2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

emel oooooooooo çok besleyici 15 gün sonra ben de yapayım.bebiş için yağ koymuyor musun?
kızlar ya yoğurdu hangi sütle yapıyorsunuz?

iyi geceler kızlar hiç fırsatım olmuyo buraya bakmaya özlüyorum pc başındaki günlerimi kızım nezle oldu geçer dedik geçmedi feci şekilde öksürüyo kusarcasına sürekli onun başında oluyorum.abisi de var onuda yedir giydir ev işleri iftar hazırla derken pilim bitiyo ha bide gece mesaisi var yat kalk yat kalk sabaha kadar tek sağlıklı olsunlarda annelik zor iş.
geçmiş olsun canım ya umarım hemen iyileşir kuzucuk :Saruboceq:

evet teyzeleri yapıyo acıyorum ne zaman açarsam o zaman yapıyor şimdi yatırdım zorla akşama kadar ağlıyor benm kızım akıllı anası gibi :jeyyar::jeyyar:
vay be nasıl eğittin yahu :uhm: opuyorumnanaktan

o özendigin fotodan bende yaptim 10puan yedim :roflol: cektiler :((( birsürü kisinin var ne göze batan ksiyim yaww :roflol:
neden kı 10 puan nerden yedin neden çektiler kim çekti ne zaman çekti :roflol: harbiden bissürü kişide var

günaydın kızlar nasılsınız bakalım
dün çok komik bişey oldu eşimle kızım oynuyorlardı kızım kumandaya doğru emekliyordu o sırada ben ğittim yanlarına eşime sarıldım ve öptüm bizim sıpa sen bırak kumandayı felan gel benim saçıma yapış acaba dedim tesadüfen mi oldu tekrar kumandaya yöneldi dedim bu sefer yapıcakmı gene eşimi öptüm bu gene saçıma yapıştık biz eşimle kırılıp geçtik bi de kızgın bi surat ifadesi takınmış kendine görmeliydiniz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: aynı ya ada da ben babasını öpüne ağlamaya başlıyor aşık babasına yahu bu kız

günaydın... lütfen bana yardımcı olun kızım 36 haftalık 2750 gr olrak dünyaya gelid şu an 5 ay 19 günlük yeni ek gıdaya başlamaya çalıştık kızım yemiyor ne yaparsam yapıyım ne veririsem veriyim yamiyor doktor iki seçeniğin var dedi birincisi emzirmemek aç bırakıcaksın dedi çünküü bu zamana kadar sadece emen emen bebeğim hep emmek istiyor aç bırakınca yer dedi ikincisi bir ay daha emzirmek ama buda riskli 7.ay sonunda daha çok reddebilir dedi şu an kilosu 7800 ve boyu 68 cm böle olunca doktor sana bağlı istersen verme bir y daha emzir sadece dedi ne yapmalıım yardımmmmmm
canım ada da mamayla büyüdüğü halde ilk başta hiçbişey yemedi 1.5 aydır uğraşıyorum daha yeni yeni yemeye başladı bence azar azar dene sadece 1 kaşık bile yese uğraş.ha bi de kaşık istemiyosa parmağını batır yemeğe parmağını emsin bi yerde okumuştum bazı bebekler memeden sonra kaşık istemez diye böyle etykili oluyomuş

Gunaydın kızlar valla aslınada oglana duzenlı yedırdım dıye bılırım
sabah----- pekmez -peynır -cıcıbebe ve danıno yedırdım
kahvaltıdan 1 saat sonra 120 cc mama
ÖĞlen------Çorba
3-4 saat sonra 1 seftalı veya muz
aksam ıftar zamanı 1 kase Çorba
1 saat sonra 120 cc mama

bu arada en buyuk etken bıberon baslıgıymıs ben dr.browns bıberon kullanıyordum
geÇen alısverıstekı kız sızın 3 numaralı emzıge geÇmenız lazım dedı akıs hızı daha hızlı dedı hemen aldık her zman gece mama verırdım 120 cc ama oglum 30 cc ıÇer uyuya kalırdı megersem emzıkten mama tam akmıyormus sımdı 3 numara emzıkte 120 cc 10 dakıkada bıtıyor
bırde benım oglum mercımek Çorbasına bayılıyor 2-3 kepÇe yıyo Çocuk
İsteyene tarıf verırım
maaşallah papatyaya beniimkine zorla içiriyorum ama senin gibi yapayım bakayım belki daha hoşuna gider

iyiyiz canooooo
Adacııımmm Alaz kızım da iyiii sabah çok zor geldi ayrılması hatta saat 10 da geldim işee kızımla uyuduk uyandık yedik içtik sarıldık bi daha uyudukk yanağıma salyalarını değdirerek uyandırdı böccüüümmm:D
yerim ben o böceği :)

