merhaba evet oldukça yeniyim aranızda ama burda olmaktan bi o kadar da mutluyum
opuyorumnanaktan
bizde seni aramızda görmekten mutlıu olduk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba evet oldukça yeniyim aranızda ama burda olmaktan bi o kadar da mutluyum
opuyorumnanaktan
ya dişi çıkmadan önce herhangi bi kabarıklık kırmızılık falan olmuyorm dişetinde? adada yok öyle bişey şimdilik..
emda senin bebişte gaz varmıydı? adanın sürekli gazı vardı yatırınca basıyodu çığlığı yatıramıyorduk doğru düzgün o yüzden ilk başta kucakta uyumaya alıştı sonra da ayakta sallamaya alıştı çok kötü keşke bi yolu olsa kendi kendine uyutmanın
günaydın emelcim sen nasılsın iyileştin mi tamammen ?Selam kızlar nasılsınız bız Çokkkk ıyıyız oglum emeklıyo aman yarabbı evde gezen kuÇuk kurtÇuk dun Çıceklerın dıbınde buldum ne oluyo dedım sırıttı ve dondu gıttı
bakıcıya gelene kadar ben çıldırmazsam iyi delikafadulden ücretsiz izin alıyorum marta kadar ben bakıcam o zamandan sonrada zaten gündüz 1 sefer uyur o denk gelir bakıcıya.bakalım belki bizimki de çıkcaktır ya çıkarsa da kurtulsak bu 4. gün sanırım.. günleri de sapıttım sırnaşık şeyaynen öle canım benim oğlumda gazlı olduğu için hep kucakta ayakta uyudu şimdide öle hayırlısı sağlıklı olsunlarda önemli deil sallasın bakıcılara.s dişinde hiçbir şey yoktu bigün elimi tuttu ağzına götürdü sert bişey bi baktım diş ertesi gün de 2. çıktı görünmüyodu ama sert geliyodu elime şimdi pirinç gibilersırnaşık şey
Selam kızlar nasılsınız bız Çokkkk ıyıyız oglum emeklıyo aman yarabbı evde gezen kuÇuk kurtÇuk dun Çıceklerın dıbınde buldum ne oluyo dedım sırıttı ve dondu gıttı
Rüya yere serdigim yorganin üstünde uyuyor ama hic bir sekilde kendi basina degil yanina oturmaliyim basini oksamaliyim yada uzanmaliyim uzandigimda genelde emziriyorum oda bana sarilarak yatiyor , evet kizlar rüya bana sariliyor cooook sirrrrinnn...
Biraz önce cok korktummmm rüya birden bagirdi uyurken sanki anne der gibi gittim yanina gözleri yas doluydu bana bakti güldü uyudu tekrarr!! kiyamam kuzumaaaa