Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım evet pazartesi döndük zaten aktifim artıkınnn 29 ağudtosta düğün var bir ara gene kaybolcam ama 2-3 gün falan. maşallah elaya anlattıklarına çok güldümm
kızzz ben senii varyaaa yer yer bitiririmmmm
ayyy çok sevindim canım gözün aydın:dance:günaydın kızlar ben bakıcı buldum çok mutluyum iyi bir kadına benziyo inşallah ertuğda seversırnaşık şey
damlacım ada da öyle başında birileri olacak illa ki iş yaptırmıyor bana bi de çalışıyorum hafta sonları halimi bir görmelisin bide bizimkinin nerdeyse hiç gündüz uykusu yok gecelere güzel uyuyor gündüz yarımşar saat 3-4 defa uyuyor evi temizlerken bi halimi göreceksinkızlar ozan kalabalığa alışmış iki dakika yalnız bırakayım biyerini kesmişler gibi ağlıyo yaa mutfağa bile koşa koşa gidiyorum ya netcem ben babası gidiyo peşine ağlıyo ben odadan çıkıyorum gene aynı imkan yok kimse gitmeyecek evden önceleri kalabalıktan nefret eden çocuk şimdi kalabalık manyağı oldu sizin bebelerde öyle mi yaa işlerimi yapamıyorum yetişemiyorum evi toplamayınca deli olooorrrruuummmmmmm
ayy okuyamadım yazdıklarınızı kızım sağolsun hiç durmadı meral damla sağolun önerileriniz için.ama reçelde sürdüm gece de emzirmeye çalıştım emmiyo.ne yaptıysam olmadı .amerikada emzirme oranı %90 bizde ise %13 müş.düşünün yani aradaki farkı ve anne sütüne verilen önemi.e bunların bebeleri nasıl bırakmıyo memeyi.napıyo bu elin gavurları anlamadımki :sm_confused:
kızlarrrr şimdi Ela yı köpek duruşu yaparken gördümyaylanıyodu. sonra düştü:) sanaırım emeklemeye de başlar. bekle Nisan biz geliyoruzzzzzhahahahahah
Lazanyacım sağol sen 1 hafta ayrı kalmıştın bebenle dimi ?nasıl geçti fazla giremyrum bebekten okuyamıyrum geçmişi kusura bakma ,annetuğba sende sağol evet 6. dişimiz patlamak üzere ek gıdaya geçtik sadece anne sütü emiyordu 1 haftadır yoğurda başladık son2 gündür yemiyo sebze çorbasınada başladım patates,havuç,pirinç diliyle dışarı itiyo alışma evresi heralde ne zormu daha şimdiden acaba yemiycekmi diye üzülmeye başladım çok zor çok,kocamda izmire gitti pazar döncek yalnızız kuşumla.
günaydın kızlar ben bakıcı buldum çok mutluyum iyi bir kadına benziyo inşallah ertuğda seversırnaşık şey
Tuğba gözün aydın canım işallah memnun kalırsınız.
Ay Adama bak kız annenin çantasında neler var ruj filan bulda sür heryerine :)
Herkese güzel bir gün diliyorum kızlar