• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben 1 haftadın regl olmadım.mafoldumben. korkuyorum..teste yapamadım pozitif çıkabilir diye..:1shok:....

hayır şimdi olmaz daha hazır değilim... allah hayırlısını versinde bakamam valla sürünürüz.. :çok üzgünüm:
gecikmedir inşallah ya 2 sefer düzenli gelmiş olsada daha hormonlar tam düzene girmedi bu sefer gecikmiş olabilir. ay ahu git test yap ben heycanlandım senden çok kaydirigubbakcemile3 umarım yoktur öyle bişey

günaydın kızlar
esma bu set nasıl bişey? kaça aldın? netten baktım 93 tl diyor.bizim burda yoktur böyle şeyler bi ara adanaya gidersek anca alabiliriz.yada güzel bişeyse anneme de söyleyebilirim izmirden alsın gelirken

günaydın kızlar
esma bu set nasıl bişey? kaça aldın? netten baktım 93 tl diyor.bizim burda yoktur böyle şeyler bi ara adanaya gidersek anca alabiliriz.yada güzel bişeyse anneme de söyleyebilirim izmirden alsın gelirken

canım ben netten aldım e-bebekden valla güzel hoşuma gitti yarım ayrıntılı rsmini koyam öyle karar ver

canım ben aldım ama henüz kullanmaya başlayamadık aslında zaman bulup başlasak çok iyi olacak ama bunun içinde cd yok onu ayrıca almak gerekiyor
1668.bmp

canım bende e bebekten baktım bu zamana kadar biçok şey aldım ordan ve hepsindende çok memnunum benim dediğim set 199 tl bana çok geldi dediğim gb biçok parça var içinde cd lerde var boşu boşuna mı veririm acaba o kadar parayı diye düşünmüyor değilim ama sanırım sonunda alıcam gb görünüyor
kullanınca memnun olup olmadığını bildirirsen çok sevinirim hayatım

gecikmedir inşallah ya 2 sefer düzenli gelmiş olsada daha hormonlar tam düzene girmedi bu sefer gecikmiş olabilir. ay ahu git test yap ben heycanlandım senden çok kaydirigubbakcemile3 umarım yoktur öyle bişey

ben hala hic adet olmadım:( korunuyorduk lakin gecen günlerde bir kaza oldu. hayırlısı tabi ama inş birsey olmamıstır. bilen var mı aranızda, ilişkiden ne kadar süre sonra evde yapılan idrar testleri dogru sonuc verir. 9 gün sonra yaptım negatifti de.

ben hala hic adet olmadım:( korunuyorduk lakin gecen günlerde bir kaza oldu. hayırlısı tabi ama inş birsey olmamıstır. bilen var mı aranızda, ilişkiden ne kadar süre sonra evde yapılan idrar testleri dogru sonuc verir. 9 gün sonra yaptım negatifti de.

canım hamiş kalabilmen için yumurtlama dönemine denk gelmesi lazım hiç adet olmamışsan bence ihtamal çok düşük ama 9 gün sonrada idrarda çıkmaz

kızlar ben 1 haftadın regl olmadım.mafoldumben. korkuyorum..teste yapamadım pozitif çıkabilir diye..:1shok:....

hayır şimdi olmaz daha hazır değilim... allah hayırlısını versinde bakamam valla sürünürüz.. :çok üzgünüm:

anacım sende o kuvvet var. bır elınde Defne yı obur elınde dıgerını sallarsın delikafadulden

öncelikle
101uj7.jpg

geçmişi okuyamadım henüz inş tüm bebişler iyidir. set gerçekten güzel bişeye benziyor. bu arada bende hala 5 ay oldu adet olmadım korunsada insan korkuyor.

anacım sende o kuvvet var. bır elınde Defne yı obur elınde dıgerını sallarsın delikafadulden
evel allah... pazularım kocamınkini geçer..kaydirigubbakcemile3

Emelcıgım gecmıs olsun.. ne dıyetı yaa kendını cok fazla zorladın :(
yaa emel buna hırs... kendine zarar vericen.. fıstık giniin ne zorluyorsun... geçmiş olsun biaha bu kadar yapma..

valla canım ben doğum yapmadan patronum dedi boş odamız var burda oraya beşik getirin bakın orda diye ama kaygana evde bide burası aşırı sıcak 1 günde bile çok bunaldı batu yoksa süpper olur valla

evet benimkide 10 gün gecikti hemen test aldım yaptım zaten ben zengin edeceğim firmaları

ya doktora sordum onun diş olmadığını söyledi ama orda beyaz sivri bişey var bazı bebeklerde olur dedi isminede bişey dedi ama unutuverdim:kedi:

valla şimdi merak ettim ahu inşalalh sadece gecikmedir canım yoksa çok zor olur
emelciğim geçmiş olsun sanada sarı papatyayada dikkat edin kendinize
ezgiciğim hoşgeldin canım dükkanında hayırlı işler bol kazançlar sana

ben hala beklemedeyim.. hafif bi pembelik var gibi... yada bana öğle geliyor...
kendime 2 gün verdim.. panikteyim...

