2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim kızımda da serum fizyolojik bi işe yaramıyor bazen tıkanıyor burnu ve ne yapacağımı şaşırıyorum başka bişey deneyen var mı kızlar?

canım hoşgeldinopuyorumnanaktan serum fizyolojik yerine tonimer baby kullanabilirsin sprey o biraz daha iyi fındık burunlar öle işte büyüdükçe daha iyi olcakmış:roflol:

Selam kızlar nasılsınız bız Çokkkk ıyıyız oglum emeklıyo aman yarabbı evde gezen kuÇuk kurtÇuk dun Çıceklerın dıbınde buldum ne oluyo dedım sırıttı ve dondu gıttı

ıyomer sprey kullanıyorum ben suan oglum alerjısı yuzunden agzı burnu tıkalı sıpamın

aynen öle canım benim oğlumda gazlı olduğu için hep kucakta ayakta uyudu şimdide öle hayırlısı sağlıklı olsunlarda önemli deil sallasın bakıcılara.s dişinde hiçbir şey yoktu bigün elimi tuttu ağzına götürdü sert bişey bi baktım diş ertesi gün de 2. çıktı görünmüyodu ama sert geliyodu elime şimdi pirinç gibilersırnaşık şey

Selam kızlar nasılsınız bız Çokkkk ıyıyız oglum emeklıyo aman yarabbı evde gezen kuÇuk kurtÇuk dun Çıceklerın dıbınde buldum ne oluyo dedım sırıttı ve dondu gıttı
günaydın emelcim sen nasılsın iyileştin mi tamammen ?

yerim ben o kurtçuğu :)

bakıcıya gelene kadar ben çıldırmazsam iyi delikafadulden ücretsiz izin alıyorum marta kadar ben bakıcam o zamandan sonrada zaten gündüz 1 sefer uyur o denk gelir bakıcıya.bakalım belki bizimki de çıkcaktır ya çıkarsa da kurtulsak bu 4. gün sanırım.. günleri de sapıttım sırnaşık şey

herkese günaydın

maşallah yiğite Allah esirgesin bebişlerin hem güzel hem tehlikeli zamanları başladı.bu arada bizde yine hiç uyamadık.ecrinde diş çıkarak elleriyle öyle bir kaşıyorki çıkan sesi duydukça içim acıyor.biran önce çıksalarda kuzular rahatlasa.

ayyyyy maşallah canım yaaaa

Kızlar hepinize günaydın.Dün gece 8 gibi uyudu Nisan.1 gibi sesini duydum emzirmek için odasına gittim.Genelde uyku sersemi yatağından şak diye alırım.Bu sefer allahtan şöyle bir almadan baktım ki bir bacağı yok ortada dudak büzüp bana bakıyo.Duvar dibinden parmaklıklar arasından bacağını sarkıtıp baldırına kadar sıkıştırmış.çekiyim dedim hemen ağlamaya başladı gelmedi.Hemen eşimi uyandırdım.Yatağın kenarını indirdik.Ben yatağın içine girdim yavaş yavaş döndürerek çıkardım ama çok korktu kuzum.Tabi biz ondan çok korktuk.Ya öyle uyku sersemi kucağıma almak için çekseydim bacağı kırılırdı kesin offffffff aklıma geldikçe sinirim bozuluyo.Yatak kenarlıklarını yıkamıştım.Yenisi yarım kenarlık yarısı boşta kalıyo.Hemen gece eskileri kurumuş onları serdim yine.Çok dikkat etmek lazım bunlar çok hareketli herşeyi yapıyolar.

özgem tamamen ıyılestım sayılır oruç bıle etkılıyo artık benı basım donuyo sersem gıbıyım ama oncekıne gore çok ıyıyım dıyetısyene devam edecem olmuyo boyle netten bulunan dıyetler
fusun aman dıkkat et geçmıs olsun bu arada nısan kızımıza ıyı bak annesı

günaydın arkadaşlar hepinize bağlanamadım dün çok yoğunddu işler, umarım hepiniz iyisinizir...

kızlar o kurtçuklardan sızdede var aman dıkkat edın bızım yatakda bıle nasıl gıdıyo kolunun ustunde yalnız bırakmaya gelmez pat yerde valla

merall hoşgeldın canım konyada nerde oturuyorsun bırde nerde çalısıyorsun

merall hoşgeldın canım konyada nerde oturuyorsun bırde nerde çalısıyorsun

emelcim emekliyor mu yiğit? ay ne güzel.... gözün aydın canım en tatlı zamanları bayılırım emekleyen bebeklere

canım halin orda oturuyorum, bi kere daha yazmıştım görmedin sanırım :)) üniversitede çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…