Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doga müzik ruhun gidasidir canimm birak uyusun müziklii...
Ben bi yasima kadar tv olmadan uyuyamiyordummm:))
:1shok::1shok:anaaa bu oğluş sana çekmiş bacım valla nerdeee öyle yanına yaıcam okşayacağım oda uyuyacak anca rüyamda görürüm:mymeka:
ben hala hic adet olmadımkorunuyorduk lakin gecen günlerde bir kaza oldu. hayırlısı tabi ama inş birsey olmamıstır. bilen var mı aranızda, ilişkiden ne kadar süre sonra evde yapılan idrar testleri dogru sonuc verir. 9 gün sonra yaptım negatifti de.[/QUOdee
değilsindir canım ama sen kan yaptır varsa orda çıkar idrar için hiç uğraşma geç belli oluyo ama yoktur merak etme bazıları bu dönem hiç korunmuyo bile korkma stres oldukça geçikirsina.s
kan yaptırmak istemiyorum. bgn yine test yaptım negatif. cumaya kadar bekleyeyim o zaman kesin sonuc belli olur.. adet de olamadım ki spiral taktırayım
yerim ben pnun dötünü :)Özgecim hemencikk uyu bakemmm biraz kafa dinleee:) Öptümm!!
Benim cimcime ben yanina gidip ellli kez yanaklarin öptükten sonra dötünü dönüp uyudu...
herkese kocaman günaydın kızlarrrr
ahucuğum testin negatif çıkmış çok sevindim ama koltuklarını göremedim yaaa defnenin odasıyla hemen kaldırmışın ben tekrardan istiyorummmmmm
bu arada batu akşamları emerek uyuyor ben yanına yatıyorum gerçi ben evde olsam hep emerek uyur bebem tatil boyunca hep öyle uyudu ama kaygana emziremediği için ayağında sallayıp uyutuyo oda alıştı gündüzleri ayak geceleri memeyle uyuyor ama gündüzleri fazla uyumuyor sıpam
bende bu gece doğru dürüst hiç uyumadımsenağlama
bizim bu mart bebeklerine ne oluyor ya sonradan azıyorlarrdelikafadulden
NEGATİFFFFF....:lepi::lepi::lepi:
ben yırttım.. defnem sanki anlamış gibi banyoda kahkahalarla güldü opuyorumnanaktan
serum fizyolojik damlatsana canım geçerse ondandır demekki
kızlar siz bebişlerı nasıl uyutuyosunuz benım oglan anca ya kucak yada sallama beşik:
emda merhaba
sanırım yeni katıldın aramıza