2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar dr ye gıttık oglum tıpkı anası saman nezlesı Çıktı benım grıp dedıgım sey alerjıymıs alerjıyı tetıkleyen ben salak papatyaya danıno orman meyvelı verdım onun ıÇın agzı burnu tıklaı dr geÇen hafta tartı 7800 du bugun tartı 8050 Çıktı dr bıle sasırdı ne yedı bu dıye
geçmiş olsun canım sarı papatyaya.
kız ne yedirdin çocuğaa maşallahhh
slm kizlar ben simdi girdim eve cok guzel bir gece gecirdim dukkanin acilisindan beri cok stresliydim bugunde festivalin son gunuydu attik kendimizi disari deli gibi lunapark oyuncaklarina bindim sonra gittik kumar oynadim butun parami kaybettim :)) havai fisekleride izledik geldik Nil korkar sandim havai fiseklerden agzi acik sevinc icinde izledi bide ellerinide birbirine doladi cok mutluydu fotograf makinasini almadigim icin cok kizdim kendime :( simdi bir iki is var gece gece onlari halledip yaticam . hepinize tatli ruyalar :)))
canım benimm yer kaynanası gavai fişek izleyen miniğiii. canım benim sende stres atmışsın çok güsell. opuyorumnanaktan
çok özledim msndeki kaynatmalarımızı göremiyorum artık seni yaaaaaaaa:sinifsinif:
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
dün çok komik bişey oldu eşimle kızım oynuyorlardı kızım kumandaya doğru emekliyordu o sırada ben ğittim yanlarına eşime sarıldım ve öptüm bizim sıpa sen bırak kumandayı felan gel benim saçıma yapış acaba dedim tesadüfen mi oldu tekrar kumandaya yöneldi dedim bu sefer yapıcakmı gene eşimi öptüm bu gene saçıma yapıştık biz eşimle kırılıp geçtik bi de kızgın bi surat ifadesi takınmış kendine görmeliydiniz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydınnn,
bölük pörçük bir uykunun ardından nasıl olnursa işte öyleyim tatlım.
o taramaz kızını öpsene sıkı sıkı zilliii.
Ozan ben babasına sarılınca öpünce gülmekten kırılıyo niye anlamadım çok komiğine gidiyo bir de üçümüz yatınca onu ortamıza alıyoz ya gülüyo sırıtıyo oyunlar oynuyo çok şeker oluyolar yaaaa:asigim::asigim:

günaydın kızlar... hoşgeldin diyen herkese tişikür ediyorum zemuszemus...

size bi soru... kaydirigubbakcemile3 sizce ben bu geçmişi okumalı mıyııım... okumamalı mıyyıımm...kaydirigubbakcemile3

günaydın... lütfen bana yardımcı olun kızım 36 haftalık 2750 gr olrak dünyaya gelid şu an 5 ay 19 günlük yeni ek gıdaya başlamaya çalıştık kızım yemiyor ne yaparsam yapıyım ne veririsem veriyim yamiyor doktor iki seçeniğin var dedi birincisi emzirmemek aç bırakıcaksın dedi çünküü bu zamana kadar sadece emen emen bebeğim hep emmek istiyor aç bırakınca yer dedi ikincisi bir ay daha emzirmek ama buda riskli 7.ay sonunda daha çok reddebilir dedi şu an kilosu 7800 ve boyu 68 cm böle olunca doktor sana bağlı istersen verme bir y daha emzir sadece dedi ne yapmalıım yardımmmmmm

Selam kızlar dr ye gıttık oglum tıpkı anası saman nezlesı Çıktı benım grıp dedıgım sey alerjıymıs alerjıyı tetıkleyen ben salak papatyaya danıno orman meyvelı verdım onun ıÇın agzı burnu tıklaı dr geÇen hafta tartı 7800 du bugun tartı 8050 Çıktı dr bıle sasırdı ne yedı bu dıye

canım maşallah bu kadar kısa sürede ne yedirdin yiğidime :nazar: sırrını bizede ver :) nazarlardan korusun alahım evlatlarımızı

iyi geceler kızlar hiç fırsatım olmuyo buraya bakmaya özlüyorum pc başındaki günlerimi kızım nezle oldu geçer dedik geçmedi feci şekilde öksürüyo kusarcasına sürekli onun başında oluyorum.abisi de var onuda yedir giydir ev işleri iftar hazırla derken pilim bitiyo ha bide gece mesaisi var yat kalk yat kalk sabaha kadar tek sağlıklı olsunlarda annelik zor iş.

