maşallah her sahura kalkmıştık, bunada kalkttımda gerçi... ocağa patates koydum haşlansın diye, lavaşın arasına sarıp yemesini çok seviyor eşim yeşillikle, çayı demledim, sofrayı hazırladım, suları, sütleri bardaklar bile koydum, patates henüz pişmemişti 5 dakika içeriye gireyimde pişsin demiştim, koltuğun üstünde uyumuş kalmışım, bi uyandım saat 5, sahur vakti geçmiş, ezan okunmuş, patatesin dibi tutmuş:))) son anda kurtardım allahtan.... koştum eşimin yanına o da meriçe sarılıp uyumuş kalmış, aç tutuyor bu gün anlayacağınız kocişşim çok üzgünüm... o kadar hazırladığıma mı yanayım, kocişin aç kaldığına mı:(((( şeytana uydum nefsimehakim olamadım, 5 dakika diye yattığım uyku nelere mal oldu :((((

merak etme canım şeytan ziyaret etmemiş. sadece uykusuzlukkötükedihüso:) insan hali işte. İslam dini anlayış dinidir diye biliyorum her halde şeytan uğramıyo yanımıza:D sen yeni annesin, hepimiz uyukluyoruz. ben bazen emzirirken gözlerimin kapandığını hatta saniyelik uyku yaşadığımı biliyorum. eşin de umarım zorlanmaz...

ah meralim ya çok tatlı bir uyku o bilirim meriçede kalkıp yatıyosun ya sersem oluyo insan boşver daha sevap aç tutsun bigündekaydirigubbakcemile3

ahh hemde ne tatlıı bi uyku sorma valla canımm, resmen sadece oaya girdiğimi koltuğun üstüne oturduğumu hatırlıyorum, bi uyandım ki her şey olmuş bitmiş zaten.... çok haklısın sersem tavuk gibi oluyorum belli bi saatten sonra, işten eve giince alelacele iftar bi yandan meriç evin işleri derken... çok dua ettim sabah inşallah acıkmaz....:kedi:

merak etme canım şeytan ziyaret etmemiş. sadece uykusuzlukkötükedihüso:) insan hali işte. İslam dini anlayış dinidir diye biliyorum her halde şeytan uğramıyo yanımıza:D sen yeni annesin, hepimiz uyukluyoruz. ben bazen emzirirken gözlerimin kapandığını hatta saniyelik uyku yaşadığımı biliyorum. eşin de umarım zorlanmaz...

evet canım bende dua ettim zaten sabah eşim uyuyordu, uykusunda doyur Allahım onu diye, Allahım yardımcısı olsun, ne deyim, gündde 2-3 saatlik uykuyla bu kaddar koşturmacayla bu kadarı normal sanırım....benimde o saniyelik uykularım meşhur, içim geçiyor resmen kısacık zamanda...

slm fıstıklar ne haber kaç gündür giremiyorum i kaç gün daha giremme heralde köydeyiz gelip gidiyoz kaynanamlar burada
bugün idili dr a götürdüm tahlilleri yapıldı tertemiz çıktı
1 ayda 800 gr almış çok iyi deedi doktor
kandamlasına tekrar başlattı
siz kullanıyomuyduznuz
bir ara muhabbeti geçti ama kafam dalgındı kaçırdım
neyse bizde durum böyle
bide ben idili çiş tutuyorum kakasını yapıyor
aqkıllı bıdığım benim
işte böyle sizlerde ne var ne yok
üzledim valla
geçmişi galiba okuyama tekrar çıkıyorum çünkü umarım herkes iyidir kendinize iyi bakın en kısa zamanda görüşürüz
maaşallah idile canım seninde gözün aydın kandamlası çoğumuz kullanmıyoruz biz de seni özledik yws ihmal etme bizi

kızlarrrr şimdi Ela yı köpek duruşu yaparken gördüm:D yaylanıyodu. sonra düştü:) sanaırım emeklemeye de başlar. bekle Nisan biz geliyoruzzzzzhahahahahah
yerim ben onuuuuu

[

GünAYdıN Mart AnnİşlEri BeN CADI AlaZ AdA İyi Bİr GÜN DİlEriM SizE
yaramaz cadıııı bakışa bak yakalandım der gibi

günaydın kızlar ben bakıcı buldum çok mutluyum iyi bir kadına benziyo inşallah ertuğda seversırnaşık şey
haarika ya gözün aydın canım çok sevindim

Lazanyacım maşallah ne güzel oturuyor seninki benimki öne düşüyor hala oturamıyor 5 eylülde 6 ayımız doluyorr:))emdacım seninkide diş çıkarıyor yüzde %100 merall geçmişolsun Dua etde daha fazla uyusaydınız ocakta tencere yanabilirdi Allah korumuş .

Füsun canım

Derya maşallah idile yanlız çişe tutuyorum kısmını anlamadım tuvaletemi götürüyosun??
sağol canım
yok wc ye götürmüyorumda mesela bezini açıyorum tutyorum kakasını çişini yapıyor
wc ye ede götürecem
bugünde tuttum yine yaptıı
bende küçükken çabuk bırakmışım babasıda bize çeker umarımda bez masrafından tez vakit kurtuluruz

ADAAAAAAA SENı YERıNM BEN YERıM
kız aslı bu kız sana benzemeye başlamış valla
diğer topikteki resimde çok benzettim ben

gunaydin bacillaaarr ben krese karar vermistim ya malesef aradilar ocak ayina kadar bos yer yokmus ocak iyi icinde simdiden kayit yaptirmamiz gerekiyormus offf napcam bilmiyorum su an arkadasim bakiyor resmen birbirlerine asiklar ama oda londraya donucek ekimde erkek arkadasi orda simdi kandirmaya calisiyom ocaga kadar kalsin diye :)) parada kabul etmiyo ben yinede kavga cinayet veriyorum hediyeler aliyorum ama iste oda hakli sevgilisinin yanina gitmek istiyo bebegimi guvenilir bi yere bi yerlestirsem cok mutlu olucam. fikir veren tum arkadaslara tesekkurler sefiom sizi :))

ADA nin fotoya bayildim masallah benim bebegime oturuyo resmen cok super ya :))

SUHEYLAAA bisey sorcam biz hala kusmuyuz aradan cok zaman gecti ya ondan diyom :))) inciyi degisik pozisyonlarda emzir sekerim.

DERYA cim cok sevindim idilimizin kilo almasina masallah tuvalet egitimini ne guzel veriyosun darisi basimiza:)

herkese merhabalarrr...... kavuştuk kızlar sonunda... çok mutluyum yeniden buluşmamıza......

nasılsınız bebişlerimiz nasıl herkes iyi mi... iki ay uzak kaldım özledim sizleri... bizi sorarsanız dün geldik... kızımla iyiyiz...

selam kızlar.. bi süredir bağlıyım ama yazamadımm.. ne var ne yokk..
ben hala okula başlayınca oğlumu kime emanet edeceğimi düşünüyorumm.
bayramdan sonra kayınpeder kayınvalide gelecek bayrama kadar 2 hafta birini bulmam lazım.. kurbanda onlar gidecek annemler gelecek.. çocuk serseme dönecek yaa.. biz bakarız idare ederiz diyolar iki tarafta gönüllüü ama şimdiden sabit birine alışsa daha mı iyi olurr diyede düşünüyorumm off ne yapayım ben yaa.. kafayı yicemm en sonundaa

Back