• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızıma dün ilkez tahıllı bir kahvaltı karışımı verdim.Popişinde beyaz noktalar gördüm
acaba alerjimi yaptı?Tahılların içinde gluten denen bir protein varmış.Alerji popişde
kendini gösterirmi ki :uhm:

ranpunzelin beni yedi bitirdi teyzesi ya bi uyuymuyor sabahları saat 8de ayakda yaa yazık bana kız suna bi uyuysun teyzesi :)

batuşum nasıl annesi

rapunzel gelirsem oraya o saçları neyaparım biliyormusun sennnkaydirigubbakcemile :olmaz::olmaz:
batuda iyi canım batunun gece uykusu iyi ama gündüzleri işin mokunu çıkartmaya başladık gerçi dün burayı yadırgadığı içinde uyumadı bebem hemde çok sıcak burası ama evdede pek uyumuyormuş sonra akşam 8de uykusu geliyo dananın
olmadı 6da uyuyor saat 9da biz zorla uyandırıyoruz gündüz uyumayan akşam erkenden uyur tabi

canım emzırıyorum gnduzde beslıyorum meyva yogurt bebe buskivisi gecede emıyor yok anam bunun bna garezı var:(

kıyamam kız sana gündüzleri uyku düzeni nasıl kime çekmiş bu uykuyu sevmiyo galiba

günaydın kızlar ben de geldim benim kız da gece 9 gibi uyuyo sabah 7 ye kadar ama arada uyanıp mama içiyor saat 1 gibi. ama bu aralar bi de su içmek için kalkmaya başladı :)kız esma seninki hiç uyanmıyomu? kaç saat uyuyor gece

günaydın kızlar ben de geldim benim kız da gece 9 gibi uyuyo sabah 7 ye kadar ama arada uyanıp mama içiyor saat 1 gibi. ama bu aralar bi de su içmek için kalkmaya başladı :)kız esma seninki hiç uyanmıyomu? kaç saat uyuyor gece

ya akşam 10 gibi muhallebisini yer yatarsa uyanmıyor tok tutuyor yok beni emip saat 8-9 gibi uyursa uyanıyo emiyo 2 kere felan

dileğim karnının tok olduğundan felan eminsin demi batu tok olsun hiç uyanmıyo ama aç olursa gece 2 kere felan uyanıyoo

esmacım... defneye akşam mamasından verdim tok tutsun uyusun arada uyanmasın diye 1 saat sonra tekrara emmeye kalktı... bizimki açlıktan öte alışkanlık oldu herhalde iki yalasada geceleri sürekli kalkıyor...

aşı olduğnda carpol verdim 4 saat uyudu normalde ilaç alan bebe daha fazla uyur ..

ben defnemi ilaçla bile bayıltamıycam anlaşılan...kaydirigubbakcemile3

ben ona da rağzıyııımmmkafamçokkarıştı

selamm kizlarr...
hayirli Ramazanlarrrr....

şu resimden bende yapıcam...özendiimm..opuyorumnanaktan

anladım esmacım ya ben yatırmadan önce mama içiriyodum ben de muhallebi mi yedirsem acaba? ama gündüz yedirdiğimde acıkıyor 3 saat sonra,mama gibi yani du bakiim deneyeyim bu gece

ahu calpol benimkini hiç uyutmuyo aşıdan sonra veridm sabaha kadar oturduk :)ters etki yaptı heralde

anladım esmacım ya ben yatırmadan önce mama içiriyodum ben de muhallebi mi yedirsem acaba? ama gündüz yedirdiğimde acıkıyor 3 saat sonra,mama gibi yani du bakiim deneyeyim bu gece

ahu calpol benimkini hiç uyutmuyo aşıdan sonra veridm sabaha kadar oturduk :)ters etki yaptı heralde

bizimkilerin gözü çook açık ...uyutamıyoruz kızları..opuyorumnanaktan

esmacım... defneye akşam mamasından verdim tok tutsun uyusun arada uyanmasın diye 1 saat sonra tekrara emmeye kalktı... bizimki açlıktan öte alışkanlık oldu herhalde iki yalasada geceleri sürekli kalkıyor...

aşı olduğnda carpol verdim 4 saat uyudu normalde ilaç alan bebe daha fazla uyur ..

ben defnemi ilaçla bile bayıltamıycam anlaşılan...kaydirigubbakcemile3
batuyada ilaç fayda etmiyor bide banyo yapan bebek uyur derler oda yalan delikafadulden

gece tok tutuyor özge bizi sizde 1 kere uyanıyormuşunuz dene bakalım gündüz sürekli hareket halinde olduklarından hemen yakıyolar ama gece miskinler uyuyolar acıkmıyolar

denem uyuyor kalksın hazırlanıp buluşmaya gidiceezz....kaydirigubbakcemile4

resim yüklerim bol bol... inşallah geç kalmayız.. uyuyası geldi kızımın.. daha boyacıya gidicez..

denem uyuyor kalksın hazırlanıp buluşmaya gidiceezz....kaydirigubbakcemile4

resim yüklerim bol bol... inşallah geç kalmayız.. uyuyası geldi kızımın.. daha boyacıya gidicez..

dur kız saat daha 10 buluşma 15.30da değilmi bende kendimi ışınlayı vereceğim buluşmayaaakaydirigubbakcemile3

ya saat 13.00 olmuş buluşma ama ben kendimi 15.30 göre ayarlamışdm şimdi nasıl ışınlanacağım mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Back