bu arada unutmuşum özür ahu koltuklarını ve kürkünü güle güle kullan canımopuyorumnanaktan
sağol canım... opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada unutmuşum özür ahu koltuklarını ve kürkünü güle güle kullan canımopuyorumnanaktan
serum fizyolojik damlatsana canım geçerse ondandır demekki
kızlar merhaba nasılsınız bebişleriniz nasıl benim oğlum öksürür gibi bişeyler yapıyo öksürüyo mu anlamadım burnu hep tıkalı ondan mı acaba:bbo:
hadi gözün aydınnNEGATıFFFFF....:lepi::lepi::lepi:
ben yırttım.. defnem sanki anlamış gibi banyoda kahkahalarla güldü opuyorumnanaktan
NEGATİFFFFF....:lepi::lepi::lepi:
ben yırttım.. defnem sanki anlamış gibi banyoda kahkahalarla güldü opuyorumnanaktan
canım benim kızımın 5 mart idi doğum tarihi 20 şubatta oldudamlatıyorum canım ama açamıyorum uğraşıyoruz damlalar spreyler doğdu doğalı bu problem var ama çok şükür sorunumuz bu olsuna.s senin bebişin nasıl kaç mart doğumlufisfisfis
defnede ilgi çkmek istediğinde yalandan öksürür... bide ağlarken.. bide fazla gülerse...keyfende yapar ....
ama burnuna gifer demlat...hemen açıyor..mümükler çıkıveriyor..
canım benim kızımın 5 mart idi doğum tarihi 20 şubatta oldu
:lepi: :lepi: :lepi: alkisalkisalkis oh be ben rahatladımNEGATİFFFFF....:lepi::lepi::lepi:
füsunnn ben de isterim o adresiii canımm
NEGATİFFFFF....:lepi::lepi::lepi:
ben bu ay ek gıdalara başladım meyve püreleri ve sebze çorbası ayrıca tahıllı kaşık mamalarından da veriyorum 10 gündürde yoğurtda başladım daha et tavuk falan vermedim boğazında kalır diye korkuyorumbenim oğlum 16 mart doğumlu okuyorum neler veriyolar mamalar ben biraz geç kaldım heralde sadece mama ve anne sütü tavuk bile veriyolarmış kızlar sende veriyo mu:uhm:sun
hadi gözün aydınn
defne tabii güler ne yapsın gülmesinde
üstüne kuma gelecekti az kalsınkaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım ben bile stres oldum:dance:
evet annemde aynen öle söledi. sanırım ertuğda ilgi çekmeye çalışıyo. çünkü gece öksürmüyor:1rolleyes:
ahucum çok sevindim hade gözün aydın:)
:lepi: :lepi: :lepi: alkisalkisalkis oh be ben rahatladım
canım aslıda halihazırda var sanırım o sana da yollasın
Ayyyyy gözün aydın canım çok sevindim.Bu arada koltuklarınıda güle güle kullan:1hug:
bu arada anlattığınız o yalandan öksürme benim kızımda da var.Acaba alerji filan mı oldu,boğazına tüy filan bişey mi kaçtı diye düşündüm.Ama ilgi çekmek için yapıyomuş gibi geliyor bana da.Ayrıca sizlerde de olduğuna göre bence o ses onların hoşuna gidiynu dinlemek yapmak hoşlarına gittiği için yapıyolar.:asigim:
Ahuu bütün güzel haberler bugün sende disinee...
Koltuklarin HAYIRLI OLSUN
Negatif sonucun HAYIRLI OLSUN
Kürkün HAYIRLI OLSUN
Tugba oglusuna gecmis olsun canim dikkat et insallah ilerlemez öksürügüü
baska baska herkes iyi gibi dimiii??
Binada tadilat midir ne var off kendimden geciyorum zatennn... rüyada her 15dakkada bi uyaniyooooooooo
rengi siyah mı?