günaydın kızlar naber

adacım gece 2 de uyandı canı sohbet istedi yüzüme bakıp bakıp güldü :) ayağımda 1 saatte zor uyuttum sızdım sonra da zaten güya erken yatcaktım :)

sabah eşim işten gelirken çok hoş bi oyuncak almış ışık çıkararak müzik çalarak gidiyo adanın pek hoşuna gitti onunla oynuyoruz

ya 3 gündür doğru düzgün bişey yemiyo geçer umarım emel senin veridğin tarifi yapayım bakalım yicekmi

günaydın kızlar naber

adacım gece 2 de uyandı canı sohbet istedi yüzüme bakıp bakıp güldü :) ayağımda 1 saatte zor uyuttum sızdım sonra da zaten güya erken yatcaktım :)

sabah eşim işten gelirken çok hoş bi oyuncak almış ışık çıkararak müzik çalarak gidiyo adanın pek hoşuna gitti onunla oynuyoruz

ya 3 gündür doğru düzgün bişey yemiyo geçer umarım emel senin veridğin tarifi yapayım bakalım yicekmi

cnm güle güle aynayin oyuncaginizla inss

emel oooooooooo çok besleyici 15 gün sonra ben de yapayım.bebiş için yağ koymuyor musun?
kızlar ya yoğurdu hangi sütle yapıyorsunuz?
canım bizim doktorumuzda yemeklerde zeytin yağı kullanabilirsiniz dedi bende azcıcık katıyorum çorbalarına filan yoğurduda mama ile yapıyorum çok severek yiyor

geçmiş olsun canım ya umarım hemen iyileşir kuzucuk :Saruboceq:

vay be nasıl eğittin yahu :uhm: opuyorumnanaktan

neden kı 10 puan nerden yedin neden çektiler kim çekti ne zaman çekti :roflol: harbiden bissürü kişide var

:roflol: :roflol: aynı ya ada da ben babasını öpüne ağlamaya başlıyor aşık babasına yahu bu kız

canım ada da mamayla büyüdüğü halde ilk başta hiçbişey yemedi 1.5 aydır uğraşıyorum daha yeni yeni yemeye başladı bence azar azar dene sadece 1 kaşık bile yese uğraş.ha bi de kaşık istemiyosa parmağını batır yemeğe parmağını emsin bi yerde okumuştum bazı bebekler memeden sonra kaşık istemez diye böyle etykili oluyomuş

maaşallah papatyaya beniimkine zorla içiriyorum ama senin gibi yapayım bakayım belki daha hoşuna gider

yerim ben o böceği :)

canım ada'lar böyle galiba kıskanç oluyorlar kaydirigubbakcemile3 kafamda saç bırakmadı yola yola

Biz dün aşımızı olduk.. 3 tane bacaktan bir tanede ağıza damla..
Çok şükür ateş falan yapmadı ama ebemiz ağrır dedi calpol verdim.

cnm güle güle aynayin oyuncaginizla inss
saol tatlım

Selam kuzulaaaaaaarrr. Men geldimmmmm.
hoş geldin canım geçmiş olsun vedeeee maaşallah kuzuya :) bizim aşımız taa kasımda biz daha küçüğüz :)

canım bizim doktorumuzda yemeklerde zeytin yağı kullanabilirsiniz dedi bende azcıcık katıyorum çorbalarına filan yoğurduda mama ile yapıyorum çok severek yiyor

canım ada'lar böyle galiba kıskanç oluyorlar kaydirigubbakcemile3 kafamda saç bırakmadı yola yola
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

Aklıma mercimek düşürdünüz kalktım çorba koydum ocağa... Çok yaşayın emi yoksa öğlene kendimde aç kaldıydım.. Ne kadar üşengeç oldum ben yaaa.

Hoşbulduk canlarım..
Oğluş eskisi gibi değil bana zayıfladı gibi geliyor.. 1 ayda 500 gr. almış.

Hoşbulduk canlarım..
Oğluş eskisi gibi değil bana zayıfladı gibi geliyor.. 1 ayda 500 gr. almış.
hoşgeldin dünürümalkisalkisalkis
maşallah anılıma az falan deme artık kiloları böyle az az artacak her ay 1 kilo alsa eskisi gibi tosuncuk olurlar düşünsene
geçmiş olsun aşıları içinde şifa bulsun inş.

Sağol canım dünürüm.. Alıştık tabi her ay 1 kiloya.. Yavaşlayınca üzüldüm..
Bu arada yakıyosun yine ortalığı.Güzel kızımın güzel annesi.

Back