geçmiş olsun canım sarı papatyaya.Selam kızlar dr ye gıttık oglum tıpkı anası saman nezlesı Çıktı benım grıp dedıgım sey alerjıymıs alerjıyı tetıkleyen ben salak papatyaya danıno orman meyvelı verdım onun ıÇın agzı burnu tıklaı dr geÇen hafta tartı 7800 du bugun tartı 8050 Çıktı dr bıle sasırdı ne yedı bu dıye
kız ne yedirdin çocuğaa maşallahhh
canım benimm yer kaynanası gavai fişek izleyen miniğiii. canım benim sende stres atmışsın çok güsell. opuyorumnanaktanslm kizlar ben simdi girdim eve cok guzel bir gece gecirdim dukkanin acilisindan beri cok stresliydim bugunde festivalin son gunuydu attik kendimizi disari deli gibi lunapark oyuncaklarina bindim sonra gittik kumar oynadim butun parami kaybettim :)) havai fisekleride izledik geldik Nil korkar sandim havai fiseklerden agzi acik sevinc icinde izledi bide ellerinide birbirine doladi cok mutluydu fotograf makinasini almadigim icin cok kizdim kendimesimdi bir iki is var gece gece onlari halledip yaticam . hepinize tatli ruyalar :)))
çok özledim msndeki kaynatmalarımızı göremiyorum artık seni yaaaaaaaa:sinifsinif:
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
dün çok komik bişey oldu eşimle kızım oynuyorlardı kızım kumandaya doğru emekliyordu o sırada ben ğittim yanlarına eşime sarıldım ve öptüm bizim sıpa sen bırak kumandayı felan gel benim saçıma yapış acaba dedim tesadüfen mi oldu tekrar kumandaya yöneldi dedim bu sefer yapıcakmı gene eşimi öptüm bu gene saçıma yapıştık biz eşimle kırılıp geçtik bi de kızgın bi surat ifadesi takınmış kendine görmeliydiniz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
günaydınnn,
bölük pörçük bir uykunun ardından nasıl olnursa işte öyleyim tatlım.
o taramaz kızını öpsene sıkı sıkı zilliii.
Ozan ben babasına sarılınca öpünce gülmekten kırılıyo niye anlamadım çok komiğine gidiyo bir de üçümüz yatınca onu ortamıza alıyoz ya gülüyo sırıtıyo oyunlar oynuyo çok şeker oluyolar yaaaa:asigim::asigim: