Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oh masallah batusuma bizim ki daha bi düzen tutturamadıı![]()
günaydın kızlar ben de geldim benim kız da gece 9 gibi uyuyo sabah 7 ye kadar ama arada uyanıp mama içiyor saat 1 gibi. ama bu aralar bi de su içmek için kalkmaya başladı :)kız esma seninki hiç uyanmıyomu? kaç saat uyuyor gece
dileğim karnının tok olduğundan felan eminsin demi batu tok olsun hiç uyanmıyo ama aç olursa gece 2 kere felan uyanıyoo
ben ona da rağzıyııımmmkafamçokkarıştıgünaydın kızlar ben de geldim benim kız da gece 9 gibi uyuyo sabah 7 ye kadar ama arada uyanıp mama içiyor saat 1 gibi. ama bu aralar bi de su içmek için kalkmaya başladı :)kız esma seninki hiç uyanmıyomu? kaç saat uyuyor gece
selamm kizlarr...
hayirli Ramazanlarrrr....
anladım esmacım ya ben yatırmadan önce mama içiriyodum ben de muhallebi mi yedirsem acaba? ama gündüz yedirdiğimde acıkıyor 3 saat sonra,mama gibi yani du bakiim deneyeyim bu gece
ahu calpol benimkini hiç uyutmuyo aşıdan sonra veridm sabaha kadar oturduk :)ters etki yaptı heralde
batuyada ilaç fayda etmiyor bide banyo yapan bebek uyur derler oda yalan delikafaduldenesmacım... defneye akşam mamasından verdim tok tutsun uyusun arada uyanmasın diye 1 saat sonra tekrara emmeye kalktı... bizimki açlıktan öte alışkanlık oldu herhalde iki yalasada geceleri sürekli kalkıyor...
aşı olduğnda carpol verdim 4 saat uyudu normalde ilaç alan bebe daha fazla uyur ..
ben defnemi ilaçla bile bayıltamıycam anlaşılan...kaydirigubbakcemile3
anladım esmacım ya ben yatırmadan önce mama içiriyodum ben de muhallebi mi yedirsem acaba? ama gündüz yedirdiğimde acıkıyor 3 saat sonra,mama gibi yani du bakiim deneyeyim bu gece
ahu calpol benimkini hiç uyutmuyo aşıdan sonra veridm sabaha kadar oturduk :)ters etki yaptı heralde
denem uyuyor kalksın hazırlanıp buluşmaya gidiceezz....
resim yüklerim bol bol... inşallah geç kalmayız.. uyuyası geldi kızımın.. daha boyacıya gidicez..