• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aslım hoşgeldin
nihayet karşılaştık hep kaçırıyordum seni
cimcimene kavuşmuşsun gözün aydın canım
ne kadar zor dayanabilmişsindir kimbilir
seni görünce ne yaptı anlatsana biraz

Kizlar saat 17:40tan beri evdeyim saat 6gibi uykuya dalmisim rüyayla yeni uyandim... kendime geldim ohhh sefa varmis...

füsun ne kullanması çamaşırlık oldu orası.. defne bizim odada...

çok özendim cumartesi..nisan- ali tuna oturdukları yerden fırt diye uyudular... ayy allahım defnede ne zaman kendi başına uyuycak...

bu gece bi deneyim 1-2 dakka ağlama süresi koyucam... kıyamam ama yapıcak başka bişey yok...:sinifsinif:
ya valla çıldırcam ahu bildiğin gibi değil bu cocuğu ayağa alıştıranın..... ya ne güzel uzun bi zaman kendi kendine uyuyodu çocuk sonradan ayakta uyumaya alışıtırdılar uuuffff uyumuyo şimdi kendi kendine uykusu geldimi de yıkıyo ortalığı

benim kızımda arada kendisi uyurdu ama bu aralar çok huysuz çığlık çığlığa bağırıyo habire kulaklarım çınlıyo şuandada bağırıyo ufffff bağırma ya bağırma

Kizlarr bir kac gündür Derya (che) görmüyorum yoksa benmi görmedim sadecee ??:)))))

kızlar siz bebişlerı nasıl uyutuyosunuz benım oglan anca ya kucak yada sallama beşik :(:(:

Rüya yere serdigim yorganin üstünde uyuyor ama hic bir sekilde kendi basina degil yanina oturmaliyim basini oksamaliyim yada uzanmaliyim uzandigimda genelde emziriyorum oda bana sarilarak yatiyor , evet kizlar rüya bana sariliyor cooook sirrrrinnn...

Biraz önce cok korktummmm rüya birden bagirdi uyurken sanki anne der gibi gittim yanina gözleri yas doluydu bana bakti güldü uyudu tekrarr!! kiyamam kuzumaaaa

cinnete az kaldı uyumuyo bu çocuk oooofffff bi de bğırmasa....

maşaallah sibel yaa benım oglanın uykuya dalması en az yarım saat sürüyo oda beşikle eskı usul sallama beşik kurdum anca ı-onda uyuyo hemde hemen az bir sesde bile uyanıyo

Özgecim sinirlenme belki birsyi vardir - karni felan agriyor olabilir kendini koyuverme - sakinles canimmm :))))

Deryacim ben rüyayi sesliye alistirdigim icin öyle pat diye birsey yere düsünce anca uyaniyo ama diger türlü gine yaninda tv felan seyrediyoruz normal sesinde hani kismiyoruz ... uyanmiyor! evet masallah rüyama ama onunda uykuya dalmasi okadar kolay degil yaninda otur elli kez benim kizim güzel kizim kendi uydurdugumuz sarkiyi söyle, oksa kollarin yorulana kadar, yüzünü cizsin birkac kez dudaklarini ceksin anca sonra uyuyorrr... günlük ritual bu bizimkii:))) bazen ne yapsamda uyumuyo offf rüya diyorum hemen dötünü dönüyor maymun kiz benle oynarmis gibiii

biz de salanarak uyuyorusss ayakta da olr ana kucağında da olur sallanmak şart ama bi de bu gece huzursuz 1 kaseden fazla yoğurt yemi akşamüstü ben de gece tahılları verdim uykuya dalarken çok geldi herhalde midesi bulandı kustu biraz çığlık atıp uyanıyo sonra dalıyo yineee :((((

bizimkide kucakta müzik dinliyerek uyuyor müzik yoksa uykuda yokzemuszemus

Aslim aynen rüyada bugün biraz ciglik atip uyanip tekrar uyuyor neden acabaa yaaa:)

Bu arada rüya uyandiii uzun uyuduk buguünnn artik saat 22:30 gibi uyur insallah saaat dokuza ayarlicam hayalleri suya düstü 22:30ta uyutmaya caliscam artik bundan sonraaa:)))

özgecim adalardan bir yar gelirr bizlere şarkısını söyle açılırsınnn ahahahahahahahahah ben bunalınca öyle yapıyom bi de oynamaya başlıom ada ağlıyosa hemen susup bu deli naapıo diye bakıo

ezgi yakalamışken söyleyim.. cicklerini giyiyoruz..pek bi yakıştı... sende güle güle kullan...hihoyyyt

saol canim defnenin sevmesine sevindim bizde severek giyiyoruz:) bu arada Defne nin odasindaki sticker larin aynisindan Nil in odasindada var ama siz baya bi ozenmis olmalisiniz cunku ben onlari 1 saatte tek basima yapistirdim tabi karman corman ama guzel oldu yeni yeni onlari sevmeye basladi.

Esgimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasılsınn bebeeemmm Nil kuş nasıll????
tikan işliyo mu giyiyo mu adadaki kadınlar çıbılak mı geziyooo ehueheueheuehueheueheueh

bebeeem nil cok iyi dun ona porridge verdim sanirim turkcesi tahilli muhallebi :roflol: nasil sevdi anlatamam hatta kendi yedi kasikla ben kasiga koyup eline verdim bu sekilde bitirdi masallah. bugun dr a soyledim hergun 1 ogun ver dedi bugun yine verdim yine bayildi yarin icine birazcik muz ezicem ay ne zevkli bir sey bu ya a.s fotolarini cektim ama is yerinde baglantim kotuydu bugun yukleyemedim yarin tekrar deniycem Ada nin fotolari yokmu yenilerden buyumustur sirine bana msj yaz cano eklediginde bi yerlere. tukkan cok sukur iyi gidiyor gazete dergi radyo ne varsa reklam verdim :roflol: kazandigimizi reklama yatiriyom :roflol:

iyiyiz emelim sen nasılsın??????
ezgiiiiiiiiiii nerdesin ben sana denk gelemiyorum ühüühühü:a015:

Fusuncum iyiyim bebeemm evet denk gelemiyoz ben giriyorum okuyorum ama musteri falan gelio boluk borcuk oluyo baglantimda sorunlu yeni bisey cikmis vodefon kucuk bi alici yapmis laptop a takiyon internete baglanmak icin benim koca da ziplamis almis ama fos cikti yarin normal baglanti icin basvurcam ozaman aktif olarak katilicam muhabbetlerinize simdi sadece okuyabiliyorum yazinca baglantim kopuyo.mirmirmirmir

bu arada biz kocisle limoniyiz iki gundur sebebide Nili alip annesine goturmek istiyor gunubirlik izin vermedim ama oncesinde gitmis bana iphone almis zemin hazirliyo biliyo izin vermiycegimi neyse baya bi tartistik ama kazandim :lepi: zaten doktorda benim tarafimdaydi gunde iki kez ucaga binip 4 saatte kara yolculugu yapmasi yorar dedi simdi ikimizde barismak istiyoz ama nasil olcak bilmiyom :roflol:

Doga müzik ruhun gidasidir canimm birak uyusun müziklii...
Ben bi yasima kadar tv olmadan uyuyamiyordummm:))

Back