• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba nasılsınız bebişleriniz nasıl benim oğlum öksürür gibi bişeyler yapıyo öksürüyo mu anlamadım burnu hep tıkalı ondan mı acaba:bbo:

defnede ilgi çkmek istediğinde yalandan öksürür... bide ağlarken.. bide fazla gülerse...keyfende yapar ....

ama burnuna gifer demlat...hemen açıyor..mümükler çıkıveriyor..

füsunnn ben de isterim o adresiii canımm

canım aslıda halihazırda var sanırım o sana da yollasın ;)

NEGATİFFFFF....:lepi::lepi::lepi:
ben yırttım.. defnem sanki anlamış gibi banyoda kahkahalarla güldü opuyorumnanaktan

Ayyyyy gözün aydın canım çok sevindim.Bu arada koltuklarınıda güle güle kulla
n:1hug:

bu arada anlattığınız o yalandan öksürme benim kızımda da var.Acaba alerji filan mı oldu,boğazına tüy filan bişey mi kaçtı diye düşündüm.Ama ilgi çekmek için yapıyomuş gibi geliyor bana da.Ayrıca sizlerde de olduğuna göre bence o ses onların hoşuna gidiyo.Onu dinlemek yapmak hoşlarına gittiği için yapıyolar.:asigim:

Ahuu bütün güzel haberler bugün sende disinee...
Koltuklarin HAYIRLI OLSUN
Negatif sonucun HAYIRLI OLSUN
Kürkün HAYIRLI OLSUN
Tugba oglusuna gecmis olsun canim dikkat et insallah ilerlemez öksürügüü
baska baska herkes iyi gibi dimiii??

Binada tadilat midir ne var off kendimden geciyorum zatennn... rüyada her 15dakkada bi uyaniyooooooooo

benim oğlum 16 mart doğumlu okuyorum neler veriyolar mamalar ben biraz geç kaldım heralde sadece mama ve anne sütü tavuk bile veriyolarmış kızlar sende veriyo mu:uhm:sun
ben bu ay ek gıdalara başladım meyve püreleri ve sebze çorbası ayrıca tahıllı kaşık mamalarından da veriyorum 10 gündürde yoğurtda başladım daha et tavuk falan vermedim boğazında kalır diye korkuyorum

hadi gözün aydınn
defne tabii güler ne yapsın gülmesinde
üstüne kuma gelecekti az kalsınkaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım ben bile stres oldum:dance:

evet annemde aynen öle söledi. sanırım ertuğda ilgi çekmeye çalışıyo. çünkü gece öksürmüyor:1rolleyes:

ahucum çok sevindim hade gözün aydın:)

:lepi: :lepi: :lepi: alkisalkisalkis oh be ben rahatladım

canım aslıda halihazırda var sanırım o sana da yollasın ;)

Ayyyyy gözün aydın canım çok sevindim.Bu arada koltuklarınıda güle güle kulla
n:1hug:

bu arada anlattığınız o yalandan öksürme benim kızımda da var.Acaba alerji filan mı oldu,boğazına tüy filan bişey mi kaçtı diye düşündüm.Ama ilgi çekmek için yapıyomuş gibi geliyor bana da.Ayrıca sizlerde de olduğuna göre bence o ses onların hoşuna gidiyo.Onu dinlemek yapmak hoşlarına gittiği için yapıyolar.:asigim:

Ahuu bütün güzel haberler bugün sende disinee...
Koltuklarin HAYIRLI OLSUN
Negatif sonucun HAYIRLI OLSUN
Kürkün HAYIRLI OLSUN
Tugba oglusuna gecmis olsun canim dikkat et insallah ilerlemez öksürügüü
baska baska herkes iyi gibi dimiii??

Binada tadilat midir ne var off kendimden geciyorum zatennn... rüyada her 15dakkada bi uyaniyooooooooo

sormayın teste gidip gelip bakıyorum..sonradan 2. çizgi filan çıkar diye..delikafadulden yok kesin negatif...zemuszemus

tekekkür ederim.. buda koltukların resmi..... halı pek bi çrkin durdu... onuda kaldırdım..tırmızıydı sırıttı.... daha yastık almak lazım duvara da bi resim... oda cıpcıbalak kaldı...kafamçokkarıştı

taskitlerini bitirmeden eskimese bari...kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Back