çarşamba artık haber veririm... hiç gecikmediği için kocamda panik oldu belli etmiyor ama tırsttı...:1shok: kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlaarrr cici koltuklarım geldiii....opuyorumnanaktan
defneden pek bakamadım ama cuk oturdu odaya ölçüleri..:lepi:

herkese günaydınnnnnnnnn
emelcim ne oldu sanaaaaaaa ne diyeti yapıyosun ya ?????????
Ahucum bence bişey yoktur.Ne koltuğu aldın bakim????
Bu gelişim setinin cdleri internette dolanıyo araştırıp indirebilirsiniz...

özge ve Esma özelinize bakınız bana dua edersiniz eheuheue zira ben Füsuna her sabah dua ediyom eheuheueheueheue
Ada alıştı her sabah mama yerken Akıllı bebek cdlerini izliyor hayvanlarla başladık ben de çok yeni hayvan öğrendimm ehueheuhuehuehuehe
Emelim geçmiş olsunnn
Ahucum hayırlı olsun

Ahu hayırlı olsunu açayımehuehueuheuhueue
kürkün hayırlı olsunnnn
koltukların hayırlı olsunnnn
gebelik içinse hayırlısı olsun eheuheueheueheuehe şaka byana endişe etme düzensizlik normal neticede emziriyorsun yüksek miktar prolaktin hormonu salgılıyorsun bu hormon adet olmayı engeller ya da azaltır

güle güle kullan ahucuğum
sağol canım.. gittim uzandıımm.. ohh.. ama üstünde bişey yiyemedim.. ilk bikaç hafta hassas olurum.. sonra koy ver gitsiinn..

herkese günaydınnnnnnnnn
emelcim ne oldu sanaaaaaaa ne diyeti yapıyosun ya ?????????
Ahucum bence bişey yoktur.Ne koltuğu aldın bakim????
Bu gelişim setinin cdleri internette dolanıyo araştırıp indirebilirsiniz...

L aldım oturma odasına eskilerinin kumaşı kötü çıktı lakeler ne yaptıysak çıkmadı... kaplatmaka aynı paraya gelince bizde değiştirdiik...

şu cdler nasıl.. memnun musunuz??

özge ve Esma özelinize bakınız bana dua edersiniz eheuheue zira ben Füsuna her sabah dua ediyom eheuheueheueheue
Ada alıştı her sabah mama yerken Akıllı bebek cdlerini izliyor hayvanlarla başladık ben de çok yeni hayvan öğrendimm ehueheuhuehuehuehe
Emelim geçmiş olsunnn
Ahucum hayırlı olsun

benimki bayılır tv ye ben syrettirmiyrum.. baby tv filanda açmyorum.. kötümü yapıyrum acep..kafamçokkarıştı

Ahu hayırlı olsunu açayımehuehueuheuhueue
kürkün hayırlı olsunnnn
koltukların hayırlı olsunnnn
gebelik içinse hayırlısı olsun eheuheueheueheuehe şaka byana endişe etme düzensizlik normal neticede emziriyorsun yüksek miktar prolaktin hormonu salgılıyorsun bu hormon adet olmayı engeller ya da azaltır

inşallah... hormon seviyem filan değişmiştirde kaza kursununa kurban gitmeyelim..kaydirigubbakcemile3

kürk ne kız??kaydirigubbakcemile3

saol Esmam kavuştumm meleğime :)

Ahu pro almışsın ya kk kart o işte kürkk bilmemek ayıp değil :)))))))))))))))ehuheuheuheheuhe

Ahucuum biz memnunuz cd lerden neticede kısa bir süre izliyor ve izlediği psikolojisini bozacak bişey değil öğretici ben bilem öğreniyom değişik değişik hayvanları şarkılar söylüyorlar bayılıyor onlara eşilk ediyorr bence böyle şeyler izletilmeli

Back