• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dedemiz yoldaymış.. biz gittik kızlar sağ olun... elimden defneye geçebikrmiş.. protexle yıkıyordum zaten şimdi iice abarttım.. allah korusun ben idare ederimde o mahfalur... hepinizi öptüm...

ahucum geçmiş olsun tatlım dikkat et hAYIRLLI YOLCULUKLAR DıLıYORUM
ve füsun geçmiş olsun canIMM KUZUMA ıYı BAK ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN MELEĞıMıZıı

Son düzenleme:
selam kızlar.. daha geçmişe bakamadım ama hasta anneler var sanırımm çok çok geçmiş olsun..
benden güzel bi haberr ablam ilk bebeğine hamile 8 hafta 3 günlük muhtemel doğum tarihi 2 nisann çok sevinçliyim oğluşuma kuzen geliyor abi olacak oğlummm :)
az sonra üst komşuma gideceğimm çocuk bakmayı düşünür mü diye soracağımm inş düşünür yaaa oğluşumu hergün dışarılara sürüklemek istemiyorumm zaten annemler gelene kadar ve onlar olmadığı zamanlarda bakacak gideyim konuşayım...

ayyyyy maşallah canım yaaaa

Kızlar hepinize günaydın.Dün gece 8 gibi uyudu Nisan.1 gibi sesini duydum emzirmek için odasına gittim.Genelde uyku sersemi yatağından şak diye alırım.Bu sefer allahtan şöyle bir almadan baktım ki bir bacağı yok ortada dudak büzüp bana bakıyo.Duvar dibinden parmaklıklar arasından bacağını sarkıtıp baldırına kadar sıkıştırmış.çekiyim dedim hemen ağlamaya başladı gelmedi.Hemen eşimi uyandırdım.Yatağın kenarını indirdik.Ben yatağın içine girdim yavaş yavaş döndürerek çıkardım ama çok korktu kuzum.Tabi biz ondan çok korktuk.Ya öyle uyku sersemi kucağıma almak için çekseydim bacağı kırılırdı kesin offffffff aklıma geldikçe sinirim bozuluyo.Yatak kenarlıklarını yıkamıştım.Yenisi yarım kenarlık yarısı boşta kalıyo.Hemen gece eskileri kurumuş onları serdim yine.Çok dikkat etmek lazım bunlar çok hareketli herşeyi yapıyolar.
ya çok tehlikeliler gerçekten allah korumuş canım geçmiş olsun

canım öncelikle benim kızımın adıda ADA kaydirigubbakcemile3 adanın dişleri büyük ihtimalle bugün yarın patlar gb görünüyor ben çok gaz olayı yaşamadım ada da sıcak havlu koyardım karnına ve sırtına bide rezene içirirdim çok faydasını gördüm sanada öneririm denemediysen özellikle rezeneyi bi dene

teşekkürler canım :1hug:

çok şekerler dimi emekleyince ben çok gülüyorum ada nın o hallerine o poposundan ıssırmak geliyor içimden kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
saol canım neler neler denedik de fayda etmedi adaya ama geçti şimdi çok şükür de o zaman alıştı bi kere

kızlar ben dün akşam gene kusmaya başladım bu seferki daha kötüydü..acile gittik..başağrımda vardı çok kötü mide bulantısı ve ağrı için serum taktılar... hap evde almıştım midemde durmadı...

babam gelicekti bugün..artık onunla bursaya gidicem... tek başıma idare edemiyorum.

şimdi daha iiyim.. offff nedir bu bea..

akşam resmen sinirimden ağladım... benim hasa olmamam lazım...

salgınmış. szde dikkat edin.

ben 1-2 hafta annemde kalabilirm. dönünce görüsürüz..
ya geçmiş olsun canım nerden kaptın sen yine? çabucak iyileşirsin işnşallah iyi yolculuklar

selam kızlar yeniden,
oğluşumu kontrole götürdük boyu 72 cm kilosu 8430 g. olmuş doktoru gelişimini çok beğendi 9 aylık bebek gibi buldu sosyal gelişimini tepkilerini ve fiziksel gelişimini. oturuşuna 8 aylık bebek gibi oturuyor dedi. doktorun asistanına bir kahkaha attı doktora yılışıyo tartıya oturtup tarttılar tartının kase gibi kısmını tuttu aldırmaya çalışıyo doktor bize bırak git sen azcık sevelim kara oğlanı diyo. maşallah kuzuma çok mutlu etti beniiii

maşallah ozana annesi kara kuzuyu sevmeyen ölsün sevecek tabi doktoruda

ayyyyy maşallah canım yaaaa

Kızlar hepinize günaydın.Dün gece 8 gibi uyudu Nisan.1 gibi sesini duydum emzirmek için odasına gittim.Genelde uyku sersemi yatağından şak diye alırım.Bu sefer allahtan şöyle bir almadan baktım ki bir bacağı yok ortada dudak büzüp bana bakıyo.Duvar dibinden parmaklıklar arasından bacağını sarkıtıp baldırına kadar sıkıştırmış.çekiyim dedim hemen ağlamaya başladı gelmedi.Hemen eşimi uyandırdım.Yatağın kenarını indirdik.Ben yatağın içine girdim yavaş yavaş döndürerek çıkardım ama çok korktu kuzum.Tabi biz ondan çok korktuk.Ya öyle uyku sersemi kucağıma almak için çekseydim bacağı kırılırdı kesin offffffff aklıma geldikçe sinirim bozuluyo.Yatak kenarlıklarını yıkamıştım.Yenisi yarım kenarlık yarısı boşta kalıyo.Hemen gece eskileri kurumuş onları serdim yine.Çok dikkat etmek lazım bunlar çok hareketli herşeyi yapıyolar.

çok geçmiş olsun nisan'a. kıyamam ben onun tombik bacagına canım ya allah korumuş. zaten tüm bebekler allah emanet. rabbim hepsini korusun:nazar:

kızçeler bende kaçar kendinize ve yeğenlerime iyi bakın öptüm hepinizi

merhaba kızlar nasılsınız? geldim süt izninden, hepiniz gitmişsiniz sanırım burada olan yok mu? :))))

extingusher geçmiş olsun her saniye olay ayaratbilir bu veletler benimkide ikindi uykusunda uyanınca yoğurt yedircem bende fazla giremiyorum nete malum illa yanında olcam ,kucağıma alcam ,gezdircem 6 ayın dolmasına 9 gün kaldı :)o karakuzu ne tatlıdır öyle yaa benimki oturamıyor desteksiz çok da özeniyorum ama öne düşüyor bende üstüne gitmiyorum tabiiki bide ayakta yürütmemi istiyo daha emekleyemiyor 9kg 700 gr ondan olabilirmi acabaa:)

merall bende kasımda başlıycam işe 8 bçk aylık olacak Allah hepimize yardım etsin çalışmaya mecburuz Allah bebelerimize bize sabır versin,amin.

haftaya salı iş başı bebişime kim bakacakk bayram sonuna kadar tüm derdim bu şuanda yaaa offf

merall bende kasımda başlıycam işe 8 bçk aylık olacak Allah hepimize yardım etsin çalışmaya mecburuz Allah bebelerimize bize sabır versin,amin.

canım öncelikle bebişine maşallah diyorum, yanında olunca ne güzel oluyor deeil mi, bende doğum iznindeyken çok rahattım, şimdi iş bi yandan bebek bi yandan evin işleri bi yandan :))) baya koşturmaca oluyor, ama herşey onlar için, umarım bakıcı konusunda zorlanmassın benim oğluma dayımın eşi bakıyor

Back