canım çok gecmiş olsun kuzuma kıyamam ben ona

slm kizlar ben simdi girdim eve cok guzel bir gece gecirdim dukkanin acilisindan beri cok stresliydim bugunde festivalin son gunuydu attik kendimizi disari deli gibi lunapark oyuncaklarina bindim sonra gittik kumar oynadim butun parami kaybettim :)) havai fisekleride izledik geldik Nil korkar sandim havai fiseklerden agzi acik sevinc icinde izledi bide ellerinide birbirine doladi cok mutluydu fotograf makinasini almadigim icin cok kizdim kendime :( simdi bir iki is var gece gece onlari halledip yaticam . hepinize tatli ruyalar :)))

ne güzel yapmışsın valla gönlünce eğlenmişsiiz nille darısı bizim başımıza işallah insan bazen öyle şeyleri arıyor eğlenmeyede ihtiyacımız var zaten ne zaman güzel ve önemli şeyler olur o zaman fotograf makinesi olmaz bi dahakine işyallah canım

günaydın kızlar... hoşgeldin diyen herkese tişikür ediyorum zemuszemus...

size bi soru... kaydirigubbakcemile3 sizce ben bu geçmişi okumalı mıyııım... okumamalı mıyyıımm...kaydirigubbakcemile3

günaydın zuhalcim valla canım bende yoktum 2 ay ve geçmişi okyamayacağıma karar verdim önümüze bakıyoruz :)kaydirigubbakcemile3

iyi geceler kızlar hiç fırsatım olmuyo buraya bakmaya özlüyorum pc başındaki günlerimi kızım nezle oldu geçer dedik geçmedi feci şekilde öksürüyo kusarcasına sürekli onun başında oluyorum.abisi de var onuda yedir giydir ev işleri iftar hazırla derken pilim bitiyo ha bide gece mesaisi var yat kalk yat kalk sabaha kadar tek sağlıklı olsunlarda annelik zor iş.

canım çok geçmiş olsun Ozanda hazirnda öyle hasta olmuştu bronşiyolit demişlerdi doktorum geen gün salgın var demişti doktorla görüştün mü? antibiyotik falan gerekiyor onun için ve birde doktor bana bricanly ile peditusu 6 saat arayla ver dedi öksürüğü artarsa diye

Gunaydın kızlar valla aslınada oglana duzenlı yedırdım dıye bılırım
sabah----- pekmez -peynır -cıcıbebe ve danıno yedırdım
kahvaltıdan 1 saat sonra 120 cc mama
ÖĞlen------Çorba
3-4 saat sonra 1 seftalı veya muz
aksam ıftar zamanı 1 kase Çorba
1 saat sonra 120 cc mama

bu arada en buyuk etken bıberon baslıgıymıs ben dr.browns bıberon kullanıyordum
geÇen alısverıstekı kız sızın 3 numaralı emzıge geÇmenız lazım dedı akıs hızı daha hızlı dedı hemen aldık her zman gece mama verırdım 120 cc ama oglum 30 cc ıÇer uyuya kalırdı megersem emzıkten mama tam akmıyormus sımdı 3 numara emzıkte 120 cc 10 dakıkada bıtıyor
bırde benım oglum mercımek Çorbasına bayılıyor 2-3 kepÇe yıyo Çocuk
ısteyene tarıf verırım

mercımek-soğan-patates-havuç bunları duduklude pısırıyorum sonra robottan geçırıp verıyorum oglana bunun ıçıne bazen az kabak 2 tane taze fasulye katıyorum bayıla bayıla yıyor

Back