• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım hamiş kalabilmen için yumurtlama dönemine denk gelmesi lazım hiç adet olmamışsan bence ihtamal çok düşük ama 9 gün sonrada idrarda çıkmaz[/QUOTE

belki bu ay yumurtlamıs ve adet görecektim, o ihtimal de var. yani adet göremeden yumurta döllenmiş olabilir. ayrıca az az kasıklarım agrıdı. ahmet akifde de oyle olmustu ondan şüphelerim arttı

belki bu ay yumurtlamıs ve adet görecektim, o ihtimal de var. yani adet göremeden yumurta döllenmiş olabilir. ayrıca az az kasıklarım agrıdı. ahmet akifde de oyle olmustu ondan şüphelerim arttı

canım bence bekle biraz daha sonra yap tekrardan test inşallah değildir yoksa çok zor olur bebişlere

saol Esmam kavuştumm meleğime :)

Ahu pro almışsın ya kk kart o işte kürkk bilmemek ayıp değil :)))))))))))))))ehuheuheuheheuhe

cahillik nede zor... :utangac:
bakıyorum şimdi neyapabilirim diye... özendik aldık :roflol:

Ahucuum biz memnunuz cd lerden neticede kısa bir süre izliyor ve izlediği psikolojisini bozacak bişey değil öğretici ben bilem öğreniyom değişik değişik hayvanları şarkılar söylüyorlar bayılıyor onlara eşilk ediyorr bence böyle şeyler izletilmeli

ben bi yazıda okumuştum bebek için kanalları bile seyretmeleri gelişimlerinde olumsuzluk yaratıyormuş... tv bebeğe tepki vermediği için iletişim kurmasında sorun oluyormuş..muşş..muş..

oysa bende seviyorum bebek kanaklarını bazıları çok güzel ... korktuk işte seyrettirmiyoruz.. oysa defne bayılıyor...

ablamda var o sağ saol cdsi bi bakayım...

ablam demişken... msj yolladı şimdi rüyamda gördüm 2. yolda diye valla çatlatır bu kız....

73kiloyum.. hamile kalırsam en az 85ile doğururm.. sonra zaten benden bidaha ne köy olur ne kasaba... kiloyu geçtim.. moralde çöker .bnede çokerim... allahım yareppim sen büyüksün... bi daha kocanın yanına yaklaşmam...mafoldumben

ben bi yazıda okumuştum bebek için kanalları bile seyretmeleri gelişimlerinde olumsuzluk yaratıyormuş... tv bebeğe tepki vermediği için iletişim kurmasında sorun oluyormuş..muşş..muş..

oysa bende seviyorum bebek kanaklarını bazıları çok güzel ... korktuk işte seyrettirmiyoruz.. oysa defne bayılıyor...

ablam demişken... msj yolladı şimdi rüyamda gördüm 2. yolda diye valla çatlatır bu kız....

73kiloyum.. hamile kalırsam en az 85ile doğururm.. sonra zaten benden bidaha ne köy olur ne kasaba... kiloyu geçtim.. moralde çöker .bnede çokerim... allahım yareppim sen büyüksün... bi daha kocanın yanına yaklaşmam...mafoldumben

ahucum inşallah degilsindir hamile. ben kızıma hamileyken adetimin geciktiği 2. gün evde test yapmıştım çıkmıştı. bence sende yap. ama çokta moral bozuklugu yapma sütünde etkilenmesin bence yap testi de kurtul. bu arada yeni koltukların hayırlı ola opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bu arada herkese selam. ben ancak gelebildim kızım uyudu diye ammmaaa yine uyandı. kızıma tv izletmiyorum ben. hatta onun sayesinde bende bakamıyorum.

ahucum inşallah degilsindir hamile. ben kızıma hamileyken adetimin geciktiği 2. gün evde test yapmıştım çıkmıştı. bence sende yap. ama çokta moral bozuklugu yapma sütünde etkilenmesin bence yap testi de kurtul. bu arada yeni koltukların hayırlı ola opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yok olmayacak ben eczaneyi arayımda bi test getirsinler.... haber veririm...

bak ahu hamiş çıkmayacan sonna kocaya hasret gidecen yada ilk buluşmada allah saan ceza olarak al bakalım diyecek görecen gününü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlarrrrr
emelcim geçmiş olsun canım kendine iyi bak kilolar yavaş yavaş gider nasıl olsa
ahu umarım hamile değilsindir haberlerini bekliyoruz

canım ben netten aldım e-bebekden valla güzel hoşuma gitti yarım ayrıntılı rsmini koyam öyle karar ver
bekliyorum hayatım resimleri

canım bende e bebekten baktım bu zamana kadar biçok şey aldım ordan ve hepsindende çok memnunum benim dediğim set 199 tl bana çok geldi dediğim gb biçok parça var içinde cd lerde var boşu boşuna mı veririm acaba o kadar parayı diye düşünmüyor değilim ama sanırım sonunda alıcam gb görünüyor
kullanınca memnun olup olmadığını bildirirsen çok sevinirim hayatım
sen de alırsan yorumunu yaz tamam mı? bekliyorum senden de haber

ben hala hic adet olmadım:( korunuyorduk lakin gecen günlerde bir kaza oldu. hayırlısı tabi ama inş birsey olmamıstır. bilen var mı aranızda, ilişkiden ne kadar süre sonra evde yapılan idrar testleri dogru sonuc verir. 9 gün sonra yaptım negatifti de.
ilişkiden 7 gün sonra çıkıyor sonuç diye biliyorum ben aklına takıldıysa bi daha yap bence yada kan tahlili yaptır garanti olsun

kızlaarrr cici koltuklarım geldiii....opuyorumnanaktan
defneden pek bakamadım ama cuk oturdu odaya ölçüleri..:lepi:
hayorlı olsun tatlım fotolarını çeksen ya biz de görelim

istedim test geliyorkaydirigubbakcemile4... utandımda yanına birsürü şipariş verdim..arada kaynısın diye:kedi:
:roflol::roflol:

kızlar merhaba nasılsınız bebişleriniz nasıl benim oğlum öksürür gibi bişeyler yapıyo öksürüyo mu anlamadım burnu hep tıkalı ondan mı acaba:bbo:

ben hala hic adet olmadım:( korunuyorduk lakin gecen günlerde bir kaza oldu. hayırlısı tabi ama inş birsey olmamıstır. bilen var mı aranızda, ilişkiden ne kadar süre sonra evde yapılan idrar testleri dogru sonuc verir. 9 gün sonra yaptım negatifti de.[/QUOdee

değilsindir canım ama sen kan yaptır varsa orda çıkar idrar için hiç uğraşma geç belli oluyo ama yoktur merak etme bazıları bu dönem hiç korunmuyo bile korkma stres oldukça geçikirsina.s

Back